Gran Turismo 7: Gameplay Video από την Daytona International Speedway!

    Ένα εντυπωσιακό Gameplay Video από τη φημισμένη πίστα Daytona International Speedway (NASCAR), στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έδωσε στη δημοσιότητα η Polyphony Digital, δίνοντας μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε…

    GT7-Sept21-Main
    Ένα εντυπωσιακό Gameplay Video από τη φημισμένη πίστα Daytona International Speedway (NASCAR), στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έδωσε στη δημοσιότητα η Polyphony Digital, δίνοντας μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα γραφικά του επερχόμενου Gran Turismo® 7 αλλά και να «εξοικειωθούμε» με την πίστα!
    Δείτε τον οδηγό στον καθρέφτη σας, το φως του ήλιου να ανακλάται στις καμπύλες του αυτοκινήτου σας και τραβήξτε απίστευτα ρεαλιστικές φωτογραφίες με τη δύναμη του ray tracing στο PS5™. Νιώστε τη δόνηση του ABS και του σπινιαρίσματος, καθώς και τη διαφοροποίηση στην αντίσταση των φρένων σε κάθε αυτοκίνητο, όλα μέσω των σκανδαλών δυναμικής απόκρισης του ασύρματου χειριστηρίου DualSense™. Το Gran Turismo 7 σας φέρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από την ιστορία της σειράς. Κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετική οδηγική συμπεριφορά και τη δική του μοναδική αίσθηση, καθώς οδηγείτε στις 90 και πλέον πίστες, μεταξύ αυτών και σε κλασικές πίστες από την ιστορία του GT, σε δυναμικές καιρικές συνθήκες. [caption id="attachment_76507" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2021 Sony Interactive Entertainment, Polyphony Digital[/caption] Με πάνω από 420 αυτοκίνητα διαθέσιμα από την πρώτη μέρα στα Brand Central και Used Car Dealership, ο νέος τίτλος της Polyphony Digital αναβιώνει την εικόνα και την αίσθηση τόσο κλασικών μοντέλων όσο και supercar αιχμής με αξεπέραστη λεπτομέρεια. Το Gran Turismo® 7 θα είναι διαθέσιμο προς αγορά και παιχνίδι στις κονσόλες PS4 και PS5 από τις 4 Μαρτίου του 2022. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!