Quiz Time! Πόσο καλά γνωρίζεις το Marvel's Spider-Man της Insomniac Games;

    Το Marvel's Spider-Man 2, ο νέος τίτλος της Insomniac Games, είναι πλέον διαθέσιμος για το PlayStation®5. Πόσο καλά γνωρίζεις όμως την ιστορία του Peter Parker από το πρώτο κεφάλαιο της σειράς;

    Marvels Spider-Man PS4 Quiz 2023

    Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games και Marvel συνεργάστηκαν και παρουσίασαν τον Σεπτέμβριου του 2018 μία νέα, αυθεντική και γεμάτη δράση περιπέτεια για έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες όλων των εποχών, τον Spider-Man. Ο τίτλος γνώρισε τεράστια επιτυχία (μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα από 33 εκατ. αντίτυπα) και μπήκε στην καρδιά των φανατικών οπαδών της Sony — και όχι μόνο!

     

    Μετά από οκτώ χρόνια πίσω από τη μάσκα, ο Peter Parker είχε γίνει πια ειδικός στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Πολεμώντας το έγκλημα στη Νέα Υόρκη της Marvel (Earth-1048), προσπαθούσε να εξισορροπήσει τη χαοτική προσωπική ζωή και καριέρα του, ενώ η μοίρα εκατομμυρίων Νεοϋορκέζων βρισκόταν στα χέρια του.

     

    Marvels Spider-Man Quiz PS4
    © 2023 Sony Interactive Entertainment

     

    Μέσα από τοπία και γνωστά αξιοθέατα που έκοβαν την ανάσα, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν ένα ξεχωριστό σύστημα μάχης, το οποίο βασιζόταν στον αυτοσχεδιασμό, τις δυναμικές ακροβατικές κινήσεις, τη ρευστή μετακίνηση μέσα στην πόλη και την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, κατατροπώνοντας τους κακούς σε επικές αναμετρήσεις με πραγματική κινηματογραφική δράση.

     

    Είμαστε βέβαιοι ότι το απόλαυσες όσο και εμείς. Όμως πόσο καλά γνωρίζει τον ήρωα της Insomniac GamesΚάνε το κουίζ και δες σε τι επίπεδο βρίσκονται οι γνώσεις σου!

    Είστε έτοιμοι για το quiz?
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