Και το σπίτι θέλει τo -𝙨𝙥𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙠- του!

    Η Άνοιξη είναι η εποχή της Ανανέωσης! Η φύση «φοράει» τα φανταχτερά της χρώματα, ο καιρός απαλλάσσεται από την γκρίζα του mood-ίλα και γίνεται θερμότερος και ροδαλός, με αποτέλεσμα και η ψυχολογία…

    Different,Beautiful,Spring,Flowers,And,Candle,On,Window,Sill

    Η Άνοιξη είναι η εποχή της Ανανέωσης! Η φύση «φοράει» τα φανταχτερά της χρώματα, ο καιρός απαλλάσσεται από την γκρίζα του mood-ίλα και γίνεται θερμότερος και ροδαλός, με αποτέλεσμα και η ψυχολογία μας, να ακολουθεί την ίδια τακτική. Την Άνοιξη γίνονται νέα ξεκινήματα και τίθενται καινούριοι στόχοι! Είναι η περίοδος που απελευθερώνεσαι από τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα τόσο εσύ, όσο και… το σπίτι σου.

    Ο προσωπικός 🏠 χώρος είναι το «καβούκι» μας. Σε αυτόν, περνάμε τις περισσότερες ώρες της μέρας, συνεπώς επηρεάζει αρκετά τη διάθεση και μάς τροφοδοτεί με ανάλογα vibes. Ωστόσο, με εύκολα tricks & tips, μπορείς να μεταμορφώσεις το σπίτι σου με trends μιας νέας σεζόν και να ζήσεις τη δική σου -διακοσμητική- άνοιξη. Γιατί και το σπίτι έχει ανάγκη το "spring break" του!


    Με πρωταγωνιστή το χρώμα, πυροδότησε τη δημιουργικότητά σου, εμπνεύσου καιιι από τον #ΠλαίσιοExpert🔴 και ξεκίνα το spring decoration!

    #01 «Spring Cleaning»

    «Γιατί η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά»! Κάνε τα απαραίτητα, ώστε όλα να είναι καθαρά και τακτοποιημένα. Εντάξει, μπορεί οι δουλειές του σπιτιού να μην είναι και το αγαπημένο σου hobby. Όμως, μη σκας... Γιατί μπορείς να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις όλο το σπίτι, χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ. Μάλιστα! Μία ρομποτική σκούπα μπορεί πρώτα να σκουπίσει και ύστερα, να σφουγγαρίσει όλο το σπίτι μόνη της! Πίστεψέ μας... είναι μία επένδυση που δεν πρόκειται να μετανιώσεις ΠΟΤΕ! Τώρα, αν θες να αναλάβεις κατ' αποκλειστικότητα το Spring Cleaning, μπορείς να εξοπλιστείς με μία σκούπα stick. Για να απολαύσεις ξεκούραστα ακόμα και το σκούπισμα! Plus, πάρε την ευκαιρία να κάνεις αυτό το ωφέλιμο ξεσκαρτάρισμα από αχρείαστα αντικείμενα. Ή που θα φανούν χρήσιμα στη συνέχεια, ή που ήρθε ο καιρός, να μην πιάνουν άλλο πολύτιμο χώρο στις ντουλάπες/συρτάρια σου. 💡Η Άνοιξη είναι συνδυασμένη με τις μυρωδιές. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις φρεσκοπλυμένες, αφράτες πετσέτες και σεντόνια.

    #02 Γύρω-γύρω όλα

    Μήπως ήρθε η ώρα για… Αναδιάταξη του σαλονιού; Δες το χώρο σου να αλλάζει σκηνικό μέσα σε λίγα λεπτά. Μετακίνησε καναπέδες & πολυθρόνες, άλλαξε σημείο στα έπιπλα, κάνε όσους συνδυασμούς θες και άσε το τελικό αποτέλεσμα να σε ανταμείψει. 💡Μια όμορφη και φρέσκια παρουσίαση του σαλονιού ανεβάζει τη διάθεση, σε ξεκουράζει και σου προσφέρει δόσεις αισιοδοξίας!

    #03 New Deco - New Home

    Καλωσόρισε την άνοιξη στο σπίτι σου με νέες διακοσμητικές τάσεις! Οι επιλογές, άπειρες! Τι χρειάζεσαι; Γούστο – Φαντασία – Προσωπικό style. Ξεκινάμε με:  ΧΡΩΜΑΤΑ🎨 Βάψε τουλάχιστον έναν τοίχο με το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο χρώμα. Τα top χρώματα είναι το κίτρινο, το λιλά, το φούξια και οι αποχρώσεις του πράσινου. Διαφορετικά, δώσε ρυθμό στο χώρο, βάζοντας ταπετσαρία σε αντίστοιχα, ή άλλα χρώματα ή προτίμησε φλοράλ ταπετσαρία. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ💐 Δεν υπάρχει πιο ευχάριστη εικόνα, από ένα βάζο με ανθοδέσμη από πανδαισία χρωμάτων. Η προσθήκη φρέσκων λουλουδιών και φυτών χαρίζουν χρώμα, άρωμα και ηρεμία στο χώρο. Τοποθέτησέ τα σε γυάλινα, κεραμικά, μεταλλικά βάζα, σε χρωματιστά, ανοιξιάτικα γλαστράκια ή σε ψάθινα καλάθια, τα οποία ενσωματώνονται κομψά στις άδειες γωνίες του χώρου σου. 💡 DIYer, δημιούργησε εύκολα και γρήγορα πρωτότυπα, ιδιαίτερα και αισθητικά όμορφα γλαστράκια, κασπό και βάζα. Χρωμάτισε και διακόσμησέ τα με βάση το γούστο σου και άσε τη δική σου… υπογραφή. ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ🕯️ Ένας από τους easy τρόπους για να ανανεώσεις το σπίτι σου, είναι η αλλαγή στις μυρωδιές. Αντάλλαξε τα θερμά και cozy αρώματα του χειμώνα με αρωματικά κεριά και sticks από εσπεριδοειδή, λουλούδια και δροσερά στοιχεία που φωνάζουν… ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ & ΥΦΑΣΜΑΤΑ🎀 Δημιούργησε ένα κλίμα φωτεινό και παιχνιδιάρικο, αλλάζοντας την σκουρόχρωμη παλέτα των υφασμάτων σου. Επένδυσε σε κουρτίνες, ριχτάρια, μαξιλάρια, σεντόνια, παπλώματα, πετσέτες και τραπεζομάντηλα με καινούρια χρώματα, κυρίως σε παστέλ τόνους και σχέδια. Ένας αέρας αναζωογόνησης και φρεσκάδας, σε περιμένει! ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ🍽️ Βάλε χρώμα και στα σερβίτσια σου! Δεν είναι ανάγκη να έχουν σχέδια και patterns. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα με έντονους χρωματισμούς, που είναι εξίσου διαχρονικά και κομψά.

    #04 Παίξε με τον φωτισμό

    Ο φωτισμός είναι μια καλή πηγή, ώστε το σπίτι σου να αποκτήσει spring χαρακτήρα. Εάν διαθέτεις φωτιστικό δαπέδου με αμπαζούρ, άλλαξέ το σε πιο γήινους, καλοκαιρινούς τόνους. Οι απλίκες τοίχου, τα φαναράκια και τα κεριά, είναι must για την βραδινή σου χαλάρωση.

    #05 Μία εικόνα 1000 λέξεις

    Για εσένα που η ART αγάπη σου είναι αποτυπωμένη στους τοίχους, προτείνουμε αντικατάσταση των έργων. Εάν έχεις μικρά και πολλά κομμάτια από καμβάδες προτίμησε την αναδιάταξή τους. Αν πάλι κυλάει στις φλέβες σου το καλλιτεχνικό ταλέντο… Να η ευκαιρία να μεγαλουργήσεις! Δοκίμασε να φτιάξεις DIY έργα τέχνης, με χρώματα και σχέδια που σ’ εκπλήσσουν .

    Με απλά και εύκολα βήματα, λοιπόν, μπορείς να φέρεις την αίσθηση της άνοιξης στο σπίτι σου! Ο ιδιωτικός χώρος αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σου, γι' αυτό πρέπει να σχεδιάζεται με βάση το στιλ σου. Δημιούργησε ένα σκηνικό που αρχικά να εντυπωσιάζει εσένα, κι έπειτα τους καλεσμένους σου!
    Δες πως μπορείς να υποδεχτείς την Άνοιξη με αυτούς τους 4+1 ξεχωριστούς τρόπους, μπες για τα καλά στο κλίμα και πες κι εσύ «Καλώς ήρθες Άνοιξη!»

    spring home break