Microsoft: Campaign Overview Trailer για το Halo Infinite!

    Microsoft (Xbox Game Studios) και 343 Industries έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο Campaign Overview Trailer από το πολυναμενόμενο Halo Infinite, η διάρκεια του οποίου ξεπερνά τα 6 λεπτά. Οι Banished…

    Microsoft (Xbox Game Studios) και 343 Industries έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο Campaign Overview Trailer από το πολυναμενόμενο Halo Infinite, η διάρκεια του οποίου ξεπερνά τα 6 λεπτά.
    Οι Banished νίκησαν τις δυνάμεις του UNSC και πήραν τον έλεγχο του μυστηριώδους Zeta Halo, απειλώντας την επιβίωση της ανθρωπότητας. Όταν έχει χαθεί κάθε ελπίδα και η τύχη της ανθρωπότητας κρέμεται από ένα σκοινί, ο Master Chief είναι έτοιμος να πολεμήσει ενάντια στον πιο αδίστακτο εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ. Φόρεσε την πανοπλία του μεγαλύτερου ήρωα της ανθρωπότητας, για να ζήσεις μια επική περιπέτεια και να δείτε τον τεράστιο δακτύλιο Halo από κοντά. Το Halo Infinite προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στο Xbox One και τη νεότερη γενιά κονσολών και PC, με εκπληκτικά γραφικά 4Κ και παγκόσμιας κλάσης παιχνίδι μεταξύ κονσολών από διαφορετικές γενιές. Επιπλέον, στο Xbox Series X αλλά και σε υποστηριζόμενα PC, επιτρέπει βελτιωμένες δυνατότητες, όπως ρυθμό ανανέωσης έως και 120FPS* και σημαντικά μειωμένους χρόνους φόρτωσης, που εξασφαλίζουν απρόσκοπτο παιχνίδι και ανοίγουν την πόρτα στην επόμενη γενιά παιχνιδιών. Η κυκλοφορία του Halo Infinite έχει προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου, σε κονσόλες Xbox και PC. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers! * Η ανάλυση έως 120FPS και 4K Ultra HD είναι διαθέσιμη σε κονσόλες Xbox Series X και συμβατούς υπολογιστές, σε υποστηριζόμενους χάρτες και λειτουργίες. Απαιτείται συμβατή τηλεόραση ή οθόνη.