PlayStation: Find Your Line Trailer για το νέο Gran Turismo™ 7

    Άσε τον εαυτό σου να αισθανθεί το οδόστρωμα στο Gran Turismo™ 7 με τις σκανδάλες δυναμικής απόκρισης του DualSense™, τον 3D ήχο και τα εκπληκτικά γραφικά χάρη στη δύναμη του PS5. Sony Interactive…

    GT7-ScreenShot-7
    Άσε τον εαυτό σου να αισθανθεί το οδόστρωμα στο Gran Turismo™ 7 με τις σκανδάλες δυναμικής απόκρισης του DualSense™, τον 3D ήχο και τα εκπληκτικά γραφικά χάρη στη δύναμη του PS5.
    Sony Interactive Entertainment και Polyphony Digital έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τηλεοπτικό κλιπ για το πολυαναμενόμενο Gran Turismo™ 7, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες της έκδοσης για το PlayStation 5:
    • Εντυπωσιακά γραφικά: Δες τον οδηγό στον καθρέφτη σου, το φως του ήλιου να ανακλάται στις καμπύλες του αυτοκινήτου σου και τράβηξε απίστευτα ρεαλιστικές φωτογραφίες με τη δύναμη του ray tracing στο PS5™, με υποστήριξη για 4K και HDR με στόχο τα 60fps (οι δυνατότητες 4K και HDR απαιτούν συμβατή τηλεόραση ή οθόνη 4K και HDR).
    • Σχεδόν μηδενική αναμονή: Ο υπερ-υψηλών ταχυτήτων SSD του PS5 σου επιτρέπει να ξεκινάς γρήγορα τους αγώνες, να συγκεντρώνεσαι στα λόμπι, να βλέπεις τη συλλογή στο γκαράζ σου και να πλοηγείσαι ομαλά μεταξύ των λειτουργιών και των μενού του Gran Turismo™ 7.
    • Σκανδάλες δυναμικής απόκρισης: Νιώσε τη δόνηση του ABS και του σπινιαρίσματος, καθώς και τη διαφοροποίηση στην αντίσταση των φρένων σε κάθε αυτοκίνητο, όλα μέσω των σκανδαλών δυναμικής απόκρισης του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™.
    • Haptic feedback: Από τα εξογκώματα στο οδόστρωμα μέχρι τα αυλάκια στο κράσπεδο, νιώσε την οδήγηση στον δρόμο χάρη στο καθηλωτικό haptic feedback.
    • Τεχνολογία Ήχου Tempest 3D με συμβατά ακουστικά: Εντόπισε τη θέση των άλλων αυτοκινήτων και των οδηγών στον δρόμο με απαράμιλλη διαύγεια, μέσω του Τρισδιάστατου Ήχου της κονσόλας PS5.
    [caption id="attachment_76948" align="alignnone" width="1200"] Image Credit: © 2021 Sony Interactive Entertainment, Polyphony Digital[/caption] O νέος τίτλος της Polyphony Digital σου φέρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από την ιστορία της σειράς. Κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετική οδηγική συμπεριφορά και τη δική του μοναδική αίσθηση, καθώς οδηγείς στις 90 και πλέον πίστες, μεταξύ αυτών και σε κλασικές πίστες από την ιστορία του GT, σε δυναμικές καιρικές συνθήκες. Με πάνω από 420 αυτοκίνητα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα στα Brand Central και Used Car Dealership, το Gran Turismo™ 7 αναβιώνει την εικόνα και την αίσθηση τόσο κλασικών μοντέλων όσο και supercar αιχμής με αξεπέραστη λεπτομέρεια. Θα είναι διαθέσιμο προς αγορά και παιχνίδι στις κονσόλες PS4™ και PS5™ από τις 4 Μαρτίου του 2022. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers! [caption id="attachment_76947" align="alignnone" width="1200"] Image Credit: © 2021 Sony Interactive Entertainment, Polyphony Digital[/caption]