Pokémon Scarlet & Violet: Η Paldea σε περιμένει με δυνατές προκλήσεις!

    Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία των Pokémon Sword & Shield, η Game Freak επιστρέφει με την επόμενη γενιά Pokémon. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις την περιοχή της Paldea, η οποία φαίνεται πως βασίζεται…

    Pokemon-Scarlet-Violet

    Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία των Pokémon Sword & Shield, η Game Freak επιστρέφει με την επόμενη γενιά Pokémon. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις την περιοχή της Paldea, η οποία φαίνεται πως βασίζεται στην Ισπανία!

     

    Σε κάθε νέα γενιά του δημοφιλούς franchise έχουμε νέα features και τα Pokémon Scarlet & Violet δεν αποτελούν εξαίρεση. Έτσι, συγκεντρώσαμε τις 5 σημαντικότερες προσθήκες που έρχονται ώστε να είσαι προετοιμασμένος για το τι θα δεις στη νέα σου περιπέτεια, και τις προκλήσεις που σε περιμένουν.

     

    Pokémon Scarlet & Violet

     

    #01 Τρία μονοπάτια, απόλυτη ελευθερία

     

    Η Paldea είναι μια νέα περιοχή γεμάτη περιπέτεια. Λάβε μέρος στο ετήσιο κυνήγι θησαυρού που πραγματοποιείται στο σχολείο σου και εξερεύνησε την περιοχή. Τρεις μεγάλες περιπέτειες σε περιμένουν! Η πρώτη περιπέτεια είναι αυτή του Victory Road! Αντιμετώπισε δυνατούς Gym Leaders και σύλλεξε τα πολυπόθητα μετάλλια.

     

    Μια κλασική εμπειρία που όλοι λατρεύουμε εδώ και χρόνια. Σειρά έχει το Path of Legends. Ακολούθησε τον συμμαθητή σου Arven στην έρευνά του. Θα καταφέρεις να συλλέξεις όλα τα σπάνια συστατικά που προστατεύονται από Titan Pokémon;

     

    Τρίτη και τελευταία ιστορία, το Starfall Street. Η Team Star αποτελείται από μαθητές που έχουν ξεσηκωθεί και προκαλούν χαμό! Αντιμετώπισέ τους μέσα από boss μάχες και φέρε ξανά την ηρεμία στην περιοχή. Ο ανοιχτός κόσμος της Paldea σου επιτρέπει να εξερευνήσεις τις τρεις ιστορίες με όποια σειρά θες! Με ποια θα ξεκινήσεις;

     

    Pokémon Scarlet & Violet

     

    #02 Ταξίδι με παρέα!

     

    Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, θα έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τα πάντα με παρέα! Συνδέσου τοπικά ή online με τρεις ακόμη φίλους σου στο Union Circle και παίξτε παρέα! Πολεμήστε, ανταλλάξτε, αντιμετωπίστε Tera Raids και εκπαιδευτές, και ζήστε τις ιστορίες που κρύβει η Paldea μαζί!

     

    Let's Go

     

    #03 Let’s Go!

     

    Σκέφτηκες το Pokémon Go; Καμία σχέση! Όμως, έχεις τη δυνατότητα να στείλεις το Pokémon σου για... βόλτα! Καθόρισε τη διαδρομή που θα ακολουθήσει και εσύ κάνε ό,τι άλλο θες. Όσο «βολτάρει» θα πολεμήσει wild Pokémon, θα συλλέξει αντικείμενα και ίσως πει και ένα «γεια» σε άλλους εκπαιδευτές!

     

    Pokemon Scarlet & Violet

     

    #04 Το Terastal φαινόμενο!

     

    Ένα νέο φαινόμενο έρχεται να δώσει περισσότερο βάθος στις μάχες. Όπως το Mega Evolution, τα Z Moves και το Dynamax, οι νέοι τίτλοι φέρνουν το Terastal. Χάρη σε αυτό, μία φορά σε κάθε μάχη, το αγαπημένο σου τέρας θα γίνει «κρύσταλλος» με ένα κόσμημα να εμφανίζεται στο κεφάλι του.

     

    Όλα τα Pokemon μπορούν να μεταμορφωθούν και κάθε ένα από αυτά έχει ένα ειδικό Tera Type. Επιπλέον, του δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει τύπο. Για παράδειγμα, ένα Eevee μπορεί να έχει Normal Tera Type, ενώ ένα άλλο Flying Tera Type.

     

    Το συγκεκριμένο φαινόμενο προσφέρει ακόμα πιο δυνατές επιθέσεις και μπορεί να δώσει το πλεονέκτημα που πάντα χρειαζόσουν. Ετοιμάσου για νέες στρατηγικές που θα αλλάξουν τη ροή της μάχης!

     

    Tera Raids

     

    #05 Τα raids επιστρέφουν... αλλιώς!

     

    Αν σου άρεσαν τα Max Raid Battles, μπορείς να χαρείς ελεύθερα. Η αγαπημένη ομαδική δραστηριότητα επιστρέφει με τη μορφή των Tera Raid Battles. Με τρεις ακόμα φίλους μπορείς να αντιμετωπίσεις δυνατά τέρατα. Αν τα νικήσετε θα έχετε τη δυνατότητα να το πιάσετε και να κερδίσετε διάφορα βραβεία.

     

    Όμως, η Game Freak δεν έμεινε εκεί. Έρχεται να αλλάξει και αυτή τη «φόρμουλα» με νέους μηχανισμούς. Πλέον, η μάχη έχει χρονικό περιθώριο. Ωστόσο, μπορείς να επιτεθείς όσες φορές θες χωρίς να περιμένεις τους υπόλοιπους να πραγματοποιήσουν τις κινήσεις τους. Βγήκες εκτός; Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα είσαι έτοιμος να επιστρέψεις στη μάχη.

     

    Όσο περιμένεις, μπορείς να κάνεις Cheer στους συμπαίκτες σου για διάφορα boosts! Εκπαιδεύσου σκληρά και μπες στη μάχη!

     

     

    Τα δύο μεγαλύτερα ερωτήματα είναι: Scarlet ή Violet; Και με ποιο αρχικό θα ξεκινήσεις; Θες να το «τερματίσεις»; Τσέκαρε τη συλλεκτική κονσόλα και κάνε ένα upgrade σε Nintendo Switch OLED.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!