Extended Gameplay & Release Date Trailer για το A Plague Tale: Requiem!

    Focus Entertainment και Asobo Studio έδωσαν στη δημοσιότητα ένα Extended Gameplay & Release Date Trailer για το A Plague Tale: Requiem, το οποίο - όπως φανερώνει και ο τίτλος του - αποκαλύπτει νέα…

    APTR-Asobo-1
    Focus Entertainment και Asobo Studio έδωσαν στη δημοσιότητα ένα Extended Gameplay & Release Date Trailer για το A Plague Tale: Requiem, το οποίο - όπως φανερώνει και ο τίτλος του - αποκαλύπτει νέα πλάνα αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενο σίκουελ!
    Συνέχεια του βραβευμένου A Plague Tale: Innocence, το A Plague Tale: Requiem μας μεταφέρει για μία ακόμα φορά στην Νότια Γαλλία του 14ου αιώνα, όπου η πανούκλα εξακολουθεί να απειλεί την Amicia, τον Hugo και ό,τι προσπαθεί να παραμείνει ζωντανό σε αυτόν το απεγνωσμένο για επιβίωση αγώνα. Ξεκινώντας ένα συγκλονιστικό ταξίδι σε αυτόν το βάναυσο αλλά συναρπαστικό κόσμο, θα ανακαλύψουμε το κόστος του να σώζεις αυτούς που αγαπάς... [caption id="attachment_84196" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Focus Entertainment[/caption] Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το Extended Gameplay & Release Date Trailer (ακατάλληλο περιεχόμενο για τους χρήστες κάτω των 18 ετών). Το μεγάλης διάρκειας κλιπ είναι παρόμοιο με αυτό που είδαμε κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase αλλά εμπλουτισμένο με περισσότερα in-game στιγμιότυπα, σε ό,τι αφορά το σύστημα μάχης αλλα και τα «stealth» χαρακτηριστικά του τίτλου. Το A Plague Tale: Requiem αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου του 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC αλλά και σε μια cloud-based έκδοση για το Nintendo Switch. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο «Day One» στο Xbox Game Pass. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!