Save The Date: Summer Game Fest 2024 στις 7 Ιουνίου!

    Είναι επίσημο: η «φαντασμαγορική ζωντανή παράσταση» του Geoff Keighley θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του YouTube Theater (Inglewood, California).

    It's officially official: On Friday, June 7 @SummerGameFest streams live from @youtubetheater in LA at 2p PT / 5p ET / 9p GMT.

    Με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και επίσημα την ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού Summer Game Fest, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο 6.000 θέσεων YouTube Theater του Λος Άντζελες, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται και από όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης — σε Twitch, Facebook, Twitter και YouTube.

     

    Η παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2 ώρες και θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου 2024 (23:00 ώρα Ελλάδος), περιλαμβάνοντας σημαντικές ανακοινώσεις για όλα όσα πρόκειται να προσφέρει η βιομηχανία του gaming το επόμενο χρονικό διάστημα. Με την Electronic Entertainment Expo (Ε3) να αποτελεί — οριστικά — παρελθόν, το σόου του Geoff Keighley αναμένεται να μονοπωλήσει για μία ακόμα το ενδιαφέρον μας.