Epic Games Store: Δωρεάν για λίγες ώρες ακόμα το Sable!

    Τέταρτη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το open world adventure Sable (Shedworks/Raw Fury) μέχρι και τις…

    Sable-EGS-Free-Main
    Τέταρτη συνεχόμενη ημέρα με δωρεάν Mystery Game από το Epic Games Store, το οποίο στα πλαίσια της εορταστικής του καμπάνιας προσφέρει το open world adventure Sable (Shedworks/Raw Fury) μέχρι και τις 18.00 αυτής της Δευτέρας.
    Ξεκινήστε ένα μοναδικό ταξίδι και καθοδηγήστε την Sable κατά τη διάρκεια της Ανεμοπορίας - μιας ιεροτελεστίας που θα τη μεταφέρει σε απέραντες ερήμους και μαγευτικά τοπία, γεμάτα με κουφάρια διαστημοπλοίων και αρχαία θαύματα. Εξερευνήστε τους αμμόλοφους με το αιωρούμενο όχημά σας, ανεβείτε σε μνημειώδη ερείπια και συναντήστε άλλους νομάδες, καθώς θα αποκαλύπτετε μυστήρια που έχουν ξεχαστεί από καιρό και θα ανακαλύπτετε ποια πραγματικά είναι πίσω από τη μάσκα της. Με το μοναδικό καλλιτεχνικό στυλ και την πρωτότυπη μουσική υπόκρουση των Japanese Breakfast, βυθιστείτε στον κόσμο της Sable και εξερευνήστε τα πάντα με τον δικό σας ρυθμό. Υπάρχουν πολλά σε αυτόν τον κόσμο που περιμένουν να τα ανακαλύψετε... [caption id="attachment_93328" align="alignnone" width="900"] Copyright Raw Fury, Indie (un)publisher[/caption] Η ιδέα του παιχνιδιού προήλθε από τον πλανήτη Jakku στο STAR WARS: The Force Awakens. Το καλλιτεχνικό - χειροποίητο - στυλ του εμπνεύστηκε από τα έργα επιστημονικής φαντασίας του Jean Giraud (Mœbius) και το Breath of the Wild της σειράς The Legend of Zelda. Το Sable έκανε πρεμιέρα στο PC Gaming Show E3 2018, όπου ήταν υποψήφιο για Best Independent Game. Αρχικά προγραμματισμένο για το 2019, το παιχνίδι καθυστέρησε δύο φορές μέχρι την κυκλοφορία του το 2021, η οποία υποστηρίχθηκε από τις Raw Fury και Microsoft. Επίσης, συμμετείχε στο Tribeca Film Festival της ίδιας χρονιάς, όπου διαγωνίστηκε για το εναρκτήριο Tribeca Games Award. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!