Epic Games Store: Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

    Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η εορταστική καμπάνια του Epic Games Store, το οποίο μετά το Death Stranding της Kojima Productions προσφέρει το Metroidvania παιχνίδι δράσης F.I.S.T.: Forged In…

    FISTorch-Main
    Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα η εορταστική καμπάνια του Epic Games Store, το οποίο μετά το Death Stranding της Kojima Productions προσφέρει το Metroidvania παιχνίδι δράσης F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (TiGames/Antiidelay) μέχρι και τις 18.00 αυτής της Τρίτης.
    Το F.I.S.T.: Το Forged In Shadow Torch (Windows) διαδραματίζεται στην Torch City και μας προκαλεί να αντιμετωπίσουμε δεκάδες διαφορετικούς τύπους οπλισμένων και επικίνδυνων αντιπάλων, οι οποίοι συνεργάζονται για να μας καταστρέψουν. Μετά την ήττα των ζώων της πόλης από τους εισβολείς της Legion στον Resistance War πριν από 6 χρόνια, ο πρώην αντιστασιακός της, ο Rayton το κουνέλι διατηρούσε χαμηλό προφίλ. Η σύλληψη ενός φίλου σήμαινε ότι πλέον δεν είχε επιλογή παρά να φορέσει την τεράστια μεταλλική γροθιά του και να πολεμήσει όλους όσοι τον καταπιέζουν. Δεν ήξερε βέβαια ότι σύντομα θα εγκλωβιζόταν σε μια δίνη συνομωσιών που περιλαμβάνουν την Legion, την Resistance και την Rat Gang. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!