5 must-have συσκευές για κάθε φοιτητικό σπίτι!

    Ο χρόνος τρέχει! Το νέο ακαδημαϊκό έτος είναι προ των πυλών και ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου ξεκινάει. Σε περίπτωση που πέρασες σε σχολή εκτός του τόπου κατοικίας σου, η αναζήτηση σπιτιού μάλλον έχει…

    Home,Sweet,Home,Doormat,At,House,Entrance,With,Sneakers.,New

    Ο χρόνος τρέχει! Το νέο ακαδημαϊκό έτος είναι προ των πυλών και ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου ξεκινάει. Σε περίπτωση που πέρασες σε σχολή εκτός του τόπου κατοικίας σου, η αναζήτηση σπιτιού μάλλον έχει ήδη αρχίσει. Μαζί με το φοιτητικό σπίτι όμως, πρέπει να βεβαιωθείς πως θα έχεις όλες τις απαραίτητες συσκευές για να μπορέσεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και το χώρο σου! Μην αγχώνεσαι, είμαστε εδώ για να σου πούμε τις 5 must-have συσκευές που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου για να μην ψάχνεσαι!

     

    #1 Βάλε καφέ να στα πω!

     

    Αναπόσπαστο «κομμάτι» κάθε φοιτητή. Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι και η προέκταση του χεριού κατά τη διάρκεια των σπουδών. Ο καφές! Είναι σίγουρο πως θα πεις πολλές φορές τη φράση: «Θα πάρω απ’ έξω ή από το κυλικείο της σχολής». Από την άλλη, έστω και αν ο πρώτος καφές είναι από το σπίτι, μειώνεις τα έξοδα και τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται. Μην ξεχνάς πάντα το ενδεχόμενο να έρθει παρέα στο σπίτι για κάποια ομαδική εργασία. Δεν είσαι σίγουρος για το ποια καφετιέρα σε καλύπτει; Ρίξε μια ματιά στον οδηγό αγοράς που ετοίμασε ο Plaisio expert για να σε βοηθήσει!

     

    #2 Σαν το σπιτικό φαγητό… δεν έχει!

     

    Το μαγείρεμα είναι ένα ακόμη βασικό κομμάτι της καθημερινότητας. Εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείς να κατευθυνθείς στον κλασικό φούρνο με τις εστίες, ή σε κάτι πιο «μαζεμένο». Μιας και ένα φοιτητικό σπίτι δεν έχει μεγάλους χώρους, μια εναλλακτική είναι ο φούρνος μικροκυμάτων και οι αυτόνομες εστίες μαγειρέματος. Θες να κάνεις τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη; Ένα air fryer θα σου λύσει τα χέρια. Δες το χώρο σου και σκέψου το!

     

    #3 Φρεσκάρισμα στο λεπτό!

     

    Έχεις αργήσει! Είτε για τη διάλεξη στη σχολή, είτε για το βραδινό ποτό με την παρέα σου. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Πιάσε ό,τι βρεις μπροστά σου και φρέσκαρέ το με ένα σίδερο που έχει τη δυνατότητα να παράγει κάθετο ατμό. Δεν χρειάζεται καν να το βγάλεις από την κρεμάστρα. Κάνε ένα γρήγορο πέρασμα και είσαι έτοιμος!

     

    #4 Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά…

     

    …έτσι δεν λένε; Καλό θα ήταν να υπάρχει και μία σκούπα μέσα στο σπίτι για να μη σε «φάει» η σκόνη. Λόγω του περιορισμένου χώρου, αλλά και για άνεση, προτείνουμε μια σκούπα stick. Αν από την άλλη θες να τα αφήσεις όλα στον… αυτόματο, μπορείς να στρέψεις το βλέμμα σου σε μία σκούπα ρομπότ. Ό,τι και αν διαλέξεις, μην το παραμελήσεις.

     

    #5 Ώρα για σνακ

     

    Μια λιγούρα το βράδυ; Ένα γρήγορο σνακ το πρωί πριν φύγεις; Ένα σάντουιτς «τούμπανο» για μεσημεριανό με λουκάνικο, κέτσαπ και μουστάρδα; Όλα αυτά μπορείς να τα καλύψεις με μία απλή, μικρή και παραδοσιακή συσκευή. Μία συσκευή που συνόδευσε τα παιδικά χρόνια πολλών. Μία τοστιέρα ή ακόμα και μία φρυγανιέρα, είναι ιδανική για να φτιάξεις κάτι γρήγορο, χωρίς να μπεις στη διαδικασία προετοιμασίας ενός ολοκληρωμένου γεύματος.

     


     

    Αυτές είναι οι 5 συσκευές που θα σου λύσουν τα χέρια για μια πιο ομαλή καθημερινότητα στο νέο σου φοιτητικό σπίτι! Φτιάξε καφέ, μείωσε τα «απ’ έξω», μαγείρεψε, φρόντισε τα ρούχα και τον χώρο σου και κοίταξε να χαρείς τη «φοιτητική ζωή»!

     

    Και κάτι τελευταίο! Σε περίπτωση που το νέο σου σπίτι δεν είναι εξοπλισμένο με τα βασικά, μην αγχωθείς. Ο Plaisio Expert έχει προνοήσει. Ετοίμασε έναν οδηγό αγοράς για ψυγείο, έναν για πλυντήριο ρούχων και άλλον έναν για κουζίνα. Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου, μάθε που πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου και κάνε έξυπνες αγορές που θα καλύψουν τις ανάγκες σου για όλα αυτά τα ωραία χρόνια που έρχονται!