THQ Nordic 10th Anniversary: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση!

    Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της βιομηχανίας των video games και με τον Καναδό Geoff Keighley (The Game Awards) σε ρόλο παρουσιαστή, η THQ Nordic ολοκλήρωσε με…

    Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 10 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της βιομηχανίας των video games και με τον Καναδό Geoff Keighley (The Game Awards) σε ρόλο παρουσιαστή, η THQ Nordic ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο της Digital Showcase Event - το οποίο μεταδόθηκε μέσω YouTube, Twitch και Steam. Η παρουσίαση επεφύλασσε 6 ολοκαίνουριους τίτλους, την επιστροφή θρυλικών franchises και sequels αγαπημένων τίτλων από το παρελθόν, καθώς και νέες πληροφορίες/πλάνα από επερχόμενα παιχνίδια – όπως το aRPG ELEX II και το turn-based RPG Expeditions: Rome. «Μεγάλοι και μικροί» content creators από ολόκληρο τον κόσμο ήταν ευπρόσδεκτοι να «μεταφέρουν» (co-stream) την παρουσίαση στα δικά τους κανάλια επικοινωνίας. Δείτε εδώ ολόκληρο το THQ Nordic 10th Anniversary (PreShow/Main Show) Παράλληλα, η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι προσφέρει - χωρίς καμία επιπλέον χρέωση - τους τίτλους Titan Quest Anniversary Edition (Iron Lore Entertainment) και Jagged Alliance 1: Gold Edition (Madlab Software/Sir-Tech) μέσω Steam (PC), εφόσον τους προσθέσουμε στις βιβλιοθήκες μας μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου. Το aRPG hack-and-slash Titan Quest Anniversary Edition περιλαμβάνει το βασικό Titan Quest και Titan Quest Immortal Throne Expansion Pack, καθώς και όλο το επιπλέον περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει, ενώ το tactical turn-based strategy Jagged Alliance 1: Gold Edition περιλαμβάνει το Jagged Alliance και το Jagged Alliance: Deadly Games.
    Destroy All Humans! 2: Reprobed
    Στους... ρυθμούς του γερμανικού industrial metal συγκροτήματος Rammstein για άλλη μία φορά, ο Crypto (Cryptosporidium) επιστρέφει και αναζητά εκδίκηση για την ανατίναξη του σκάφους του από την KGB. Μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο, θα χρειαστεί να διεισδύσει στην κοινωνία, να διαβάσει τα μυαλά άλλων Γήινων για να αποκτήσει απαραίτητες πληροφορίες και να διεισδύσει στην κοινωνία μας. Με το UFO του θα προκαλέσει καταστροφές ευρείας κλίμακας σε όλο τον πλανήτη, αλλά προσοχή: πρέπει να δημιουργήσει «συμμαχίες» με μέλη από τα είδη που έχει έρθει να υποδουλώσει! Το Destroy All Humans! 2 - Reprobed των THQ Nordic/Black Forest Games θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, PlayStation 5 και Xbox Series S|X.
    SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
    Το αγαπημένο σφουγγάρι όλων - ο Μπομπ Σφουγγαράκης - επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά ο Πάτρικ έχει μεταμορφωθεί σε... μπαλόνι; Οι δύο αγαπημένοι ήρωες συναντούν την μυστηριώδη μάντισσα Κασσάνδρα, η οποία τους δίνει ένα φιαλίδιο γεμάτο δάκρυα γοργόνας. Ο θρύλος ισχυρίζεται πως τα δάκρυα αυτά ικανοποιούν τις ευχές εκείνων που είναι «αγνοί στην καρδιά». Τι μπορεί να πάει στραβά; Ο υπερβολικός ενθουσιασμός των δύο φίλων και η «καταιγίδα» των ευχών που ακολουθεί διαρρηγνύουν το φάσμα του χώρου και του χρόνου, απελευθερώνοντας «κοσμικό ζελέ» και ανοίγοντας πύλες προς τους περίεργους Wishworlds. Φορώντας ειδικά κοστούμια, ο Μπομπ και ο Πάτρικ πρέπει να ταξιδέψουν σε αυτούς τους κόσμους, να σώσουν τους φίλους τους που χάθηκαν σε αυτούς και να φέρουν πίσω τα πιο εμβληματικά κτίρια του Βυθού του Μπικίνι. Το 3D platformer SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake των THQ Nordic/Purple Lamp Studios θα κυκλοφορήσει σύντομα για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).
    Jagged Alliance 3
    Χάος επικρατεί στο Grand Chien, ένα έθνος πλούσιο σε φυσικούς πόρους αλλά βυθισμένο σε εσωτερικές πολιτικές έριδες, όταν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος εξαφανίζεται και μια παραστρατιωτική δύναμη, γνωστή ως Legion, καταλαμβάνει τον έλεγχο. Το Jagged Alliance 3 σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από ένα μεγάλο καστ μισθοφόρων - καθένας με τη δική τους μοναδική προσωπικότητα, τις δικές του ιδιαιτερότητες και προσωπικές ιστορίες - προκειμένου να βρεις τον πρόεδρο και να επαναφέρεις την τάξη στη χώρα. Τα turn-based tactics Jagged Alliance και Jagged Alliance 2 κυκλοφόρησαν το 1995 και 1999 αντιστοιχα, για MS-DOS και Windows PC, από τις Madlab Software (1994 - 1996) και Sir-Tech Canada (1999 - 2000), ενώ ανάπτυξη του νέου τίτλου έχει αναλάβει η βουλγαρική Haemimont Games (Surviving Mars, Victor Vran, Tropico 5, Tropico 4, Tropico 3, The First Templar κ.ά.). Αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα για PC, μέσω Steam.
