Let The Games Begin: Επίσημο λανσάρισμα για το Netflix Games!

    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του «βετεράνου» Mike Verdu (VP, Game Development, Netflix) - ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει VP στον τομέα του AR/VR για την Facebook, VP του EA Mobile, πρόεδρος…

    Netflix-Games-1
    Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του «βετεράνου» Mike Verdu (VP, Game Development, Netflix) - ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει VP στον τομέα του AR/VR για την Facebook, VP του EA Mobile, πρόεδρος και CCO της Kabam, CEO της TapZen και Chief Creative Officer/Co-president της Zynga - το λανσάρισμα της υπηρεσίας Netflix Games έχει ήδη ξεκινήσει! 
    Ξεκινάμε με το πιο σημαντικό νέο: η συνδρομή μας στο Netflix αρκεί για να μας προσφέρει πλήρη πρόσβαση. Και όλα αυτά χωρίς διαφημίσεις, επιπλέον χρεώσεις ή αγορές εντός των εφαρμογών (in-app purchase). Aπό σήμερα λοιπόν οι συνδρομητές της υπηρεσίας σε κάθε γωνιά του κόσμου θα μπορούν να απολαύσουν τα παρακάτω mobile games: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) και Teeter Up (Frosty Pop). Επί του παρόντος, το αρχικό line-up είναι διαθέσιμo μόνο όταν συνδεόμαστε στο προφίλ μας από συσκευές Android (Games Tab), αν και το ρολάρισμα για συσκευές iOS βρίσκεται ήδη καθ΄οδόν. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα σε αρκετές από τις γλώσσες που προσφέρει το Netflix και θα έχουν αυτόματα προεπιλεγμένες τις προτιμήσεις που έχουμε ορίσει στο προφίλ μας. Εάν η γλώσσα μας δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, τα παιχνίδια θα εμφανίζονται αυτόματα στα Αγγλικά. Όπως και με την εφαρμογή, θα μπορούμε να παίζουμε σε διάφορες φορητές συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό. Εφόσον ξεπεράσουμε το όριο των επιτρεπόμενων συσκευών θα χρειαστεί να αποσυνδεθούμε από τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούμε ή να τις απενεργοποιήσουμε εξ αποστάσεως μέσω του Netflix.com, προκειμένου να ελευθερωθεί μια θέση. Ορισμένα παιχνίδια ενδέχεται να απαιτούν πρόσβαση στο Internet, άλλα θα είναι διαθέσιμα για να παίζουμε χωρίς σύνδεση. Παράλληλα, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι διαθέσιμα σε παιδικά προφίλ. Αν έχουμε ορίσει ένα PIN για να αποτρέψουμε την πρόσβαση των παιδιών σε προφίλ ενηλίκων, το ίδιο PIN θα απαιτείται για να συνδεθούμε στο Netflix και να παίξουμε το παιχνίδι σε κάποια συσκευή. «Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Θα συνεχίσουμε με πολύ ενθουσιασμό να βελτιώνουμε την gaming εμπειρία για φορητές συσκευές, καθώς και να εμπλουτίζουμε την προσφορά ψυχαγωγικού περιεχομένου τους ερχόμενους μήνες.», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Verdu. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!