Plaisio Blog

Welcome to Redfall | Νέο Official Trailer από την Arkane Austin!

Το Redfall έχει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα open-world co-op FPS, καθώς και ό,τι ακριβώς περιμένετε από έναν τίτλο της Arkane Austin!

Μία καθηλωτική ιστορία, ένας ανοιχτός γεμάτος μυστήριο κόσμος, ήρωες με διαφορετικό εξοπλισμό και δυνάμεις, μια μεγάλη ποικιλία από όπλα… και βρικόλακες. Πολλοί βρικόλακες.Ύπουλοι βρικόλακες που σας αρπάζουν και σας χωρίζουν από την ομάδα σου. Τεράστιοι βρικόλακες ικανοί να σας κάνουν κομμάτια. Βρικόλακες με θεϊκές δυνάμεις, ικανοί να επισκιάσουν τον ήλιο.

© 2022 Bethesda Softworks

Η Bethesda Softworks και η Arkane Austin – η βραβευμένη ομάδα πίσω από τα Prey και Dishonored – έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο κλιπ για το πολυαναμενόμενο Redfall, παρουσιάζοντας κάποια νέα στοιχεία για τις τοποθεσίες, τους χαρακτήρες αλλά και τα αιμοδιψή όντα που έχουν κατακλύσει τη φανταστική νησιωτική πόλη της Μασαχουσέτης.

© 2022 Bethesda Softworks

Τα βαμπίρ του Redfall δημιουργήθηκαν όταν ένα επιστημονικό πείραμα πήγε εντελώς λάθος. Αλλά δεν είναι το μόνο που σας κλείνει τον δρόμο, μιας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τους αιρετικούς που λατρεύουν τα νέα, πεινασμένα αφεντικά του νησιου. Ας γνωρίσουμε όμως τους ήρωες μας:

Devinder Crousley: κρυπτο-ζωολόγος και επίδοξος εφευρέτης. Η περιοδεία για το τελευταίο του βιβλίο τον έφερε στο Redfall, λίγο πριν πέσει το σκοτάδι. Μετά από χρόνια αγώνα για να φτιάξει σύγχρονες τεχνολογίες για το κυνήγι υπερφυσικών φαινομένων, επιτέλους βρήκε όσα ήθελε μπροστά του. Στο Redfall, τα τέρατα είναι αληθινά και οι εφευρέσεις του λειτουργούν. Την ώρα που τις εφαρμόζει στη μάχη ενάντια στα βαμπίρ, καταγράφει τα πάντα. Αν τη βγάλει ζωντανός, θα έχει όλα τα επικυρωμένα στοιχεία που χρειάζεται.

Layla Ellison: μετακόμισε στο Redfall από το Ουισκόνσιν. Έχει σπουδάσει βιοϊατρική μηχανική στο Redfall Technical University και δήλωσε εθελόντρια για μια ιατρική δοκιμή στη κακόφημη ιατρική εγκατάσταση της Aevum Therapeutics, όπου προφανώς όλα πήγαν πολύ λάθος και έτσι ξέμεινε με δυνάμεις ισχυρής τηλεκίνησης.

Remi De La Rosa: μάχιμη μηχανικός και μάλιστα πολύ καλή. Έχει ζήσει όλη τη ζωή της στην εμπροσθοφυλακή μαχών, χρησιμοποιώντας το υπέροχο μυαλό της για να προστατεύσει τους αγαπημένους της και να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη σε όλον τον κόσμο, ως μέλος μια επίλεκτης ομάδας διάσωσης του Ναυτικού. Με τη βοήθεια του ρομπότ-υπηρέτη της, είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στη διάσωση των επιζώντων του Redfall και να εξοντώσει τους εχθρούς που θα την εμποδίσουν.

Jacob Boyer: πρώην στρατιωτικός-ελεύθερος σκοπευτής, που είχε φτάσει στο Redfall πριν πέσει το σκοτάδι ως μέλος μιας επίλεκτης ομάδας ασφαλείας. Οι άσχημες συνθήκες τον χώρισαν από τη διμοιρία, υποχρεώνοντάς τον να επιβιώσει μόνος του. Τώρα παραμονεύει στους δρόμους του Redfall, εξουδετερώνοντας τους κακούς από το σκοτάδι με υπερφυσική ακρίβεια. Αναζητήστε ένα μυστηριώδες και ταλαιπωρημένο κοράκι που κάνει κύκλους από πάνω σας, τον Jacob δεν θα τον δείτε, αλλά κάπου εκεί κοντά θα κρύβεται.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Xbox Series X|S και PC το 2023, ενώ θα είναι διαθέσιμο Day One μέσω του Xbox Game Pass.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

Avatar

Β. Ορφανίδης

Techie | Cinephile | Avid Gamer | Star Wars Fan | Whovian | Photographer | Coffee Addict | Biker