Speed Race Gameplay Trailer για το Need for Speed™ Unbound!

    EA και η Criterion Games έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Speed Race Gameplay Trailer, παρουσιάζοντας τους δρόμους, τα Meetups και τα Side Bets του επερχόμενου Need for Speed™ Unbound, το οποίο…

    EA και η Criterion Games έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο Speed Race Gameplay Trailer, παρουσιάζοντας τους δρόμους, τα Meetups και τα Side Bets του επερχόμενου Need for Speed™ Unbound, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2022 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC (EA Origin, Steam, Epic Game Store).
    Το όχημα που επιλέχθηκε από την ομάδα ανάπτυξης της Criterion Games για την... ξενάγηση είναι μία «πειραγμένη» Mercedes 190 E, τα λάστιχα της οποίας ουρλιάζουν στους δρόμους της Lakeshore. Ο χρόνος είναι χρήμα. Γεμίστε το γκαράζ σας με μοναδικά αγωνιστικά οχήματα (τσεκάρετε τη λίστα εδώ) και οδηγήστε με στυλ, φορώντας αποκλειστικές στολές και απολαμβάνοντας μουσικά κομμάτια μέσα από ένα παγκόσμιας εμβέλειας soundtrack. Αποκτήστε πρόσβαση σε μια νέα εργαλειοθήκη οπτικών και ηχητικών εφέ για να εκφράσετε τις οδηγικές σας δεξιότητες – συμπεριλαμβανομένου του Burst Nitrous, μιας νέας τακτικής ενίσχυσης που προσφέρει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Με ξεχωριστα single-player/multiplayer campaigns, gameplay στα 60 καρέ ανά δευτελέπτο και ανάλυση 4K, ένα νέο χαρακτηριστικό στυλ που ζωντανεύει μέσα από την τεχνική του γκράφιτι, εντείνει τον ανταγωνισμό και ανεβάζει την αδρεναλίνη, το Unbound υποσχεται μία πραγματική εμπειρία Need for Speed™. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!