SQUARE ENIX: To FINAL FANTASY XVI έγινε «χρυσό»!

    Η ομάδα της SQUARE ENIX ανακοίνωσε ότι το FINAL FANTASY XVI είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής.…

    FFXVI-GG-Main
    Η ομάδα της SQUARE ENIX ανακοίνωσε ότι το FINAL FANTASY XVI είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής.
    Το Ιαπωνικό στούντιο μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter, υπογραμμίζοντας ότι ολόκληρη η Creative Business Unit III του Naoki Yoshida — μαζί και ο Torgal — αναμένει την επίσημη κυκλοφορία της 16η αυτόνομης έκδοσης της θρυλικής σειράς και εύχεται το ίδιο για τους φανατικούς οπαδούς της. Το FFXVI επανασχεδιάζει τα εικονικά στοιχειά της σειράς, ως Eikon. Αυτά τα θανάσιμα πλάσματα βρίσκονται μέσα στους Dominant, σε άνδρες και γυναίκες που κληρονομούν απίστευτη δύναμη από τη γέννησή τους – είτε τους αρέσει είτε όχι. Τα Eikon είναι τα πιο ισχυρά όντα στη Valisthea, μία χώρα όπου κυριαρχούν 6 πανίσχυρα βασίλεια χάρη στη δύναμη των Mothercrystal. Το aether που παρέχουν αυτά τα επιβλητικά βουνά κρυστάλλων, ενεργοποιεί τα magicks που έχουν επιτρέψει σε αυτά τα έθνη να ευημερούν για πολλά χρόνια — αλλά τώρα ένα μυστηριώδες Blight απειλεί να διακόψει την αβέβαιη συμμαχία τους. Παίξτε ως ο Clive Rosfield, First Shield της Rosaria και φύλακας του μικρότερου αδερφού του Joshua, του Dominant του Eikon Phoenix, σε αυτό το επικό aRPG από την ομάδα των βετεράνων του FINAL FANTASY. Το λανσάρισμα του FINAL FANTASY XVI θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2023, αποκλειστικά για το PlayStation®5. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!