Με τη νέα κουζινομηχανή Bosch Σειρά 6 θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια!

    Έτοιμη για τις πιο "σκληρές" αποστολές της κουζίνας σου, η Σειρά 6 ετοιμάζει τα πάντα #likeABosch!

    Κουζινομηχανή Bosch s6

    Μία κούπα προηγμένης τεχνολογίας. Δύο δόσεις αγάπης. Και μπόλικη απόδοση. Αυτά είναι τα 3 μυστικά συστατικά της νέας κουζινομηχανής Bosch Σειρά 6 που ήρθε, για να κάνει με την πρώτη κάθε συνταγή επιτυχία.

     Ναι… ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ!

     

    Θυμήσου εκείνα τα πασχαλινά τσουρέκια που ποτέ δεν έφτιαξες. Το home-made ψωμί που είδες βήμα-βήμα σε video, που όμως ποτέ δε βγήκε ίδιο. Ή εκείνη την pizza που φαινόταν εύκολη στην αρχή, αλλά… στο ζύμωμα είδες τη γλύκα της. 

     

    Η νέα κουζινομηχανή Σειρά 6 κάνει είσοδο #likeABosch στο Club Οικιακής Τεχνολογίας🔴 και είναι έτοιμη να καταρρίψει «σκληρές» αλήθειες!

     

    #01 Το ζύμωμα θέλει τέχνη και μεράκι 

     

    Εκτός από αγάπη, η ζύμη για να βγει σωστή, χρειάζεται και τεχνική. Σηκώνεις μανίκια, αλευρώνεις πάγκο και ξεκινάς δουλειά! 

    # Ν Ο Τ

    Γιατί πλέον, αναλαμβάνει δράση το 3D Planetary Mixing!

     

    Μιμούμενο τις κινήσεις ζυμώματος που γίνονται με το χέρι, η τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει τέλεια ανάμιξη και ιδανικό ζύμωμα, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις σχεδόν τίποτα. Αναδεύει και χτυπά τέλεια τα υλικά, ιδίως το βούτυρο ή τη σαντιγί, επιτυγχάνοντας την τέλεια σύσταση, χωρίς να αφήνει τίποτα στα τοιχώματα του μπολ. Τα αποτελέσματα; Καλύτερα απ’ ότι με το χέρι… με διαφορά!

     

    3D Plannetary Mixing

     

    #02 Η εργονομία είναι η μισή αρχοντιά 

     

    Ωραία τα πασχαλινά τσουρέκια. Και τα κουλουράκια της γιαγιάς, που μόνο όταν ψήνονται στην κουζίνα σου καταλαβαίνεις Πάσχα. Όμως, δε βαριέσαι το βάλε-βγάλε με τα εξαρτήματα του μίξερ; 

    # Ν Ο Τ

    Αφού το Tool Eject σού λύνει τα χέρια!

     

    Άλλαξε το ένα εξάρτημα μετά το άλλο, χωρίς να κολλάς σε λεπτομέρειες. Με το σύστημα EasyArmLift, ο βραχίονας της συσκευής ανασηκώνεται αυτόματα, ενώ χάρη στο Tool Eject πατώντας απλώς το κουμπί εξαγωγής, μπορείς να αφαιρέσεις τον αναδευτήρα και να τον αντικαταστήσεις με άλλο εξάρτημα εύκολα, γρήγορα και χωρίς να κάνεις την κουζίνα σου άνω κάτω. Κι εδώ είναι που της βάζουμε Άριστα με τόνο!

     

    Easy Arm Lift

     

    #03 Με «περίπου» δεν πρόκοψε κανείς 

     

    Μεταξύ μας, έχουν υπάρξει άπειρες φορές που δεν ακολούθησες τη συνταγή κατά γράμμα και πρόσθεσες τα περισσότερα υλικά… με το μάτι.

    # Ν Ο Τ

    Γιατί το ζύγισμα γίνεται αυτόματα από την Σειρά 6!

     

    Για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, η νέα κουζινομηχανή Σειρά 6 διαθέτει ενσωματωμένη ζυγαριά και δείχνει το βάρος ανά 1 γραμμάριο στην ψηφιακή οθόνη της. Είτε μέσα στον κάδο, είτε στο μπλέντερ, είτε στο πάνω μέρος του βραχίονα, η μέτρηση ξεκινά με το που πέσουν τα πρώτα υλικά! 

     

    ενσωματωμένη ζυγαριά

     

    #04 Έχει γενικά την αίσθηση 

     

    Πρόσθεσες όλα τα υλικά στον κάδο. Στη σωστή ποσότητα. Στη σωστή θερμοκρασία. Όλα φαίνονται όπως πρέπει και βάζεις το μίξερ ‘μπρος. Πατάς pause, παίρνεις κουταλάκι, δοκιμάζεις. Και... πατάς ξανά το "on" γιατί -ίσως- χρειάζεται λίγο ακόμα ανακάτεμα μέχρι να φτάσει το τέλειο. 

    # Ν Ο Τ

    Το SensorControl Plus είναι για ‘σενα! 

     

    Η κουζινομηχανή Σειρά 6 χρησιμοποιεί αισθητήρες ακριβείας και σταματά αυτόματα, όταν το μείγμα είναι τέλειο. Έχεις στη διάθεσή σου 7 διαφορετικά προγράμματα, για να φτιάξεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου: Από σαντιγί μέχρι μαρέγκα ή την top βελούδινη ζύμη. Και μην έχεις το νου σου για δοκιμές… Η κουζινομηχανή θα σταματήσει μόνη της, όταν όλα θα είναι στην εντέλεια!

     

    Sensor Control Plus

     

    #05 Το καμάρι της κουζίνας σου  

     

    Μεταξύ μας, την κουζινομηχανή σου τη θυμάσαι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχεις κρατημένη μία θέση στο ντουλάπι μονο για εκείνη, ώστε να μην κάνει παρεμβολές και στην αισθητική της κουζίνας... 

    # Ν Ο Τ

    Η Σειρά 6 διεκδικεί μία θέση στον πάγκο της κουζίνας σου! 

     

    Βραβευμένη στα iF Design Awards, αλλά και στα βραβεία reddot για το 2024, η νέα κουζινομηχανή Σειρά 6, συνδυάζει την κομψότητα με την απόδοση και την εργονομία. Αν λοιπόν, ψάχνεις μία μοντέρνα κουζινομηχανή που θα ανταποκρίνεται και στις πιο έντονες απαιτήσεις, η Σειρά 6 είναι για εσένα! 

     

    awards Bosch

     

     

    Αυτή είναι η νέα Κουζινομηχανή Σειρά 6, έτοιμη να κάνει θαύματα στην κουζίνα σου!

     

    Κι επειδή πάντα πρέπει να μένει χώρος για περισσότερη δημιουργικότητα, μπορείς να εξοπλίσεις τη συσκευή σου με εξαρτήματα που θα την ανεβάσουν πολλά levels ακόμα. Σετ VeggieLove, για veggie lovers. Σετ PastaPassion, για μακαρονάδες. Σετ Hunting Adventure, για τους πιο μερακλήδες. Κι άλλα πολλά, πάντα με την κορυφαία εγγύηση ποιότητας της Bosch!