Plaisio @ CES 2023 | TCL: Νέα smartphones 40 R 5G, 40 SE, 408 και MOVEAUDIO Air earbuds!

    Στο όμορφο και μεγάλο περίπτερο της εταιρείας TCL υπήρχαν όλες οι νέες της συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των καινούριων της smartphones και ακουστικών (υπήρχαν και οι συσκευές επαυξημένης…

    TCL40-Series-Main
    Στο όμορφο και μεγάλο περίπτερο της εταιρείας TCL υπήρχαν όλες οι νέες της συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των καινούριων της smartphones και ακουστικών (υπήρχαν και οι συσκευές επαυξημένης πραγματικότητας της εταιρείας με τεχνολογία NXTVISION για τις οποίες θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο).
    Στο περίπτερο της TCL, στο εκθεσιακό κέντρο του Λας Βέγκας, εντοπίσαμε τρεις από τις νεότερες συσκευές της εταιρείας, οι οποίες πρόκειται να έρθουν και στην χώρα μας. Πρόκειται για τα smartphones TCL 40 R 5G, TCL 40 SE και TCL 408. Το πρώτο είναι το ισχυρότερο και το μοναδικό από τα τρία που προσφέρει συνδεσιμότητα 5G για εξαιρετικά γρήγορες συνδεδεμένες εμπειρίες, ακόμα και εν κινήσει. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,6 ιντσών τεχνολογίας NXTVISION με υποστηριζόμενο ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία των 5.000 mAh διαρκεί για περίπου 2 ημέρες με τυπική χρήση. [caption id="attachment_94135" align="alignnone" width="939"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Το δεύτερο, TCL 40 SE, είναι ο απόλυτος καθημερινός σύντροφος για κατανάλωση περιεχομένου και social media, καθώς διαθέτει μία μεγάλη οθόνη 6,75 ιντσών HD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και τεχνολογίας NXTVISION, η οποία προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία θέασης και ενισχύεται σημαντικά από τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία. Η συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα 50MP AI και εμπρόσθια κάμερα 8MP. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 5.010 mAh. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής συνοδεύεται από 4GB μνήμης (RAM) και 128GB εσωτ. αποθηκευτικού χώρου ή από 6GB μνήμης (RAM) και 256GB εσωτ. αποθηκευτικού χώρου. [caption id="attachment_94136" align="alignnone" width="900"] © 2023 Plaisio Computers[/caption] Το TCL 408, όπως αναφέρει η εταιρεία, δημιουργήθηκε για ανθρώπους που αγαπούν τη φωτογραφία. Το χαρακτηριστικό που το καθιστά ξεχωριστό είναι ότι ενσωματώνει μία υπερ-κάμερά 2-σε-1 (έτσι την αποκαλεί η TCL) που συνδυάζει την κύρια κάμερα 50MP με ένα φακό ειδικά σχεδιασμένο για λήψεις macro που προσφέρει φωτογραφίες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης. Η συσκευή διαθέτει οθόνη NTXVISION 6,6 ιντσών HD+, διπλά στερεοφωνικά ηχεία, μπαταρία 5.000 mAh, 8πύρηνο επεξεργαστή και 64GB εσωτ. αποθηκευτικού χώρου. Παραδίπλα από τις τρεις συσκευές βρήκαμε και τα νέα ασύρματα (TWS) ακουστικά TCL MOVEAUDIO Air, τα οποία διαθέτουν γνώριμο σχεδιασμό (stem designed), εξοπλίζονται με δυναμικούς οδηγούς των 10mm (Hybrid PU+PET με επίστρωση τιτανίου) και προσφέρουν αυτονομία 9 ωρών (32 ωρών συνολικά μαζί με τη θήκη φόρτισης που ενσωματώνει επιπλέον μπαταρία). Τα ακουστικά είναι εξαιρετικά ελαφριά (μόλις 4,4 γραμμάρια έκαστο) και άνετα και διαθέτουν τέσσερα AI-enhanced μικρόφωνα με τεχνολογία Noise Canceling. Την εικόνα τους ολοκληρώνει η πιστοποίηση IPX4, για αντοχή στον ιδρώτα και τα σταγονίδια του νερού. Παρακολουθήστε το Plaisio Blog και τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του Πλαισίου για ακόμα περισσότερα τεχνολογικά νέα και εξελίξεις από την CES 2023 και την αποστολή μας στο Λας Βέγκας!