Νέο PC Features Trailer για το Skull and Bones™ της Ubisoft!

    Αξιοποιώντας το «hype» της gamescom 2022, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το PC Features Trailer του Skull and Bones™, το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας πειρατική αυτοκρατορία!…

    SnB-PC-REQ
    Αξιοποιώντας το «hype» της gamescom 2022, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα το PC Features Trailer του Skull and Bones™, το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας πειρατική αυτοκρατορία!
    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι κάτοχοι υπολογιστών θα μπορούν να προσαρμόσουν τις ανάγκες τους και να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και λειτουργιών, όπως γραφικά 4K HDR για πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού, ξεκλείδωτο framerate για μείωσης της καθυστέρησης κατά τη διάρκεια των ναυμαχιών, εικόνες και λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας μέσω ray tracing (DLSS/FSR) και τεράστιες δυνατότητες παραμετροποίησης, για να αλλάζουν τις επιλογές εισαγωγής και δημιουργήσουν μια σχεδόν τέλεια εμπειρία gameplay.
    Προτεινόμενες προδιαγραφές συστήματός (ανά επιθυμητή ανάλυση)
    Όσοι αποφασίσουν να πλεύσουν στις επικίνδυνες θάλασσες του Skull and Bones™ είναι καλύτερο να το κάνουν με έως και δύο άλλους παίκτες. Για να εξασφαλίσουν μια διασκεδαστική διαδικτυακή εμπειρία, το «πειρατικό» της Ubisoft Singapore θα παρέχει:
    • Player Tooling: ένα ισορροπημένο σύστημα αντιστοίχισης για τη μετάβαση στον κόσμο του Skull and Bones™. Οι παίκτες θα τοποθετηθούν σε διακομιστές με βάση το επίπεδο Infamy και τις PvP προτιμήσεις τους. Θα μπορούν επίσης να αναφέρουν ή να αποκλείσουν άλλους για ενοχλητική συμπεριφορά.
    • Game Servers: ισχυροί (φυσικοί) διακομιστές με δυνατότητα επέκτασης και διακομιστές cloud αλληλοσυμπληρώνονται κατά τη διάρκεια υψηλής δραστηριότητας για περιορισμό του χρόνου αναμονής. Οι αποκλειστικοί διακομιστές της Ubisoft βρίσκονται σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Νότια Αφρική και Ωκεανία.
    • Anti-cheat Solutions: Το BattlEye παρακολουθεί το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο και αποκλείει οριστικά τους παίκτες στην πρώτη παράβαση, εάν έχουν αναπτυχθεί και εντοπιστεί cheats τα οποία τους προσφέρουν ένα αθέμιτο πλεονέκτημα.
    Το πολυαναμενόμενο open-world pirate simulator αναμένεται στις 8 Νοεμβρίου σε Xbox Series X|S, PS5, Stadia, καθώς και Windows PC μέσω του Ubisoft Store και του Epic Games Store. Οι παίκτες μπορούν επίσης να εγγραφούν στο Ubisoft+ σε PC, Stadia και Amazon Luna. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!