PS5 | The Future of Gaming: Επίσημη παρουσίαση στις 4 Ιουνίου του 2020!

    Επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες διαρροές, ο Jim Ryan (President & CEO, Sony Interactive Entertainment) ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο μεγάλο event της εταιρείας, σχετικά με το μέλλον του gaming…

    Επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες διαρροές, ο Jim Ryan (President & CEO, Sony Interactive Entertainment) ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο μεγάλο event της εταιρείας, σχετικά με το μέλλον του gaming και το PlayStation 5! Ο ισχυρός άντρας της SIE, αφού αναφέρθηκε στην 25ετή επιτυχημένη πορεία του PlayStation, δήλωσε πως το λανσάρισμα μίας νέας κονσόλας - έστω και υπό αυτές τις συνθήκες - δεν παύει να αποτελεί ένα συναρπαστικό γεγονός. Μετά τις τεχνικές προδιαγραφές και την αποκάλυψη του νέου χειριστηρίου DualSense, σειρά έχουν τα παιχνίδια του PlayStation 5, με τα οποία θα ξεκινήσουμε ένα νέο μαγικό «ταξίδι» στον κόσμο της ψηφιακής ψυχαγωγίας. Η παρουσίαση φέρει τον τίτλο "The Future of Gaming" και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Twitch και YouTube, την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 23:00 (ώρα Ελλάδος), θα διαρκέσει κάτι παραπάνω από μία ώρα και λογικά μας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

    [UPDATE] Αναβάλλεται η εκδήλωση της 4ης Ιουνίου για το PS5!

    Mέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα, η Sony γνωστοποίησε πως η εκδήλωση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, λόγω των συνταρακτικών γεγονότων που εξελίσσονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την τραγική δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς, στη Μινεσότα. Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: «Αποφασίσαμε να αναβάλλουμε το event του PlayStation 5 που ήταν προγραμματισμένο για τις 4 Ιουνίου. Κατανοούμε πως οι gamers παγκοσμίως ανυπομονούν να δουν τους τίτλους του PS5, ωστόσο αισθανόμαστε πως αυτή δεν είναι μια στιγμή για εορτασμούς και για την ώρα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφήσουμε πιο σημαντικές φωνές να ακουστούν.»