Το Need for Speed - Heat Official Reveal Trailer σπινιάρει με 4η!

    Το Official Reveal Trailer του πολυαναμενόμενου Need for Speed™ Heat έδωσαν στη δημοσιότητα οι Electronic Arts/Ghost Games, ένα κλιπ με εντυπωσιακά cinematic scenes και στιγμιότυπα από το gameplay του…

    NFS_Heat_Main
    Το Official Reveal Trailer του πολυαναμενόμενου Need for Speed™ Heat έδωσαν στη δημοσιότητα οι Electronic Arts/Ghost Games, ένα κλιπ με εντυπωσιακά cinematic scenes και στιγμιότυπα από το gameplay του νέου racing τίτλου, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες διαρροές! «To Need for Speed™ Heat προσφέρει περισσότερες επιλογές από ποτέ, για τους παίκτες που θέλουν να αισθάνονται μοναδικοί και επιδιώκουν την φήμη», δήλωσε ο Riley Cooper, Creative Director της Ghost Games. «Οι οπαδοί του Need for Speed έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι χρειάζονται περισσότερα αυτοκίνητα, περισσότερο και πιο ευέλικτο customization, περισσότερες προκλήσεις και έλεγχο σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού. Από το ύφος του χαρακτήρα μέχρι την απόδοση του αυτοκινήτου αλλά και το στυλ της οδήγησης, φιλοδοξούμε να τροφοδοτήσουμε τη δημιουργικότητα του καθενός μέσα από αυτό το νέο παχνίδι.» Όσοι προ-παραγγείλουν την Standard Edition του Need for Speed™ Heat θα λάβουν ένα K.S Edition-styled Mitsubishi Evolution, ενώ όσοι προ-παραγγείλουν την Deluxe Edition θα λάβουν τρία K.S. Edition-styled οχήματα (ένα BMW i8 Coupe, ένα Mercedes C63 AMG Coupe και ένα Chevrolet Corvette Grand Sport), πρόσβαση στο Εxclusive Deluxe Edition Character Clothing και αυξημένα κέρδη σε in-game currencies (Bank και Rep). Η πλοκή του παιχνιδιού εκτυλίσσεται στην Palm City, έναν ολοκαίνουργιο ανοιχτό κόσμο, στους δρόμους του οποίου συγκεντρώνονται οι γρηγορότεροι οδηγοί με στόχο να γίνουν διάσημοι για τις ικανότητές τους. Την ημέρα, οι παίκτες συμμετέχουν στο Speedhunters Showdown, έναν καθιερωμένο διαγωνισμό ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν χρήματα (Bank), με τα οποία αναβαθμίζουν τα υψηλών επιδόσεων οχήματά τους. Τη νύχτα, οι παίκτες διακινδυνεύουν τα πάντα, αναβαθμίζοντας τη φήμη τους (Rep) με παράνομους αγώνες, ενώ μία αδίστακτη αστυνομική δύναμη παραμονεύει για να τους περάσει χειροπέδες, να κατασχέσει τα πανάκριβα οχήματα και να τους αφαιρέσει τα κέρδη. Οι κίνδυνοι και οι κόντρες δεν τελειώνουν ποτέ σε αυτόν τον ατελείωτο αγώνα δρόμου, μετατρέποντας την Palm City σε μία τεράστια «παιδική χαρά» για μεγάλα παιδία! Όπως αντιλαμβάνεστε, η Electronic Arts αναπολεί τις παλιές καλές στιγμές του franchise, αφαιρώντας τα περιττά στοχεία του προηγούμενου τίτλου και θέτοντας τις βάσεις για έναν αυθεντικό "urban car culture" τίτλο (αμήν). Απαντώντας σε ερώτημα για τη γνωστή «τακτική» της εταιρείας με τα loot boxes, ο Ben "F8RGE" Walke (EA Community Manager) επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει - ούτε πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του - κάποιο lootbox system στο Need for Speed™ Heat. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποια post-launch DLCs με επιπλέον αυτοκίνητα αλλά και ένα Τime Save Pack, το οποίο θα δείχνει τα collectibles στο χάρτη της Palm City. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η Need for Speed™ Heat Collector's Edition, η οποία αποτελείται από:
    • Μεταλλικό μοντέλο Polestar 1 Hero Car (1:43)
    • Ένα Steelbook Case με το αντίτυπο του παιχνιδιού
    • Ένα A5 Notebook
    • 4 μαγνήτες NFS Heat
    • 7 αυτοκόλλητα NFS Heat
    • Ένα Premium NFS Box
    Το Need for Speed™ Heat αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ οι συνδρομητές της υπηρεσίας EA Access θα έχουν πρόσβαση τρεις ημέρες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.