Yuri
    Νοε 9, 6:30μμ

    Social Media Awards 2018

    Όταν περνάς καλά στη δουλειά, αυτό βγαίνει προς τα έξω και μάλιστα κερδίζει και βραβεία! Την Τετάρτη 07/11/2018 στο κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” έγινε η απονομή των Social Media Awards 2018…

    Όταν περνάς καλά στη δουλειά, αυτό βγαίνει προς τα έξω και μάλιστα κερδίζει και βραβεία! Την Τετάρτη 07/11/2018 στο κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” έγινε η απονομή των Social Media Awards 2018 από τη Boussias Communications. Φέτος το ΠΛΑΙΣΙΟ διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες :
    • Best Overall Presence on Facebook– Plaisio Fan Page –, όπου κερδίσαμε το Bronze Award για την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσία στο Facebook, σε σχέση με τον εγχώριο ανταγωνισμό. Η διάκριση αυτή, θέτει υψηλότερα τον πήχη για όλη την αγορά.
      Και το δεύτερο Bronze Award, στην κατηγορία..
    • In House Client Social Media Team–  για τη συνολική δουλειά της εσωτερικής ομάδας του Πλαισίου, για τα Social Media, με βάση τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά της.
      Και τα δύο αυτά βραβεία, δεν αποτελούν απλά διακοσμητικό στοιχείο των γραφείων μας, αλλά ενισχύουν ακόμα περισσότερο το στόχο μας να αναδεικνύουμε πρωτοποριακές ιδέες και να τις επικοινωνούμε. High five λοιπόν για τη δική μας, εσωτερική ομάδα των Social Media, που “τρέχει” με επιτυχία, ένα κομμάτι, το οποίο για τις περισσότερες εταιρείες αντίστοιχου μεγέθους διαχειρίζονται εξωτερικοί συνεργάτες. To the next.. Plaisio People!