Assassin's Creed Mirage | Story Trailer και Gameplay Walkthrough

    Ημερομηνίες κυκλοφορίας, ενημερώσεις, πρεμιέρες και πληροφορίες για πολλούς συναρπαστικούς υπό ανάπτυξη τίτλους – όπως το Star Wars Outlaws, το Prince of Persia: The Lost Crown, το Assassin’s Creed…

    ACM-UFJ23-Main
    Ημερομηνίες κυκλοφορίας, ενημερώσεις, πρεμιέρες και πληροφορίες για πολλούς συναρπαστικούς υπό ανάπτυξη τίτλους – όπως το Star Wars Outlaws, το Prince of Persia: The Lost Crown, το Assassin’s Creed Mirage και το Avatar: Frontiers of Pandora  –  ενημερώσεις για επερχόμενα mobile games και πολλά άλλα: το φετινό Ubisoft Forward τα είχε όλα!
    Αποκορύφωμα της βραδιάς η αναλυτική παρουσίαση του Assassin's Creed Mirage, η κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου του 2023, μεταφέροντας τους παίκτες στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα, όπου ο νεαρός Basim ξεκινά το ταξίδι του για να γίνει ένας «Hidden One». Στοιχειωμένος από οράματα, ο Basim ξεκινά ως ένας κοινός κλέφτης του δρόμου, αλλά με την καθοδήγηση των Fuladh και Roshan (με τη φωνή της διάσημης ηθοποιού Σοχρέχ Αγκντασλού), θα εξελιχθεί σε έναν αριστοτέχνη δολοφόνο. Ένας φόρος τιμής στο πρώτο Assassin's Creed, το Mirage θα δώσει έμφαση στο κλασικό stealth gameplay, με εργαλεία που περιλαμβάνουν μαχαίρια ρίψης και βόμβες καπνού, καθώς και νέες ικανότητες — όπως το Assassin's Focus — το οποίο επιτρέπει στον Basim να εξουδετερώνει πολλούς εχθρούς σε γρήγορη διαδοχή. Επιπλέον, το Assassin's Creed Mirage θα είναι πλήρως τοπικοποιημένο στα αραβικά, επιτρέποντας στους παίκτες σε όλο τον κόσμο να βιώσουν την ιστορία στη μητρική γλώσσα του πρωταγωνιστή. Περιπλανηθείτε σε πολύ λεπτομερείς, αντιδραστικούς και πολύβουους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα και αποκαλύψτε τα μυστήρια του παρελθόντος καθώς πολεμάτε για να διασφαλίσετε το μέλλον σας. Την παρουσίαση της Ubi διαδέχτηκε το Assassin’s Creed Mirage: Developer Gameplay Breakdown, με τους Stéphane Boudon (Creative Director) και Jean-Luc Sala (Art Director) να αναλύουν εις βάθος το ανανεωμένο παρκούρ, τα νέα «stealth» εργαλεία αλλά και νέες ικανότητες του παίκτη, όπως π.χ. το Assassin's Focus. Εδώ θα βρείτε τις σημαντικότερες ανακοινώσεις από το Ubisoft Forward 2023. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!