DualSense Edge™ | Ημερομηνία κυκλοφορίας και Features Trailer!

    Απόκτησε πλεονέκτημα στο παιχνίδι - δημιουργώντας το δικό σου προσαρμοσμένο χειρισμό που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σου - με το νέο ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge™. Το Features Trailer του…

    Απόκτησε πλεονέκτημα στο παιχνίδι - δημιουργώντας το δικό σου προσαρμοσμένο χειρισμό που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σου - με το νέο ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge™.
    Το Features Trailer του DualSense Edge™ μας δίνει μία καλύτερη εικόνα για τα χαρακτηριστικού του νέου ασύρματου χειριστηρίου, το οποίο κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 26 Ιανουαρίου του 2023. Προσοχή όμως, γιατί οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 25 Οκτωβρίου του 2022. Κατασκευασμένο λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές επιδόσεις και την εξατομίκευση, το DualSense Edge™ σε προσκαλεί να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική εμπειρία παιχνιδιού για να παίξεις με το δικό σου τρόπο. Παίξε με κουμπιά που μπορείς να αντιστοιχίσεις ξανά, ρυθμιζόμενες σκανδάλες και μοχλούς, καπάκια μοχλών με δυνατότητα αλλαγής, κουμπιά πίσω και ακόμα περισσότερα. Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις κάνουν το νέο ασύρματο χειριστήριο του PS5™ πραγματικά δικό σου! Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: ασύρματο χειριστήριο DualSense Edge™, πλεκτό καλώδιο USB, 2x τυπικά καπάκια μοχλού, 2x ψηλά καπάκια μοχλού θόλου, 2x χαμηλά καπάκια μοχλού θόλου, 2x κουμπιά πίσω μισού θόλου, 2x κουμπιά πίσω σχήματος μοχλού, περίβλημα βύσματος και θήκη μεταφοράς. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!