Σπέτσες | Τριήμερο στο Νησί της Μπουμπουλίνας!

    Κάθε μικρή αφορμή για να αλλάξεις παραστάσεις είναι ευπρόσδεκτη και πρέπει να την εκμεταλλευτείς! Τι θα έλεγες για ένα ταξίδι στον Αργοσαρωνικό; Μια σύντομη απόδραση στις Σπέτσες είναι ιδανική για…

    Σπέτσες | Τριήμερο στο Νησί της Μπουμπουλίνας!

    Κάθε μικρή αφορμή για να αλλάξεις παραστάσεις είναι ευπρόσδεκτη και πρέπει να την εκμεταλλευτείς! Τι θα έλεγες για ένα ταξίδι στον Αργοσαρωνικό; Μια σύντομη απόδραση στις Σπέτσες είναι ιδανική για οποιοδήποτε τριήμερο του χρόνου. Μέσα σε μόλις 2 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά, βρίσκεσαι σε ένα από τα πιο ιστορικά νησιά της Ελλάδας. Το νησί είναι γνωστό και ως «νησί της Μπουμπουλίνας» και φημίζεται για την αρχιτεκτονική του.

     

    Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2023 - Σπέτσες

     

    Παραλίες για όλα τα γούστα!

     

    Αν... το σηκώνει ο καιρός, στις Σπέτσες θα βρεις μοναδικές παραλίες. Τον Άγιο Μάμμα, που βρίσκεται κοντά στη Χώρα, έχει ρηχά νερά και είναι ιδανική για οικογένειες. Το Λιγονέρι για ήρεμες και απομονωμένες βουτιές με βότσαλα και άμμο. Την Αναργύρειο Σχολή αν αγαπάς τα beach bars και τα θαλάσσια σπορ. Και την Αγία Παρασκευή, με τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά της. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μοναδικές παραλίες που θα συναντήσεις στο νησί.

     

    Απόλαυσε παραδοσιακά φαγητά

     

    Και αφού κάνεις το πρωινό μπάνιο στη θάλασσα, ήρθε η ώρα για «μάσα»! Βρες ένα παραδοσιακό ταβερνάκι και ζήτα ψάρι α λα σπετσιώτα και θα μας θυμηθείς. Φυσικά, αξίζει να φας και όλα τα αγαπημένα σου φρέσκα θαλασσινά. Αν είσαι του γλυκού, δοκίμασε παραδοσιακό πευκόμελο, αμυγδαλωτά και λικέρ λεμόνι.

     

    Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2023 - Σπέτσες

     

    Βόλτα με τις πιο γραφικές άμαξες

     

    Τώρα που τελείωσες με το φαγητό, τι θα έλεγες να εξερευνήσεις το νησί; Ξεκίνα την ξενάγησή σου στο νησί κάνοντας βόλτα με τις γραφικές άμαξες που θα βρεις. Επισκέψου το κέντρο της πόλης για μια βόλτα στα μαγαζιά, αλλά και ποτό. Αν βρίσκεται κοντά στη Ντάπια, θα δεις την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική των κτιρίων της. Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς το μουσείο της Μπουμπουλίνας και το Αρχοντικό του Σωτηρίου Αναργύρου. Αν πάλι είσαι της... φύσης, θα βρεις πολλά μονοπάτια για πεζοπορία.

     

    Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2023 - Σπέτσες

     

    Πως σου ακούγεται; Δελεαστικό; Ετοίμασε βαλίτσα και έφυγες! Και αν έχεις επισκεφτεί πρόσφατα τις Σπέτσες, σου έχουμε ετοιμάσει ακόμα περισσότερες προτάσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για: Μάνη,  ΛευκάδαΚύθνο & Χαλκιδική!