4+1 Επιτραπέζια Παιχνίδια για του Αγίου Βαλεντίνου

    Έχεις βρει δώρο για το Valentine’s Day; Αν όχι - και είσαι λάτρης των επιτραπέζιων - σου έχουμε τη λύση!

    Valentine's Day

    Η 14η Φλεβάρη ή αλλιώς γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει! Άλλοι την περιμένουν με ανυπομονησία, άλλοι τα βάζουν με την τύχη τους που είναι ακόμα single και σε άλλους περνά απλά αδιάφορη. Αν, παρ’ όλα αυτά, ψάχνεις ένα διαφορετικό δώρο Αγίου Βαλεντίνου για το άλλο σου μισό ή απλώς για να σπάσεις πλάκα με την παρέα… ρίξε μια ματιά στα παρακάτω επιτραπέζια παιχνίδια.

    #01💘 Ναι ή Όχι – Ακατάλληλο

     

    Η πιο hot έκδοση του κλασικού παιχνιδιού «Ναι ή Όχι», κυκλοφορεί αποκλειστικά για ενήλικες και μοιράζει… εγκεφαλικά! Εσύ μπορείς να απαντήσεις στις πιο «πικάντικες» ερωτήσεις χωρίς… ναι ή όχι; Εκτόξευσε την αγωνία αλλά και τη… libido στα ύψη,  με μια δοκιμή!

     

    Ναι ή Όχι


     

    #02💘 Με το στόμα ανοιχτό – Ακατάλληλο

     

    Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις! Ή… μπορεί και να είναι. Εξαρτάται από το πόσο πονηρό μυαλό έχεις. Αυτό ακριβώς θέλει να τεστάρει και το παιχνίδι. Φόρεσε το ειδικό μασελάκι, διάβασε τη spicy φράση και προσπάθησε να κάνεις την ομάδα σου να καταλάβει τι εννοείς. Αν, λοιπόν, το στόμα… είναι το δυνατό σου σημείο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! 

     

    Με το στόμα ανοιχτό

     

    #03💘 Στο κεφάλι το ‘χω – Ακατάλληλο

     

    Σε αυτό το παιχνίδι όλα επιτρέπονται! Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη τη φαντασία και το υποκριτικό ταλέντο που διαθέτεις, για να κάνεις το ταίρι ή τους φίλους σου να καταλάβουν… ό,τι έχεις στο κεφάλι σου. Το μόνο που χρειάζεσαι; Την πιο sexy διάθεσή σου. Οι κατηγορίες είναι απλές:
    🤷 Τι είμαι; Κάνε τις κατάλληλες ερωτήσεις για να βρεις τι είσαι.
    👂 Ακούγεται τρελό; Άκου τους ήχους που κάνει ο συμπαίκτης σου για να καταλάβεις τι γράφει η κάρτα σου.
    👉 Δείξε μου! Διάλεξε έναν παίκτη ο οποίος θα προσπαθήσει να σου δείξει με κινήσεις αυτό που αναγράφεται στην κάρτα στο κεφάλι σου.

    Όπως καταλαβαίνεις, εδώ δεν κρίνουμε… Εκφράσου ελεύθερα!

     

    Στο κεφάλι το 'χω

     

    #04💘 5 Seconds – Ακατάλληλο

     

    Μπορείς να σκεφτείς 3 χρήσεις της γλώσσας σου μέσα σε 5 δευτερόλεπτα; Πες το, μην ντρέπεσαι! Αυτό το παιχνίδι, τεστάρει τα αντανακλαστικά σου και ταυτόχρονα… το «βρώμικο» μυαλό σου. Θα είσαι αρκετά γρήγορος; Άσε τις ντροπές και… ξεστόμισέ το!

     

    5 seconds

     

    #05💘 Twister

     

    Ναι καλά διάβασες! Πρόκειται για το κλασικό Twister, ιδανικό για τους master της ισορροπίας και της ευλυγισίας. Κι επειδή ακριβώς απαιτεί σωματική επαφή, είναι το τέλειο παιχνίδι για το Valentine’s Day. Θα τεντωθείς, θα μαζευτείς, θα μπλεχτείς με τον άλλον, αλλά στο τέλος ακόμα κι ο «χαμένος» θα βγει κερδισμένος! Είτε, λοιπόν, είσαι single και θες να έρθεις πιο κοντά με το crush σου, είτε ψάχνεις αφορμή για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τ@ σύντροφό σου, το Twister είναι μονόδρομος.

     

    Twister

     

    Μήπως μετά από αυτές τις προτάσεις, βλέπεις τον Άγιο Βαλεντίνο… με άλλο μάτι; Για ακόμα περισσότερες προτάσεις δώρων, ρίξε μια ματιά στον αναλυτικό οδηγό μας, αφιερωμένο – μα που αλλού – στην πιο ερωτική μέρα του χρόνου ή στο plaisio.gr και γιόρτασε την αγάπη στο δικό σου πλαίσιο!