Sonos S2: Δημιούργησε την τέλεια εμπειρία ακρόασης!

    Sonos S2, η πιο πρόσφατη εφαρμογή και το λειτουργικό σύστημα που τροφοδοτεί την επόμενη γενιά προϊόντων και εμπειριών Sonos.

    Take listening to the next level with Sonos S2. This new generation of the app features support for higher resolution audio, an improved design, increased security, and smarter software to keep your system up to date.

     

    Μέσα από μία διαδρομή που ξεπερνά πλέον τις δυο δεκαετίες, η Sonos είναι γνωστή για τα υψηλή πιστότητας συστήματα ασύρματου πολυζωνικού ήχου (multi-room) και τις ηχομπάρες που διαθέτει στη γκάμα της. Κάθε ηχείο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο από μέσα προς τα έξω, με βάση τη καλύτερη ακουστική στην κατηγορία του και με λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας.

     

    Η Sonos S2 (πλέον γνωστή ως Sonos) είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή. Είναι μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες streaming, φωνής και ελέγχου, ώστε να μπορείς εύκολα να περιηγείσαι σε αγαπημένες μουσικές λίστες, διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, podcasts και audiobooks και να ακούς με τον δικό σου τρόπο.

     

    With upgraded audio processing, Sonos S2 supports higher resolution audio technologies for music and home theatre, including Dolby Atmos.
    © 2024 Sonos, Inc.

     

    Με αναβαθμισμένη επεξεργασία ήχου, υποστηρίζει τεχνολογίες ήχου υψηλότερης ανάλυσης για μουσική και οικιακό κινηματογράφο, συμπεριλαμβανομένου του Dolby Atmos®. Παράλληλα, ενσωματώνει βελτιωμένα πρωτόκολλα ασφαλέιας και κρυπτογράφησης (SSL/TLS), τα οποία διατηρούν το σύστημα και τα δεδομένα σου ασφαλέστερα.

     

    Απόλυτος έλεγχος στην παλάμη του χεριού σου!

     

    Επανασχεδιασμένη, με απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα αποθήκευσης ομαδοποιήσεων δωματίων, ώστε να είναι ευκολότερη η αναπαραγωγή μουσικής σε καταστάσεις πολλαπλών δωματίων με ένα ή δύο πατήματα, η εφαρμογή της Sonos διευκολύνει ακόμη περισσότερο στην αναζήτηση περιεχομένου, στον έλεγχο του ήχου και στην εξατομίκευση της εμπειρίας ακρόασης με νέες λειτουργίες.

     

    The updated app makes it even simpler for you to search for content, control the sound, and personalise your listening experience with new features like saved room groups.
    © 2024 Sonos, Inc.

     

    Πλέον, μπορείς εύκολα να διαχειριστείς το σύστημά σου από οποιοδήποτε δωμάτιο, να ρυθμίσεις την ένταση του ήχου, να ομαδοποιείς τα ηχεία για συγχρονισμένη αναπαραγωγή, να αποθηκεύεις τις αγαπημένες σου ρυθμίσεις, να ορίζεις ειδοποιήσεις και πολλά άλλα. Διορθώνει σφάλματα και αυξάνει το εύρος ζώνης για τη μουσική, ώστε να υποστηρίζει υψηλότερη πιστότητα και καλύτερη ποιότητα ήχου. Ουσιαστικά πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση του συστήματος, η οποία αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η Sonos αντιμετωπίζει τη συμβατότητα των προϊόντων της.

     

    Enhanced protocols, including support for elliptic curve cipher suites in SSL/TLS, keep your system safer and your data more secure.
    © 2024 Sonos, Inc.

     

    Ωστόσο, εάν έχεις προϊόντα που δεν είναι συμβατά με το Sonos S2 και θέλεις να διατηρήσεις το σύστημά σου στο Sonos S1, μπορείς. Μπορείς να διατηρήσεις την εφαρμογή Sonos S1 Controller και αυτή θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά με τα υπάρχοντα προϊόντα, τις υπηρεσίες μουσικής και τις φωνητικές υπηρεσίες.

     

    Άνεση εγκατάσταση και ρύθμιση

     

    Η εφαρμογή Sonos σε καθοδηγεί βήμα προς βήμα για την έναρξη της λειτουργίας. Δεν έχεις παρά να την κατεβάσεις στη συσκευή σου, να την ενεργοποιήσεις, να συνδεθείς με τις συσκευές σου και να απολαύσεις τον εξαιρετικό ήχο των ηχείων Sonos.

     

    Η εν λόγω εφαρμογή συνδυάζει όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις σου απρόσκοπτη εμπειρία. Σου επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσεις τη φωνή σου για άνετο έλεγχο, να εξερευνήσεις χιλιάδες σταθμούς με ζωντανό πρόγραμμα, επιδέξια επιμελημένη μουσική και πρωτότυπο περιεχόμενο στο Sonos Radio, να αξιοποιήσεις τεχνολογίες όπως π.χ. το Apple AirPlay 2 και πολλά άλλα.

