Ημερομηνία κυκλοφορiας για το Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)

    Οι διαγαλαξιακοί τυχοδιώκτες επιστρέφουν ξανά και πιο δυνατά στο Ratchet & Clank: Rift Apart, το οποίο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Sony Interactive Entertainment θα κυκλοφορήσει στις 11…

    Ratchet-and-Clank-RA-Main
    Οι διαγαλαξιακοί τυχοδιώκτες επιστρέφουν ξανά και πιο δυνατά στο Ratchet & Clank: Rift Apart, το οποίο σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Sony Interactive Entertainment θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου του 2021, με ελληνικό μενού και υπότιτλους!
    Με τη δύναμη, την ασύγκριτη ταχύτητα και τις εμβυθιστικές δυνατότητες του PlayStation 5, οι δύο ήρωες μας καλούν να ταξιδέψουμε ανάμεσα στις διαστάσεις. Ένας σατανικός ρομποτικός αυτοκράτορας έχει σκοπό να κατακτήσει δια-διαστατικούς κόσμους, με τη διάσταση του Ratchet και του Clank ως τον επόμενο στόχο του. Θα χρειαστεί να «ξεσκονίσουμε» το εξωφρενικό οπλοστάσιο του δυναμικού ντουέτου και να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στην κατάρρευση των διαστάσεων. [caption id="attachment_63655" align="alignnone" width="900"] Photo: Sony Interactive Entertainment LLC. - Insomniac Games, Inc.[/caption] Μάρτυρες ενός διαγαλαξιακού... μπερδέματος των διαστατών ρηγμάτων που συνδυάζουν νέους κόσμους και τρόπους παιχνιδιού, τηλεμεταφερόμαστε γρήγορα μέσα από πεδία μαχών προκειμένου να αποκτήσουμε το απαραίτητο πλεονέκτημα και να διορθώσουμε πλανητικά ρήγματα με γρίφους, οι οποίοι μας ταξιδεύουν από τη μία διάσταση στην άλλη. Φτιαγμένο από το μηδέν από το πολυβραβευμένο στούντιο Insomniac Games, το Ratchet & Clank: Rift Apart μας μεταφέρει πολύ πιο πέρα από αυτά που βλέπουμε, με τις in-game δραστηριότητες να «ζωντανεύουν» στα χέρια μας, με τη βοήθεια του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™. [gallery link="file" ids="63657,63656,63654"] O τίτλος υποστηρίζει δυναμικό 4K HDR*, καθώς και Λειτουργία Επιδόσεων (Performance Mode) για ρυθμό ανανέωσης στα 60FPS καθώς αντιμετωπίζουμε νέους εχθρούς μεταξύ πολλαπλών διαστάσεων. Η φόρτωση με σχεδόν μηδενική αναμονή που προσφέρει ο δίσκος SSD μας στέλνει σε οποιοδήποτε σημείο του γαλαξία με ασύλληπτες ταχύτητες, παρέχεται υποστήριξη για τα Adaptive Triggers του ασύρματου χειριστηρίου, καθώς και υποστήριξη της τεχνολογίας ήχου Tempest 3D (σε συμβατά ακουστικά). [caption id="attachment_63659" align="alignnone" width="900"] Photo: Sony Interactive Entertainment LLC. - Insomniac Games, Inc.[/caption] Οι προπαραγγελίες για τις ψηφιακές εκδόσεις (Standard/Digital Deluxe Edition) συνοδεύονται από έξτρα ψηφιακό περιεχόμενο: τον «Πιξελιστή» (Pixelizer) και τη «Θωράκιση Άνθρακα» (Carbonox Armor), δύο επανασχεδιασμένα αντικείμενα από προηγούμενους τίτλους της σειρας. Η Digital Deluxe Edition προσφέρει επίσης: Five Armor Sets, Photo Mode Sticker Pack, 20 Raritanium, Digital Soundtrack, Digital Art Book και in-game upgrade materials. * Το δυναμικό 4K και το HDR απαιτούν συμβατή με 4K και HDR τηλεόραση ή οθόνη.