Η γαλλική Sloclap επισπεύδει την κυκλοφορία του Sifu!

    Το κουγκ-φου είναι ο δρόμος για το μυαλό και το σώμα. Ο χρόνος είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε. Για αυτό και η Sloclap αποφάσισε να φέρει το Sifu στις οθόνες μας δύο εβδομάδες νωρίτερα! Ναι,…

    Το κουγκ-φου είναι ο δρόμος για το μυαλό και το σώμα. Ο χρόνος είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε. Για αυτό και η Sloclap αποφάσισε να φέρει το Sifu στις οθόνες μας δύο εβδομάδες νωρίτερα!
    Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Σε αντίθεση με τα περισσότερα στούντιο, τα οποία «σερβίρουν» τη μία αναβολή μετά την άλλη, οι δημιουργοί του γνωστού παιχνιδιού μάχης Absolver ανακοίνωσαν ότι έχουν σημειώσει εξαιρετική πρόοδο και είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να κυκλοφορήσουν το νέο beat 'em up action-adventure δύο εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο - δηλαδή στις 8 Φεβρουαρίου του 2022. Το Sifu είναι ένα στιλάτο, σκληρό παιχνίδι με αιματηρές μάχες σώμα με σώμα σε μια σύγχρονη αστική τοποθεσία. Aκολουθεί έναν νεαρό μαθητή του κουνγκ-φου στο μονοπάτι της εκδίκησης, καθώς κυνηγάει τους δολοφόνους της οικογένειάς του. Ένας εναντίον όλων, χωρίς συμμάχους και με άπειρους εχθρούς. Θα πρέπει να βασιστεί στην μοναδική ικανότητά του στο κουνγκ-φου για να κυριαρχήσει και να διατηρήσει την κληρονομιά της οικογένειάς του. Παράλληλα, η Sloclap έδωσε στη δημοσιότητα δύο ακόμα trailers - το Death & Aging System Overview και το Combat System Overview - τα οποία αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με το μηχανισμό γήρανσης, το σύστημα προόδου και το σύστημα μάχης του παιχνιδιού. Το κυνήγι για τους δολοφόνους της οικογένειάς σας θα σας πάει σε πολλές κρυμμένες γωνιές της πόλης, από τα γεμάτα συμμορίες προάστεια μέχρι τους κρύους διαδρόμους των εταιρικών πύργων. Έχετε μια ημέρα στη διάθεσή σας, καθώς σας επιτίθενται άπειροι εχθροί. Ο χρόνος είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε. Μάθετε από τα λάθη σας, ξεκλειδώστε μοναδικές ικανότητες και βρείτε τη δύναμη μέσα σας για να μάθετε καταστροφικές τεχνικές. Η προσεκτική τοποθέτησή σας και η έξυπνη χρήση του περιβάλλοντος είναι το κλειδί για την επιβίωσή σας. Αντικείμενα που μπορείτε να πετάξετε, αυτοσχέδια όπλα, παράθυρα κι εσοχές... θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε στη διάθεσή σας. Το Sifu θα κυκλοφορήσει για PlayStation (PS5/PS4) και Windows 10 PC, μέσω του Epic Games Store. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!