The Dark Pictures Anthology | S2: Επίσημο το Directive 8020!

    Μετά τα Man of Medan, Little Hope, House of Ashes και The Devil In Me, η Supermassive Games «αποκάλυψε» το πρώτο Teaser Trailer για το επόμενο κεφάλαιο της ανθολογίας τρόμου The Dark Pictures,…

    TDP-D8020-Main
    Μετά τα Man of Medan, Little Hope, House of Ashes και The Devil In Me, η Supermassive Games «αποκάλυψε» το πρώτο Teaser Trailer για το επόμενο κεφάλαιο της ανθολογίας τρόμου The Dark Pictures, Directive 8020, με το οποίο εγκαινιάζει και το 2o κύκλο της σειράς.
    Με τη μορφή «post-credits scene» (screen capture από Slimpy) στο The Devil in Me, το Directive 8020 μας μεταφέρει στο Διάστημα και συγκεκριμένα στον Αστερισμό του Κήτου (Cetus Constellation), όπου ακούμε για πρώτη φορά τη φωνή του Commander Stafford, διοικητή του αναγνωριστικού σκάφους Cassiopeia. Μετά από την άφιξη του στο σημείο «Charybdis» και με τελικό προορισμό το Tau Ceti f (μια «υπερ-Γη» που περιστρέφεται γύρω από το αστέρι Tau Ceti), ο Stafford αναφέρει ελάχιστες φθορές στο κήτος του διαστημοπλοίου. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μία αναπάντεχη τροπή, όταν κάποιος Thomas Carter αναφέρει ότι ένα άλλο μέλος του πληρώματος, εν ονόματι Simms, προσπαθεί να τον σκοτώσει... Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου για PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!