Return to your world, Tarnished: Το ELDEN RING έγινε «χρυσό»!

    Bandai Namco και FromSoftware ανακοίνωσαν ότι το ELDEN RING είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής.…

    ELDEN-RING-Gold-Main
    Bandai Namco και FromSoftware ανακοίνωσαν ότι το ELDEN RING είναι πλέον «χρυσό», εννοώντας φυσικά ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμος να περάσει σε στάδιο μαζικής παραγωγής.
    Μιλώντας στην Misuzu Araki, στο πλαίσιο του Taipei Game Show 2022, ο Yasuhiro Kitao (υπεύθυνος Promotion, Marketing & Production @ FromSoftware) επιβεβαίωσε πως το πολυαναμενόμενο open-world aRPG των Hidetaka Miyazaki/George R. R. Martin θα φτάσει εγκαίρως στα ράφια των καταστημάτων και πως το ιαπωνικό στούντιο ετοιμάζει το «day one patch», το οποίο θα περιλαμβάνει ενημερώσεις και βελτιστοποιήσεις. Επίσης, αναφέρθηκε και στη διάρκεια του παιχνιδιού, η οποία, όπως υπογράμμισε, θα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το βασικό σενάριο θα μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 30 ώρες αλλά όσον αφορά την πλήρη επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα ανάπτυξης, η τελική διάρκεια θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις επιλογές του εκάστοτε παίκτη. «Το παιχνίδι στο σύνολό του είναι αρκετά μεγάλο και περιέχει δεκάδες επιπλέον ώρες gameplay, αλλά αν μιλάμε μόνο για την κύρια διαδρομή, δεν θα χρειαστεί πολύ περισσότερο από αυτό.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παραγωγός της FromSoftware. [caption id="attachment_68202" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2010 – 2021 BANDAI NAMCO Entertainment[/caption] Σας υπενθυμίζουμε πως για την εγκατάσταση του ELDEN RING θα χρειαστείτε περίπου 44,472 GB αποθηκευτικού χώρου (χωρίς το «day one patch»), με το preload να ξεκινάει στις 23 Φεβρουαρίου, δύο μέρες νωρίτερα από το κανονικό λανσάρισμα του τίτλου. Το ELDEN RING κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Όσοι αποκτήσουν την έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation 4 ή Xbox One θα έχουν δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης (στην αντίστοιχη έκδοση) για τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!