The Mandalorian: Η Microsoft χαρίζει δύο μοναδικές «custom» κονσόλες Xbox!

    Πρεμιέρα για την 3η σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς της Lucasfilm, «The Mandalorian», στο Disney+ και η Microsoft αποφάσισε να «δανειστεί» λίγη από τη λάμψη των πρωταγωνιστών της, χαρίζοντας δύο…

    The-Mandalorian-SSGA-Main
    Πρεμιέρα για την 3η σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς της Lucasfilm, «The Mandalorian», στο Disney+ και η Microsoft αποφάσισε να «δανειστεί» λίγη από τη λάμψη των πρωταγωνιστών της, χαρίζοντας δύο εντυπωσιακές «custom-made» κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S.
    Ανήμερα της πρεμιέρας, η Αμερικανική εταιρεία παρουσίασε τα δύο μοναδικά — «ντυμένα» με τους ήρωες του «The Mandalorian», Din Djarin και Grogu — συστήματα, σε αποχρώσεις του μαύρου και πράσινου. Στο μεγαλύτερου μεγέθους Xbox Series X τοποθετήθηκε το εικαστικό του Μανταλοριανού κυνηγού επικηρυγμένων Din Djarin (Pedro Pascal), ενώ στο μικρότερο Xbox Series S τοποθετήθηκε το εικαστικό του συμπαθέστατου Grogu (aka «Baby Yoda»). Ανάλογης αισθητικής είναι και το ασύρματο χειριστήριο που τις συνοδεύει, η εμφάνιση του οποίου παραπέμπει στον λιλιπούτειο «Force-sensitive» ήρωα της σειράς. Για να διεκδικήσετε τα δύο αυτά... κομψοτεχνήματα δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό #TheMandalorianXboxSweepstakes, ακολουθώντας τις οδηγίες του παρακάτω tweet, μέχρι και τις 11 Μαΐου: