Sonic Central: Όλες οι ανακοινώσεις για τον εορτασμό των 30 χρόνων του Sonic

    Καταιγισμός νέων για τον Sonic σε ένα event που διήρκεσε όσο το Green Hill Act. 1! Η Sega υποσχέθηκε καλά νέα και εκπλήρωσε την υπόσχεση της προσφέροντας ένα μικρό αλλά γεμάτο event με μικρές και…

    sonic-central-banner
    Καταιγισμός νέων για τον Sonic σε ένα event που διήρκεσε όσο το Green Hill Act. 1! Η Sega υποσχέθηκε καλά νέα και εκπλήρωσε την υπόσχεση της προσφέροντας ένα μικρό αλλά γεμάτο event με μικρές και μεγάλες ανακοινώσεις για τα 30 χρόνια της μπλε μασκότ της. Μεταξύ αυτόν, το remaster του Sonic Colors και ένα νέο παιχνίδι Sonic για το 2022. https://youtu.be/lwjPEcWU5Fc
    • Πρώτα απ’ όλα, θα γίνει ένα πλήρες κονσέρτο συμφωνικής ορχήστρας στις 23 Ιουνίου ονόματι Sonic Symphony. Θα μεταδοθεί μέσω livestream και θα είναι δωρεάν για όλους. Θα συμμετάσχει το συγκρότημα Crush 40 και ο συνθέτης Tomoya Ohtani. Θα υπάρξουν περεταίρω πληροφορίες  κατά την διάρκεια του Summer Game Fest.
    • Ο Sonic θα βρίσκεται στους ολυμπιακούς αγώνες του Tokyo 2020 μέσω… του κοστουμιού στο επίσημο videogame της διοργάνωσης!
    https://youtu.be/FDUDBcMquaI
    • Επίσης, τι θα έλεγες αν ο οι επαγγελματίες υγείας που αναλάμβαναν την φροντίδα σου ήταν ο Sonic και η παρέα του; Στο Two Point Hospital έρχονται Staff Outfits και Sonic Décor στις 30 Ιουλίου 2020.
    • Μπορείς να απολαύσεις στο Lost Judgement το Sonic the Fighters. Το Beat ‘em up του 1996  στο οποίο παίζεις φάπες με τον Sonic και την παρέα του. Μια κίνηση που θυμίζει έντονα Yakuza, αφού στα συγκεκριμένα παιχνίδια υπάρχουν ολόκληρα arcades της Sega.
    • Αναμένεται συνεργασία με το Minecraft, αφού υπήρξε ενα teaser λίγων δευτερολέπτων.
    • Το Sonic Dash για τα κινητά θα λάβει κοστούμια πειρατών με ένα pirate-themed event, το Sonic Forces Mobile θα προσθέσει τον Super Sonic. Τον Οκτώβριο έρχεται ο Warehog από το Sonic Unleashed και στα δύο παραπάνω παιχνίδια!
    • Το Sonic Racing στο Apple Arcade θα προσθέσει τον Οκτώβρη ρετρό περιεχόμενο όπως χαρακτήρες, πίστες και μουσική.
    • Το εξαιρετικό Sonic Colors, το οποίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά στο Wii το 2010, έρχεται στο PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, ενώ θα μπορείς να το χαρείς στο PS5 και το Xbox Series S|X μέσω backwards compatibility. Το Sonic Colors Ultimate θα προσφέρει βελτιωμένο οπτικό τομέα, καλύτερο χειρισμό και άλλα καλούδια. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά όσοι προ-αγοράσουν την έκδοση Digital Deluxe θα μπορούν να το απολαύσουν στις 3 Σεπτεμβρίου, μαζί με όλα τα έξτρα καλούδια της συγκεκριμένης έκδοσης που περιλαμβάνει επιπλέον remixes της μουσικής του παιχνιδιού και in-game αντικείμενα.
    https://youtu.be/Z3MCqTdsVKc
    • Το Sonic Colors Ultimate πλαισιώνεται από την σειρά κινουμένων σχεδίων Sonic Colors: Rise of the Wisps που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο καλοκαίρι.
    https://youtu.be/3TI6s6Wp5p0
    • Το Sonic Origins είναι μια συλλογή παλιών παιχνιδιών του μπλέ σκαντζόχοιρου για τα νεότερα συστήματα και μέχρι τώρα γνωρίζουμε οτι θα έχει τα τρία πρώτα παιχνίδια Sonic για το Sega Mega Drive και το Sonic CD για το Sega Mega CD, αλλα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.
    • Η Action Entertainment, η οποία μεταξύ άλλων είναι γνωστή για την σειρά Ben 10, εργάζεται για την σειρά Sonic Prime η οποία θα έχει 24 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το 2022.
    • Προφανώς δεν έλειψαν οι ανακοινώσεις merchandise, όπως σειρά παιχνιδιών από την Jakks Pacific, κοσμήματα από την King Ice, την εγκυκλοπαίδεια του Sonic franchise από την Dark Horse, αναμνηστικά νομίσματα από την APMEX και άλλα πολλά.
    • Το event έκλεισε με το teaser ενός νέου παιχνιδιού Sonic που έρχεται μέσα στο 2022 για τις κονσόλες της προηγούμενης και της νέας γενιάς.
    https://youtu.be/Ppyle5XOyY4 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να τρέξεις με την ταχύτητα του ήχου στο επίσημο site της SEGA για τα 30 χρόνια του Sonic The Hedgehog, εδώ!