Save the Date: Το Ubisoft Forward επιστρέφει στις 10 Ιουνίου!

    Το Ubisoft Forward θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες αυτό το καλοκαίρι, την ίδια εβδομάδα με το Summer Game Fest του Geoff Keighley, αποκάλυψε η εταιρεία.

    Ubisoft Forward will return to Los Angeles this summer during the same week as Geoff Keighley's annual Summer Game Fest event, the company has revealed. More specifically, Ubisoft Forward will take place on Monday, June 10.

    Πιο συγκεκριμένα, το φετινό Ubisoft Forward θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου — δηλαδή την τελευταία ημέρα του Summer Game Fest και την ίδια ημέρα με την κεντρική ομιλία του Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών (WWDC) της Apple.

     

    Αν και η Ubisoft δεν έχει αποκαλύψει συγκεκριμένα τι σχεδιάζει να επιδείξει στο Forward, πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον του Assassin's Creed, το κορυφαίο franchise της εταιρείας. Το Assassin's Creed Codename Red — το οποίο θα διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec — αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο, ενώ εδώ και καιρό περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το «κομβικό» Assassin's Creed Infinity, το οποίο πρόκειται να συνδέσει μελλοντικά όλους τους τίτλους Assassin's Creed μαζί.

     

    Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Star Wars Outlaws™ θα έχει μία ξεχωριστή θέση στο Forward, καθώς έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024. Με το XDefiant να καθυστερεί επ' αόριστον (υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε μέχρι τα τέλη Μαρτίου) και εν μέσω αναφορών για προβληματική διαδικασία ανάπτυξης, δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια σχετική ανακοίνωση, ομοίως και για τα mobile games Tom Clancy's The Division Resurgence και Tom Clancy's Rainbow Six Mobile, τα οποία αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο τον Μάιο.