Άνοιξαν τα preorders για το God of War Ragnarok LE DualSense™ Wireless Controller!

    Ετοιμαστείτε για μάχη: οπλιστείτε με το DualSense™ Wireless Controller – God of War Ragnarok Limited Edition και εξερευνήστε τα Εννέα Βασίλεια! Το Fimbulwinter καταφθάνει. Ο Kratos και…

    GoW-DSLE-Main
    Ετοιμαστείτε για μάχη: οπλιστείτε με το DualSense™ Wireless Controller – God of War Ragnarok Limited Edition και εξερευνήστε τα Εννέα Βασίλεια!
    Το Fimbulwinter καταφθάνει. Ο Kratos και ο Atreus πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων. Εμπνευσμένο από τον σκανδιναβικό κόσμο του Midgard με το μοναδικό δίχρωμο σχέδιο του «ψυχρού μπλε» σε «παγωμένο λευκό» και τα διακριτικά της Αρκούδας και Λύκου που αντιπροσωπεύουν τον Kratos και τον Atreus, το DualSense™ Wireless Controller – God of War Ragnarok Limited Edition είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο plaisio.gr. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Το παιχνίδι God of War Ragnarok πωλείται χωριστά, δεν περιλαμβάνεται καλώδιο USB. Για να συνδέσετε ή να φορτίσετε το χειριστήριο, χρησιμοποιήστε το καλώδιο USB που παρέχεται με την κονσόλα PS5™.