Apple: Ανακοινώθηκαν οι νικητές των App Store Awards 2022

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Apple δημοσίευσε τη λίστα με τους νικητές των App Store Awards, για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που «εκτόξευσαν» τη δημιουργικότητα εκατομμυρίων χρηστών σε όλο…

    Apple-App-Store-Awards-2022-Dots-Home_big.jpg.large_2x
    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Apple δημοσίευσε τη λίστα με τους νικητές των App Store Awards, για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που «εκτόξευσαν» τη δημιουργικότητα εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο! 
    Συγκεκριμένα, η διευθυντική ομάδα του App Store αναγνώρισε τις 16 καλύτερες υλοποιήσεις της χρονιάς για iPhoneiPadMacApple TV και Apple Watch, οι οποίες βοήθησαν τους χρήστες να αξιοποιήσουν τα προσωπικά τους πάθη, να συνδεθούν με νέα άτομα, να βιώσουν νέες εμπειρίες ή απλώς να διασκεδάσουν. Αναλυτικά, η λίστα με τους νικητές των φετινών App Store Awards ανά κατηγορία και συσκευή:
    • Εφαρμογή iPhone της Χρονιάς: BeReal (BeReal)
    • Εφαρμογή iPad της Χρονιάς: GoodNotes 5 (Time Base Technology Limited)
    • Εφαρμογή Mac της Χρονιάς: MacFamilyTree 10 (Synium Software GmbH)
    [caption id="attachment_92066" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Apple[/caption]
    • Εφαρμογή Apple TV της Χρονιάς: ViX (TelevisaUnivision Interactive, Inc.)
    • Εφαρμογή Apple Watch της Χρονιάς: Gentler Streak (Gentler Stories LLC)
    Τα κορυφαία παιχνίδια είναι: [caption id="attachment_92065" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Apple[/caption]
    • Παιχνίδι iPad της Χρονιάς: Moncage (X.D. Network Inc.)
    • Παιχνίδι Mac της Χρονιάς: Inscryption (Devolver Digital)
    • Παιχνίδι Apple TV της Χρονιάς: El Hijo (HandyGames)
    • Παιχνίδι Apple Arcade της Χρονιάς: Wylde Flowers (Studio Drydock Pty Ltd.)
    • Παιχνίδι της Χρονιάς για την Κίνα: League of Legends Esports Manager (Shenzhen Tencent Tianyou Technology Ltd.)
    Cultural Impact Winners
    Εκτός από την αναγνώριση των καλύτερων εφαρμογών και παιχνιδιών για συσκευές Apple, οι συντάκτες του App Store επέλεξαν πέντε νικητές για την κατηγορία Cultural Impact, οι εφαρμογές των οποίων είχαν διαρκή αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων και επηρέασαν τον πολιτισμό. Οι φετινοί νικητές ενθαρρύνουν τους χρήστες να ασχοληθούν με τα συναισθήματά τους σ' ένα βαθύτερο επίπεδο, να συνδεθούν με άλλους και να αποτίουν φόρο τιμής στην κληρονομιά τους και στις γενιές που προηγήθηκαν, ενώ οραματίζονται πώς να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο σήμερα! Οι νικητές της κατηγορίας είναι: [caption id="attachment_92068" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Apple[/caption] «Οι νικητές των φετινών App Store Awards αναθεώρησαν τις εμπειρίες μας με εφαρμογές που παρείχαν φρέσκες, στοχαστικές και αυθεντικές προοπτικές», δήλωσε ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, η οποία για περισσότερο από μια δεκαετία τιμά τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια στο τέλος κάθε έτους. [caption id="attachment_92064" align="alignnone" width="900"] Image Credit: © 2022 Apple[/caption] Το App Store, το οποίο κυκλοφόρησε το 2008, είναι η ασφαλέστερη και πιο δραστήρια αγορά εφαρμογών στον κόσμο. Αυτήν τη στιγμή φιλοξενεί 1,8 εκατ. εφαρμογές και το επισκέπτονται περισσότεροι από 500.000.000 χρήστες ανά εβδομάδα σε 175 περιοχές, αποτελώντας κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης, διεξάγοντας 643 δισ. δολάρια σε χρεώσεις/πωλήσεις μόνο για το 2020. Το 2020 οι σχεδιαστές του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού ξεκίνησαν μια νέα παράδοση, δημιουργώντας φυσικά βραβεία για κάθε νικητή. Εμπνευσμένα από το χαρακτηριστικό μπλε εικονίδιο του App Store, τα βραβεία απεικονίζει το εν λόγω λογότυπο πάνω σε 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή προϊόντων Apple, με το όνομα του νικητή χαραγμένο στο πλάι. Eίσαι fan της Apple; Έλα μια βόλτα από τα καταστήματα Πλαίσιο ή μπες στο plaisio.gr και βρες τις συσκευές αλλά και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι!