TOP προτάσεις δώρων για Coffee «Lovers-DIYers»

    Καφές, To μαγικό ρόφημα που είναι ιδιαίτερα αγαπητό και που πολλοί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό, δεσπόζει στην καθημερινότητά μας. Άλλοι τον πίνουν για να τονωθούν από ένα πρωινό ξύπνημα, άλλοι…

    coffee-gifts

    Καφές,

    To μαγικό ρόφημα που είναι ιδιαίτερα αγαπητό και που πολλοί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό, δεσπόζει στην καθημερινότητά μας. Άλλοι τον πίνουν για να τονωθούν από ένα πρωινό ξύπνημα, άλλοι για να ζεσταθούν, άλλοι γιατί λατρεύουν την γεύση-οσμή-υφή αυτού του θείου παρασκευάσματος. Δεν είναι λίγοι οι Coffee-addict που υποστηρίζουν, ότι δεν μπορούν να «λειτουργήσουν», χωρίς τουλάχιστον έναν καφέ κάθε μέρα!Αλλά, εκτός από αυτούς τους τύπους υπάρχουν κι εκείνοι που έχουν πάθος να μετρούν/αλέθουν/φιλτράρουν/ ψήνουν καφέ στο σπίτι. Πειραματίζονται τόσο, ώστε να πετύχουν την τέλεια παρασκευή!

    Σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκει ο παραλήπτης, σίγουρα ένα δώρο θα βελτιώσει την καθημερινή του «ιεροτελεστία». Γιατί ο καλός καφές απαιτεί μεράκι + τους κατάλληλους «συνεργούς»…

    Για να παρασκευάζει τον καφέ του…

    #01 Dosette Μύλος Καφέ D2602 (Κωδικός Πλαίσιο 3748154)

    [caption id="attachment_95665" align="aligncenter" width="278"] Dosette Μύλος Καφέ D2602[/caption]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Ο εξαιρετικός Μύλος καφέ D2602 της Dosette που συνδυάζει την απόλυτη πρακτικότητα με το μοναδικό design, θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Αφού, θα μπορεί να επεξεργάζεται όοοοολα τα στάδια ετοιμασίας του αγαπημένου του ροφήματος! Πώς; Πολύ απλά, τοποθετώντας στο εσωτερικό του την ποσότητα κόκκων καφέ που επιθυμεί και η μηχανή με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, θα τους βγάζει «knock out» στη στιγμή! Επομένως, θα τους προσφέρει έτοιμους για απόλαυση! Για να ξεκινάει η μέρα του μ’ ένα boost, παραπάνω! Α! Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τα… top χαρακτηριστικά του: [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Αντικολλητική επίστρωση Κάνει τον καθαρισμό του εύκολη υπόθεση, αφού θα μπορεί να απομακρύνει κάθε υπόλειμμα καφέ με ένα μόνο πέρασμα. Για να ξεμπερδεύει μια και καλή με το πλύσιμο και να απολαμβάνει μια ώρα αρχύτερα το καφεδάκι του. [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Χωρητικότητα 110gr Μπορεί να προετοιμάζει όση ποσότητα αλεσμένου καφέ χρειάζεται κάθε φορά και να σερβίρει μονομιάς. Έτσι, θα αναπληρώνει το αγαπημένο του ρόφημα ενέργειας, ξανά και ξανά και ξανά και… [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Ισχύς 300W Ο ισχυρός του μηχανισμός εγγυάται άνεση στο άλεσμα του καφέ σε χρόνο ρεκόρ και με απόλυτη ακρίβεια. Έτσι, οι κόκκοι παίρνουν την ιδανική μορφή, για κάθε ρόφημα. Γιατί η απόλαυση, πάει παρέα με χαρμάνι αυθεντικό... με άρωμα πλούσιο, απολαυστικό!

    #02 Izzy Συσκευή για Αφρόγαλα (Κωδικός Πλαίσιο 3996689)

    [caption id="attachment_95668" align="aligncenter" width="300"] Izzy Συσκευή για Αφρόγαλα[/caption]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Σίγουρα, εάν το «παίζει» ο barista της παρέας και έχει στη διάθεσή του τα σωστά εργαλεία, την υπομονή και την όρεξη για πειραματισμό, αυτή η συσκευή θα γίνει τρομερός σύμμαχος, αφού θα μετατρέπει το αφρόγαλα σε μικρά έργα τέχνης! Όπως κάθε ζωγράφος, έτσι κι αυτός χρειάζεται τη Συσκευή για αφρόγαλα IZ-6200 από την Izzy, για να απολαμβάνει αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου, όμοιο με αυτό του καλύτερου barista! Η εσωτερική επιφάνεια της συσκευής είναι αντικολλητική, για να μην μένουν υπολείμματα γάλακτος στα τοιχώματά της. Επομένως, όταν έρθει η ώρα του πλυσίματος, θα ξεμπερδεύει σε χρόνο dt! Μα κοίτα ΤΙ χαρακτηριστικά διαθέτει: [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] 2 αναδευτήρες Που σημαίνει ότι θα του ετοιμάζουν και ζεστό και κρύο αφρόγαλα. Έτσι, θα το φτιάχνει ομοιογενές, με συμπαγή, κρεμώδη και βελούδινη υφή. Τέλειο; [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Χωρητικότητα έως 250ml Για να μην μετράει ένα-ένα τα cappuccino σας, θα προετοιμάζει στο άψε-σβήσε αφρόγαλα, για όλους τους καφέδες του team. Plus, μπορεί να φτιάχνει κούπες ζεστής και απολαυστικής σοκολάτας για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η επιλογή, είναι στο χέρι του! [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Ισχύς 550W Η δυνατή του ισχύς θα αφρατεύει το γάλα άμεσα, για να μη χάνει χρόνο στη δημιουργία μιας αριστουργηματικής - από όλες τις απόψεις - κούπας cappuccino.

    #03 Dosette Συσκευή για Αφρόγαλο (Κωδικός Πλαίσιο 3748170)

    [caption id="attachment_95669" align="aligncenter" width="300"] Dosette Συσκευή για Αφρόγαλο[/caption]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Είτε είναι λάτρης των κρύων, είτε των ζεστών ροφημάτων, η συσκευή D2402 της Dosette για αφρόγαλα, ανταποκρίνεται σε κάθε αποστολή! Όταν ολοκληρωθεί η εκχύλιση του αγαπημένου του καφέ, θα είναι σε θέση να τον απογειώσει, με το πιο αφράτο και βελούδινο αφρόγαλα. Με το μοναδικό της design, σε αποχρώσεις του γκρι, θα αναβαθμίσει την αισθητική του πάγκου της κουζίνας του. Επιπλέον, μπορεί να ετοιμάζει αφρόγαλα για καφέ κάθε γούστου… Από κρύο ή ζεστό, μέχρι και latte-art κρέμα, για να συνοδέψει «αισθητικά» το καφεδάκι του. Γιατί… η περιπέτεια στη ζωή είναι καλή. Η υφή του καφέ ακόμα καλύτερη! [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Αντικολλητική επίστρωση Διευκολύνει τον καθαρισμό, αφού απομακρύνει τα υπολείμματα γάλακτος γρήγορα και πανεύκολα. [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Αποσπώμενη βάση Με μία μόνο κίνηση, η βάση αποσπάται, για να σερβίρει το αφρόγαλα στο καφεδάκι του, τσακ-μπαμ. [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Ισχύς 500W Με τέτοια ισχύ, δίνει τη δυνατότητα να παρασκευάζει κρύο αφρόγαλα για τον παγωμένο freddo ή το Milkshake του, αλλά και ζεστό, για απολαυστικό cappuccino ή γευστική σοκολάτα.

    #04 Delonghi Ζυγοσταθμισμένος Πιεστήρας (Κωδικός Πλαίσιο 4004167)

    [caption id="attachment_95670" align="aligncenter" width="300"] Delonghi Ζυγοσταθμισμένος Πιεστήρας[/caption]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Με το ζυγοσταθμισμένο πιεστήρα καφέ DLSC058 της Delonghi, θα έχει την κατάλληλη πίεση στον αλεσμένο καφέ μέσα στο φίλτρο. Και σίγουρα, θα του γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για την αγαπημένη του μηχανή espresso! Στα αμέσως επόμενα λεπτά, θα γεύεται τη μυρωδιά και τη γεύση του καφέ του, όπως ποτέ άλλοτε! [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Βάση από ανοξείδωτο ατσάλι Η βαριά του βάση από ανοξείδωτο ατσάλι και με διάμετρο 51mm, βοηθάει στην ιδανική πίεση του καφέ. Bonus, είναι ανθεκτική ως προς τη χρήση και το χρόνο. [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Χειρολαβή από φυσικό ξύλο Η κατασκευή της χειρολαβής από φυσικό ξύλο με εργονομικό σχήμα, βοηθάει ώστε το κράτημά της να γίνεται με ευκολία και άνεση.

    Για να αποθηκεύει με ασφαλεια τον καφέ του…

    Οι συνθήκες αποθήκευσης των κόκκων καφέ, είναι σημαντικές στην προσπάθεια να φτιάχνεις συστηματικά φρέσκα και γευστικά ροφήματα. Αν δεν αποθηκευτεί με τον σωστό τρόπο, θα χάσει τη γεύση και το άρωμά του και εν τέλει θα χαλάσει. Οι τέσσερις μεγαλύτεροι εχθροί;

    1. Η υγρασία
    2. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
    3. Το φως του ήλιου
    4. Το πέρασμα του χρόνο

    Και επειδή «προσέχουμε για να έχουμε», καλό θα ήταν να πάρει μερικά… μέτρα ασφαλείας για τη σωστή διατήρηση του καφέ του.

    #01 Delonghi Δοχείο Φύλαξης Καφέ (Κωδικός Πλαίσιο 4004205)

    [caption id="attachment_95671" align="aligncenter" width="300"] Delonghi Δοχείο Φύλαξης Καφέ[/caption]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Για την ασφαλή αποθήκευση και διατηρώντας αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση του καφέ, το δοχείο φύλαξης DLSC063 της Delonghi αποτελεί ιδανική επιλογή. Το γυαλιστερό του σώμα προσφέρει ενισχυμένη προστασία από την υγρασία, τα ζωύφια και τις ακτίνες UV, για να απολαμβάνει την απίστευτη εμπειρία καφέ… Non-Stop! [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Δυνατότητα διατήρησης έως 15 μέρες Το δοχείο διατηρεί τη φρεσκάδα του περιεχομένου έως και 15 μέρες, ελέγχοντάς το απλά, με τον ενσωματωμένο δείκτη ημερομηνίας.

    #02 Sentio Σταντ για Κάψουλες (Κωδικός Πλαίσιο 3695875)

    [caption id="attachment_95672" align="aligncenter" width="300"] Sentio Σταντ για Κάψουλες[/caption]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Για τους fans της αισθητικής και για τους πιο οργανωτικούς, η λύση είναι μία… Sentio σταντ Cactus! Θα μπορεί να δημιουργήσει μια design-άτη γωνιά καφέ στον πάγκο της κουζίνας του, με αυτό το μεταλλικό σταντ. Αποτελεί top επιλογή για να αποθηκεύει και να τακτοποιεί τις κάψουλες για τον καφέ του ανά τύπο. Για να γίνεται πιο εύκολη η διαδικασία της προετοιμασίας και να είναι πάντα σε ετοιμότητα μέχρι την επόμενη εκχύλιση! [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] 24 θέσεις «φιλοξενίας» Υποδέχεται 24 κάψουλες και υπόσχεται να ταιριάξει τέλεια δίπλα από τη μηχανή του καφέ του.

    Για να σερβίρει τον καφέ του…

    O καφές, το τσάι, το αγαπημένο μας ρόφημα είναι η καθημερινή μας συντροφιά. Το ξεκίνημα της μέρας, μερικά λεπτά ξεκούρασης με ή χωρίς παρέα… Γι’ αυτό, αξίζει να προσφέρεται σε σερβίτσιο που θα αναδεικνύει παραπάνω τη γεύση και τα αρώματα. Ο @plaisio_Expert είναι εδώ για σένα με:

    #01 Lamart Σετ Ποτήρια (Κωδικός Πλαίσιο 3087239/ 3087212/ 3087220)

    [gallery ids="95675,95674,95673"]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Σετ ποτήρια Latte/Cappuccino/Espresso Lamart, κατάλληλα για χρήση υψηλών θερμοκρασιών, συγκριτικά με το κανονικό γυαλί. Η υψηλή τους ανθεκτικότητα και ο κομψός τους σχεδιασμός, θα δώσουν μοναδική νότα στη βιτρίνα του σαλονιού του παραλήπτη σου! Αξίζει να δεις το.. [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] Κατασκευασμένα από βοριοπυριτικό γυαλί Η φινετσάτη σειρά ποτηριών από διπλό βοριοπυριτικό γυαλί, είναι κατάλληλη για καυτά και κρύα ροφήματα, που θα τον «συντροφεύουν» αρκετές ώρες. Παραδέξου κι εσύ ότι, κάθε ρόφημα έχει καλύτερη γεύση, όταν σερβίρεται στο σωστό ποτήρι!

    #02 Sentio Σέσουλα Καφέ & Κλιπ (Κωδικός Πλαίσιο 3695891)

    [caption id="attachment_95676" align="aligncenter" width="300"] Sentio Σέσουλα Καφέ & Κλιπ 3 τεμ.[/caption]

    [mks_icon icon="fa-info-circle" color="#1e73be" type="fa"] Info!

    Και πώς θα αναδείξει τον home barista, που κρύβει μέσα του; Φυσικά με το ολοκληρωμένο σετ σέσουλας καφέ και κλιπς, από τη Sentio. Έχουν μοναδικό χρυσό χρώμα, που θα δώσει extra πόντους στιλ στον εξοπλισμό του. Δες αναλυτικά, τι περιλαμβάνει το σετ και δεν θα χάσεις… [mks_icon icon="fa-check-square-o" color="#000000" type="fa"] 3 τεμαχίων Η σέσουλα είναι ιδανική για να μετράει με ακρίβεια την ποσότητα καφέ που θέλει να φτιάξει, ενώ τα 2 κλιπς, είναι υπεύθυνα να διατηρούν την φρεσκάδα, την ποικιλία και την γεύση του, σε άριστη κατάσταση.


    Αν λοιπόν ψάχνεις μια smart επιλογή δώρου για κάποιον «Master» του καφέ, ο #Plaisio_Expert σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, δίνοντάς σου μία ολοκληρωμένη λίστα εμπνευσμένων  ιδεών… Γιατί, η μισή γοητεία του καφέ, είναι να μπορείς να τον φτιάξεις και μόνος σου στο σπίτι!
    Στο [mks_icon icon="fa-circle" color="#dd3333" type="fa"] plaisio.gr θα βρεις όλα τα παραπάνω, αλλά και εκατοντάδες ακαταμάχητες επιλογές. Μπες, δες και click-αρε το πιο ξεχωριστό δώρο προετοιμασίας καφέ… και όχι μόνο!