Oι πρώτες τρισδιάστατες αναπαραστάσεις του iPhone SE 4...

    Δημοσιεύτηκαν τα πρώτα τρισδιάστατα renders του iPhone SE 4.

    iPhone SE 4

    Η ιστοσελίδα 91mobiles που είναι γνωστή για τις διαρροές και τις τρισδιάστατες ψηφιακές αναπαραστάσεις μελλοντικών προϊόντων της Apple -κυρίως μοντέλων iPhone- δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του iPhone SE 4.

     

    Η συσκευή, μοιάζει να διαθέτει το πλαίσιο του iPhone 14, ωστόσο στο πίσω μέρος παρατηρείται μία μόνο κάμερα. Επί του παρόντος, σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής παραμένουν άγνωστα (ξέρουμε ωστόσο ότι θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED). Έτσι, δεν γνωρίζουμε, μεταξύ άλλων, αν η εταιρεία σκοπεύει να διατηρήσει τον «κλασικό» αισθητήρα 12MP για την κύρια κάμερα ή θα ενσωματώσει έναν πιο προηγμένο, ικανό να προσφέρει «Night Mode» (χαρακτηριστικό που απουσίαζε από τη προηγούμενη έκδοση του «SE»).

     

    iPhone SE 4
    ©91mobiles

     

    Από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν -τα CAD renders- δεν φαίνεται να υπάρχει διακόπτης Mute ή κάποιο Action Button στο πλαίσιο της συσκευής δίπλα στα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου, πράγμα που δημιουργεί ερωτήματα για την «εγκυρότητα» των εικόνων ή για τους λόγους που οδήγησαν την Apple να λάβει τη σχετική απόφαση για την εγκατάλειψη του χαρακτηριστικού. Είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι το iPhone SE 4 θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2025. Καθώς ωστόσο αρκετές ιστοσελίδες λαμβάνουν τις πρώτες πληροφορίες για τη συσκευή, ενδέχεται να το δούμε να κυκλοφορεί αρκετά νωρίτερα…

     

    iPhone SE 4
    ©91mobiles