Summer Game Fest @ E3 2021: Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις!

    Ο χορός της Ε3 έχει ξεκινήσει και οι ανακοινώσεις πέφτουν βροχή! Στις 10/6/2021, μεταδόθηκε live η εναρκτήρια εκδήλωση του Summer Game Fest 2021 με παρουσιαστή τον Geoff Keighley. Κατά την διάρκεια…

    back-for-blood
    Ο χορός της Ε3 έχει ξεκινήσει και οι ανακοινώσεις πέφτουν βροχή! Στις 10/6/2021, μεταδόθηκε live η εναρκτήρια εκδήλωση του Summer Game Fest 2021 με παρουσιαστή τον Geoff Keighley. Κατά την διάρκεια της αρκετά διασκεδαστικής εκδήλωσης είδαμε αρκετές ανακοινώσεις, μεγάλες και μικρές. Ας δούμε λοιπόν τις σημαντικότερες με μια γρήγορη ματιά!
    • Metal Slug Tactics

    https://youtu.be/DqF0KLsaf6U Αν έζησες στα 90’s, σίγουρα θα έχεις λατρέψει (και ξοδέψει αρκετές δραχμές) στο Metal Slug. Η σειρά επιστρέφει με ένα Tactical RPG με στοιχεία από roguelike!
    • Tiny Tina’s Wonderlands

    https://youtu.be/tuxXzCfpfWM Η αγαπημένη και θεότρελη Tiny Tina, που οι παίκτες λάτρεψαν από το Borderlands 2, Pre-Sequel και 3, αποκτά το δικό της spin-off που διαδραματίζεται στον κόσμο του Borderlands. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.
    • Lost Ark

    https://youtu.be/pQyjizIkVks Η Amazon Games φέρνει το δημοφιλές κορεάτιο MMO στην δύση!
    • Jurassic World Evolution 2

    https://youtu.be/ULFAEnoc5jA Καλές οι ταινίες και τα παιχνίδια δράσης Jurassic Park, αλλά μήπως θα ήσουν καλύτερος στην διαχείριση του πάρκου ώστε να μην έχουμε δράματα εξ’ αρχής; Το Jurassic World Evolution 2 είναι η συνέχεια του τίτλου Jurassic World Evolution του 2018 και διαθέτει κανιούριους δεινόσαυρους και νέα ιστορία. Έρχεται μέσα στο 2021
    • Death Stranding Director’s Cut

    https://youtu.be/bMMerKMUIQw Δεν θα γινόταν show με τον Geoff Keighley χωρίς εμφάνιση απο τον Hideo Kojima. Αυτήν την φορά ο Ιάπωνας super-star δημιουργός ανακοίνωσε το Death Stranding Director’s Cut που θα είναι αποκλειστικό για το PlayStation 5.
    • Call of Duty Season 4

    Νέο περιεχόμενο για τα Call of Duty: Black Ops Cold War και Call of Duty: Warzone ξεκινόντας από τις 17 Ιουνίου! Λόγω περιορισμού ηλικίας, μπορείς να δεις το trailer αν είσαι άνω των 18 ετών εδώ.
    • Περισσότερο gameplay από το Solar Ash

    https://youtu.be/ypP5H80fX5Y Από τους δημιουργούς του Hyper Light Drifter, έχουμε νέο gameplay video από τον πανέμορφο κόσμο του Solar Ash.
    • Two Point Campus

    https://youtu.be/_14i0Zxsfos Μετά από τον τομέα της υγείας και την διαχείριση νοσοκομείων, ήρθε η ώρα να περάσεις στην διαχείριση του τομέα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και των θεότρελων campus που φοιτητές και καθηγητές μάχονται για την γνώση αλλά και το ποιός θα κάνει τα πιο ανόητα καμώματα.
    • The Anacrusis

    https://youtu.be/2RdYFvoYX_0 Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις είναι το Anacrusis για το τις κονσόλες Xbox και το PC. Πρόκειται για ένα 4-player co-op shooter που οι παίκτες βρίσκονται σε ένα διαστημόπλοιο και πρέπει να εξοντώσουν όλους τους εξωγήινους. Η αισθητική του παιχνιδιού και το καυστικό χιούμορ κάνουν ιδιαίτερα καλή εντύπωση. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
    • Vampire: The Masquerade Bloodhunt

    https://youtu.be/c9TE9vQuVHQ Λατρεύεις τα Battle Royale αλλά και τον κόσμο του Vampire: The Masquerade; Το Bloodhunt είναι ο συνδυασμός αυτών των δύο: Ένα Battle Royale στον κόσμο του Vampire: The Masquerade!
    • Νέο trailer για το Tales or Arise

    https://youtu.be/Jo-lbOo94hg Το νεότερο παιχνίδι της ιαπωνικής σειράς RPG “Tales” αποκτά νέο trailer αλλά οι πληροφορίες είναι ακόμα περιορισμένες παρ’ όλο που ο τίτλος κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου.
    • Νέο trailer για το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

    https://youtu.be/bkyvysNr91U Το δεύτερο παιχνίδι της spin-off σειράς Monster Hunter Stories, κυκλοφορεί στις 9 Ιουλίου για το Nintendo Switch. Πρόκειται για ενα RPG που διηγοείται ιστορίες από χαρακτήρες μέσα στο σύμπαν του Monster Hunter.
    • Το Tribes of Midgard αποκτά νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας!

    https://youtu.be/elornISOkxo Το co-op RPG εμπνευσμένο από τους Vikings έρχεται στις 27 Ιουλίου στις κονσόλες PlayStation και το PC.
    • Planet of Lana

    https://youtu.be/r3E8O7QH5BI Το τρισχαριτωμένο indie Planet of Lana μας μεταφέρει σε έναν πανέμορφο κόσμο που θυμίζει Limbo και το Inside αλλά με άπλετο χρώμα.
    • To Back 4 Blood μπαίνει σε open beta 12 με 16 Αυγούστου!

    Το συνεργατικό shooter με ζόμπι μπαίνει σε ανοιχτή beta, ώστε οι παίκτες να μπορέσουν να πάρουν γεύση από το τι ετοιμάζεται. Οι προπαραγγελίες ανοίγουν στις 5 Αυγούστου για τις ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού και κυκλοφορεί στις 20 Οκτωμβρίου.  Λόγω των περιορισμών ηλικίας, δεν μπορούμε να περιλάβουμε το trailer. Παρ’ όλα αυτά, αν είσαι άνω των 18 μπορείς να το δεις εδώ.
    • Επιτέλους περισσότερο Evil Dead: The Game

    https://youtu.be/ibyuGSKep10 Πάνε αρκετοί μήνες που έχουμε ακούσει για το Evil Dead: The Game. Για την ακρίβεια από τα περσινά Game Awards. Παρ’ όλα αυτά οι fans των ταινιών Evil Dead έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι που θυμίζει πολύ το Dead by Daylight και στο trailer αφηγείται ο Bruce Campbell.
    • Dark Pictures Anthology: House of Ashes

    https://youtu.be/_AlYAVqxJao Ο νέος τίτλος της σειράς The Dark Pictures ονομάζεται House of Ashes και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
    • Elden Ring: το κερασάκι στην τούρτα του event!

    Φυσικά, η βραδιά έκλεισε εντυπωσιακά με το trailer του Elden Ring! Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα στο ξεχωριστό άρθρο μας, εδώ. Ε3 2021: διάβασε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις στο Plaisio Blog!