     

    Sonos S2 is more than just an app. It's a platform that brings together all your streaming, voice, and control services so you can easily browse music, radio, podcasts, and audiobooks, and listen your way.
    © 2024 Sonos, Inc.

     

    Ξεκίνα από ένα δωμάτιο και εν συνεχεία πρόσθεσε περισσότερα όταν είσαι έτοιμος. Συνδύασε δύο ηχεία για έναν εξαιρετικά λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο. Δημιούργησε ένα ηχοσύστημα περιμετρικής εμβέλειας (multi-room) για μια καθηλωτική σε βάθος ψυχαγωγία και μετάφερε εύκολα τον απόηχο της μουσικής σε όλο σου το σπίτι, αλλά και έξω από αυτό. Η ιδιόκτητη τεχνολογία συντονισμού Trueplay™ προσαρμόζει ειδικά τον ήχο στον δικό σου περιβάλλοντα χώρο, αποδίδοντας μια premium εμπειρία ακρόασης.

     

    Τι θα χρειαστείς

     

    Wi-Fi: θα πρέπει να έχεις έτοιμο το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου σου (τα προϊόντα Sonos και η φορητή συσκευή με την εφαρμογή Sonos πρέπει να ρυθμιστούν στο ίδιο ασύρματο δίκτυο)

    Μία φορητή συσκευή: smartphone ή tablet συνδεδεμένο στο Wi-Fi σου

    Την εφαρμογή Sonos S2: κατέβασε την εφαρμογή από το κατάστημα εφαρμογών της συσκευή σου. Θα την χρησιμοποιήσεις για να ρυθμίσεις και να ελέγξεις το σύστημα Sonos (εάν κάνεις αναβάθμιση από την Sonos S1, μπορείς να την αφαιρέσεις από τη συσκευή σου μετά την αναβάθμιση)

    Λογαριασμό Sonos: εάν δεν έχεις λογαριασμό, θα δημιουργήσεις έναν κατά τη ρύθμιση. Μάθε περισσότερα σχετικά με τους λογαριασμούς Sonos.

    • Μια πηγή ρεύματος: σύνδεσε το ηχείο και η εφαρμογή θα σε καθοδηγήσει στη ρύθμιση.

     

    Μόλις ρυθμιστεί το σύστημα Sonos, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή σου για να ελέγξεις τη μουσική. Απόκτησε την εφαρμογή για τον υπολογιστή ή το Mac σου στη διεύθυνση sonos.com/support.

     

    Easily manage your system from any room. Adjust the volume, group speakers to play in sync, save favourites, set alarms, customise settings, and more.
    © 2024 Sonos, Inc.

     

    Συμβατότητα με συσκευές Sonos

     

    Εάν έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή Sonos S1, η Sonos θα σου προτείνει την αναβάθμιση σε S2 (μπορείς να το αναβάλλεις για αργότερα και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το S1, αλλά αν επιλέξεις την αναβάθμιση σε Sonos S2, η αναβάθμιση θα είναι μόνιμη). Πριν αναβαθμίσεις, θα πρέπει να γνωρίζεις τα προβλήματα συμβατότητας μεταξύ του Sonos S1 και του Sonos S2 — αν και τα περισσότερα από τα σύγχρονα προϊόντα της οικογένειας Sonos λειτουργούν άψογα ανεξάρτητα από ποια χρησιμοποιείς.

     

    The official app for setting up and controlling Sonos. Sonos is the premier smart sound system that makes it easy to enjoy all your content where and how you want.
    © 2024 Sonos, Inc.

     

    • Προϊόντα Sonos που λειτουργούν και με τις δύο εφαρμογές Sonos: Amp, Beam (Gen 1), Boost, Connect (Gen 2), Connect:Amp (Gen 2), Move, One (Gen 1), One (Gen 2), Play:1, Play:3, Play:5 (Gen 2), Playbar, Playbase, Port, Sub (Gen 1), Sub (Gen 2), SYMFONISK Bookshelf (Gen 1) και SYMFONISK Table lamp (Gen 1).

     

    • Προϊόντα που λειτουργούν μόνο με την Sonos S2: Arc, Arc SL, Beam (Gen 2), Era 100, Era 300, Five, Move 2, One SL1, Ray, Roam, Roam SL, Sub (Gen 3), Sub Mini, SYMFONISK Bookshelf (Gen 2), SYMFONISK Floor lamp, SYMFONISK Picture frame και SYMFONISK Table lamp (Gen 2).

     

    • Προϊόντα που λειτουργούν μόνο με την Sonos S1: Bridge, Connect (Gen 1), Connect:Amp (Gen 1), CR200, Play:5 (Gen 1), ZonePlayer 100, ZonePlayer 120, ZonePlayer 80, ZonePlayer 90 και ZonePlayer S5.

     

    Στη σχετικά απίθανη περίπτωση που διαθέτεις ένα παλιό προϊόν που απαιτεί Sonos S1 και ένα νέο που απαιτεί Sonos S2, είναι εφικτό να διατηρήσεις και τα δύο δίκτυα ταυτόχρονα, αλλά δεν θα μπορούν να συνεργαστούν, όπως για παράδειγμα να μοιράζονται ομάδες δωματίων.