Remakes 2023: Ζήσε ξανά μοναδικές gaming εμπειρίες

    Τα remakes έχουν μπει για τα καλά στον κόσμο της ψυχαγωγίας, και ειδικότερα του gaming. Δες ποια σημαντικά παιχνίδια επιστρέφουν το 2023.   Μετά τα… φετινά sequels, ήρθε η ώρα των remakes. Σε…

    remakes2023

    Τα remakes έχουν μπει για τα καλά στον κόσμο της ψυχαγωγίας, και ειδικότερα του gaming. Δες ποια σημαντικά παιχνίδια επιστρέφουν το 2023.

     

    Μετά τα… φετινά sequels, ήρθε η ώρα των remakes. Σε πολλούς αρέσουν, σε άλλους όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορούν να επαναφέρουν παιδικές αναμνήσεις, μέσα από μία σύγχρονη ματιά.

     

    Παρακάτω θα δεις μερικά remakes που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος, και που ξέρεις; Ίσως ανακοινωθούν κι άλλα! Άλλωστε, ήδη περιμένουμε τα remakes των Silent Hill 2 και Prince of Persia: The Sands of Time για τα οποία, όμως, δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

     

     


     

    Dead Space – 27 Ιανουαρίου 2023

     

    Το Dead Space κυκλοφόρησε αρχικά το 2008 και έφερε την επανάσταση στα horror παιχνίδια. Ζήσε ξανά τον τρόμο στο διάστημα, και συγκεκριμένα, μέσα στο USG Ishimura που έχει δεχθεί επίθεση από Necromorphs.

     

    Θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις ξανά την περιπέτεια του Isaac Clarke, με ανανεωμένα γραφικά νέας γενιάς και βελτιωμένο τεχνικό τομέα. Ετοιμάσου για μία εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη. Στο τιμόνι της ανάπτυξης του remake είναι η Motive Studios της ΕΑ και αναπτύσσεται με τη μηχανή γραφικών Frostbite.

     

    Μιας και είχε παινευτεί για το audio design του, η ομάδα θα παραμείνει πιστή σε αυτό, με ορισμένες προσθήκες. Τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε πως το παιχνίδι έγινε «χρυσό» και είναι έτοιμο να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων.

     

    Το remake του Dead Space κυκλοφορεί στις 27 Ιανουαρίου 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

     

     


     

    Resident Evil 4 – 24 Μαρτίου 2023

     

    Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι του franchise. To Resident Evil 4 έχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των fans της σειράς. Μετά τα remakes των Resident Evil 2 και 3, σειρά έχει η επιστροφή του Leon.

     

    Στο τέταρτο μέρος της σειράς, χειρίζεσαι τον Leon S. Kennedy. Η αποστολή του είναι να σώσει την κόρη του προέδρου των Η.Π.Α., από ένα μικρό χωριό στην Ισπανία. Μόνο που το χωριό κατοικείται από τους Los Illuminados, μια cult που έχει ως λατρεία ένα αρχαίο παράσιτο.

     

    Το gameplay θα παραμείνει πιστό στο αρχικό παιχνίδι. Οι βελτιώσεις έρχονται στα γραφικά, τη δημιουργία μιας πιο έντονης ατμόσφαιρας, στα μοντέλα των χαρακτήρων και το περιβάλλον.

     

    Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου για PC, PS4, PS5 και Xbox Series X|S.

     

     


     

    Final Fantasy VII Rebirth – Χειμώνας 2023

     

    Η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι... sequel του remake. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά ισχύει. Η Square Enix αποφάσισε να «σπάσει» το Final Fantasy VII σε τρία μέρη. Το Rebirth ξεκινάει από εκεί ακριβώς που τελείωσε το Final Fantasy VII Remake.

     

    O Cloud αποχωρεί από το Midgar, προκειμένου να σταματήσει τον Sephiroth. Αλλαγές, πέρα από τον οπτικό τομέα, βλέπουμε και στο σύστημα μάχης. Όπως και στο πρώτο μέρος της τριλογίας, η μάχη δεν είναι πια turn based, αλλά real time. Παρόμοια με αυτή του Final Fantasy XV.

     

    Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, μιας και το Final Fantasy VII Rebirth ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Χειμώνα του 2023 και μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση παρακάτω.

     

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!