    Outcast 2 – A New Beginning
    Different Planet, Same Problems: η συνέχεια του «cult classic» action/adventure Outcast (Appeal/Infogrames) επιστρέφει μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, καλώντας τον Cutter Slade στον πλανήτη Adelpha. Αναστημένος από τους παντοδύναμους Yods, ο πρώην Navy SEAL επιστρέφει για να βρει τους Talans σκλαβωμένους, τον κόσμο τους απογυμνωμένο από τους φυσικούς του πόρους και το δικό του παρελθόν συνυφασμένο με τις ρομποτικές εισβολικές δυνάμεις. Το μέλλον τους και η σωτηρία του πλανήτη είναι στα χέρια του. Η ομάδα του αυθεντικού Outcast επανενώθηκε για να δημιουργήσει έναν συναρπαστικό κόσμο, γεμάτο επικίνδυνα πλάσματα και το σπίτι των Talans - ενός αρχαίου πολιτισμού του οποίου η μοίρα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Γη. Το Outcast 2 - A New Beginning θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, PlayStation 5 και Xbox Series S|X.
    Expeditions: Rome
    Οι Ρωμαίοι βρίσκονται στα τείχη της πόλης: στο Expeditions: Rome πολεμάς προς τη δόξα ενάντια στις ορδές των Βαρβάρων. Αναλαμβάνεις το ρόλο ενός νεαρού Ρωμαίου ευγενή, ο οποίος αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη Ρώμη και στη συνέχεια να προσχωρήσει σε μια λεγεώνα, την οποία και θα κληθεί οδηγήσει στη μάχη, αφού καταφέρει να αποκτήσει το βαθμό του Legatus (ανώτερου υπολοχαγού). Στο Showcase Trailer που ακολουθεί, οι Jonas Waever (Creative Director) και Sonat Ozturk (Lead Producer) δίνουν μια πρώτη γεύση από το νέο σύστημα μάχης, τον εντυπωσιακό κόσμο της Ρώμης και τον τρόπο που παίρνονται οι αποφάσεις (Decision Making) στο παιχνίδι. Το turn-based RPG Expeditions: Rome θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, μέσω Steam.
    SuperPower 3
    Ήθελες ποτέ να κυβερνήσεις ή ακόμα και να εξουσιάσεις τον κόσμο; Με το SuperPower 3 μπορείς! Ο νέος τίτλος των THQ Nordic/GolemLabs προκαλεί τις γνώσεις σου στη δημογραφία, την οικονομία, τη στρατιωτική στρατηγική, καθώς και τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, στο πιο ολοκληρωμένο και ακριβές παιχνίδι γεωπολιτικής προσομοίωσης που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα. Δώσε λύσεις σε πραγματικές συγκρούσεις, με τρόπους που κανείς δεν πίστευε προηγουμένως δυνατούς και δες τι επίδραση μπορεί να έχει στον κόσμο. Μπορείς να αλλάξεις την ιστορία; Το SuperPower 3 θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC, μέσω Steam.
    ELEX II
    Από τους δημιουργούς των θρυλικών σειρών Gothic και Risen, το επερχόμενο aRPG ELEX II αποτελεί σίκουελ του ELEX (2017) και μας προσκαλεί να επιστρέψουμε στο μεταποκαλυπτικό κόσμο του πλανήτη Magalan, αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου κεφαλαίου. Αρκετά χρόνια αφότου ο Jax νίκησε το Hybrid, μια νέα απειλή (Skyanides) έρχεται από τον ουρανό, απελευθερώνοντας τις επικίνδυνες δυνάμεις του σκοτεινού ELEX και θέτοντας σε κίνδυνο όλη τη ζωή στον πλανήτη. Για να υπερασπιστεί την ειρήνη στο Magalan και την ασφάλεια της δικής του οικογένεια, θα πρέπει να πείσει τις φατρίες να ενωθούν ενάντια στους νέους εισβολείς και να βρει το γιο του, τον Dex. To open world RPG ELEX II θα κυκλοφορήσει σύντομα για Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.
    MX vs ATV Legends
    Είσαι έτοιμος να γίνεις ένα από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς και θρύλος των αγώνων εκτός δρόμου; Ο racing/sports τίτλος των MX vs ATV Legends των THQ Nordic/Rainbow Studios διαθέτει τεράστια νέα ανοιχτά περιβάλλοντα, συν ένα νεό Career Mode που σου επιτρέπει να βιώσεις όλους τους κινδύνους και τα να απολαύσεις τα οφέλη που σου επιφυλλάσει η πορεία προς την κορυφή, ως ένας παγκοσμίως γνωστός επαγγελματίας αναβάτης. Με Career/Trails Mode, προκλήσεις και τουρνουά, υποστήριξη Split Screen και online multiplayer, το MX vs ATV Legends θα κυκλοφορήσει σύντομα σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!