Αποκαλύφθηκε η Collector's Edition του Hogwarts Legacy!

    Στο πλαίσιο της gamescom 2022, η Warner Bros. Entertainment αποκάλυψε την Collector's Edition του Hogwarts Legacy, του επερχόμενου open world aRPG της Avalanche Software, η πλοκή του οποίου…

    HLCE-Unboxing-Main
    Στο πλαίσιο της gamescom 2022, η Warner Bros. Entertainment αποκάλυψε την Collector's Edition του Hogwarts Legacy, του επερχόμενου open world aRPG της Avalanche Software, η πλοκή του οποίου εκτυλίσσεται στο σύμπαν των βιβλίων Χάρι Πότερ.
    Συγκεκριμένα, η συλλεκτική έκδοση του τίτλου - ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC και αργότερα για Nintendo Switch - κοστολογείται στα 300 δολάρια (ΗΠΑ) και περιλαμβάνει τα εξής:
    • Η ψηφιακή έκδοση του Hogwarts Legacy
    • Ένα συλλεκτικό SteelBook με τον θυρεό του Hogwarts
    • Ένα «μαγικό ραβδί» σε φυσικό μέγεθος και μία ειδική βάση για ένα «μαγικό βιβλίο» (τα οποία αλληλεπιδρούν με... μαγικό τρόπο)
    • Όλο το ψηφιακό περιεχόμενο της Deluxe Edition και ακόμα περισσότερα (Dark Arts Pack, Dark Arts Garrison Hat, Kelpie Robe)
    • Δυνατότητα πρόσβασης 72 ώρες νωρίτερα από το επίσημο λανσάρισμα
    [caption id="attachment_87116" align="alignnone" width="1000"] Image Credit: © 2022 Warner Bros. Entertainment[/caption] Ζήστε το Hogwarts στα 1800. Ο χαρακτήρας σας είναι μαθητής που κρατά το κλειδί για ένα αρχαίο μυστικό που απειλεί να διαλύσει τον κόσμο των μάγων. Ανακαλύψτε την αίσθηση του να ζείτε στο Hogwarts καθώς κάνετε συμμάχους, πολεμάτε Dark Wizards και τελικά αποφασίστε την μοίρα του κόσμου των μάγων. Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από οικείες και νέες τοποθεσίες καθώς εξερευνάτε και ανακαλύπτετε φανταστικά τέρατα, προσαρμόστε τον χαρακτήρα σας και φτιάξτε μαγικά φίλτρα, μάθετε να κάνετε ξόρκια, αναβαθμίστε τα ταλέντα σας και γίνετε ο μάγος που θέλετε! Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!