Ubisoft: Assassin’s Creed Odyssey Season Pass και Assassin's Creed ΙΙΙ Remastered!

    Εξαιρετικά νέα για τους πιστούς οπαδούς των Assassin's Creed, καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε το Season Pass του επερχόμενου Odyssey, κομμάτι του οποίου αποτελεί και η επανακυκλοφορία (Remastered)…

    ACOD_art_Season_Pass_180913_6pm_CEST_1536846734
    Εξαιρετικά νέα για τους πιστούς οπαδούς των Assassin's Creed, καθώς η Ubisoft ανακοίνωσε το Season Pass του επερχόμενου Odyssey, κομμάτι του οποίου αποτελεί και η επανακυκλοφορία (Remastered) του Assassin's Creed III! Ο Remastered τίτλος θα κυκλοφορήσει για PS4/Xbox One/PC με νέα μηχανή γραφικών, υποστήριξη 4K HDR, βελτιωμένη εργονομία και gameplay mechanics. Θα περιλαμβάνει τα The Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack και Tyranny of King George DLCs, καθώς και το Assassin's Creed ΙΙΙ: Liberation - ενώ θα πωλείται και ως "stand-alone" για όσους δεν επιθυμούν να αποκτήσουν το Season Pass. Επιπροσθέτως, το Season Pass θα περιλαμβάνει και δυο μεγάλα DLCs, τα Legacy of the First Blade και The Fate of Atlantis: το πρώτο θα εξιστορεί τα κατορθώματα του ήρωα που κράτησε πρώτος στα χέρια του το εμβληματικό Hidden Blade των Ασσασίνων και το δεύτερο τα μυστικά της μυθικής Ατλαντίδας, με σημαντικές αναφορές στην ελληνική μυθολογία και τον πρώτο αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Ξεκινώντας από τον Δεκέμβριο του 2018, θα έχουμε την κυκλοφορία ενός επεισοδίου ανά έξι εβδομάδες. Η Ubisoft αναφέρει ότι το Assasin's Creed: Odyssey θα λάβει αρκετές δωρεάν "Post Launch" ενημερώσεις, με νέο αφηγηματικό περιεχόμενο και in-game events, όπως:
    • The Lost Tales of Greece: Questlines με τη μορφή in-between επεισοδίων, τα οποία θα περιλαμβάνουν νέες ιστορίες, παρουσιάζοντας νέους αλλά και παλαιότερους χαρακτήρες από τον κόσμο του Assasin's Creed: Odyssey.
    • Recurring In-Game Events: Κάθε εβδομάδα ένα νέο «επικό» πλοίο ή ένας μισθοφόρος θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα προκαλούν τους παίκτες σε νέες μονομαχίες εναντίων παντοδύναμων εχθρών, ημερήσια και εβδομαδιαία "challenges" τα οποία θα στέλνουν τους παίκτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
    • Discovery Tour: Ακριβώς όπως και στο Origins, η λειτουργία αυτή θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας - μέσω εντυπωσιακών τρισδιάστατων παραστάσεων - χωρίς την καμία απειλή ή χρονικό περιορισμό.
    • New Game Plus Μode: Νέα μυθικά τέρατα, νέες προκλήσεις, μεγαλύτερη δυσκολία στο παιχνίδι και οι διαφορετικές εκβάσεις κάθε περιπέτειας, ανάλογα με τις επιλογές που έκανες... ή δεν έκανες.
    Το Season Pass περιλαμβάνεται στις εκδόσεις Assassin’s Creed Odyssey Gold, Ultimate, Spartan και Pantheon, ενώ διατίθεται και ξεχωριστά.