Ποιοτικός ήχος για παιδιά με την Kiddoboo!

    Αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε το δώρο του ποιοτικού ήχου στα μικρότερα μέλη της οικογένειας, με ακουστικά Kiddoboo!

    Kiddoboo logo final

    Η Kiddoboo, το νέο πρωτοπόρο ελληνικό brand που σχεδιάζει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αποκλειστικά για παιδιά, παρουσιάζει την νέα πρωτοποριακή σειρά ακουστικών. Αυτή η μοναδική συλλογή θέτει την Kiddoboo σε μια ξεχωριστή θέση ως το πρώτο ελληνικό brand που προσφέρει λύσεις ειδικά για τις ακουστικές ανάγκες των παιδιών.

     

    Kids watching christmas movie

     

    Στόχος της Kiddoboo είναι να παρουσιάσει προϊόντα που προάγουν την απελευθέρωση της φαντασίας των παιδιών, την ενίσχυση των κινητικών τους δεξιοτήτων, την καλλιέργεια της δημιουργικότητάς τους και την εκμάθηση με διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο.

    Δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την άνεση και το στυλ, η νέα σειρά ακουστικών της Kiddoboo σχεδιάστηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις των παιδιών ανάλογα με την ηλικία και τα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης.

    Kidoboo για παιδιά 3 ετών και άνω

    Kidoboo small kids pack

    Το πρώτο μοντέλο, είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, προσφέρει περιορισμό έντασης στα ασφαλή επίπεδα των 86dB, διαθέτει ενσύρματη σύνδεση και υποδοχή για σύνδεση δεύτερου ακουστικού. Με μαλακά και άνετα PU μαξιλαράκια, και δυνατότητα επιλογής μεταξύ δυο χρωμάτων, ροζ και μπλε, αυτό το μοντέλο εξασφαλίζει ταυτόχρονα στυλ και ασφάλεια για τους νεότερους χρήστες.

    Μπορείς να τα βρείς εδώ! 

    • blue transparent 3year
    • 3 and up blue
    • pink transparent 3 year
    • 3 and up pink

    Kidoboo για παιδιά 6 ετών και άνω

    Kiddoboo for 6 or older

    Πηγαίνοντας στην επόμενη ηλικιακή ομάδα, η Kiddoboo παρουσιάζει το δεύτερο μοντέλο της που είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Αυτό το μοντέλο με ενσύρματη σύνδεση, διαθέτει αναδιπλούμενες κάψες για εύκολη αποθήκευση, ενσωματωμένο μικρόφωνο για διαδραστική επικοινωνία και ευαισθησία 96+3dB. Με ένα εύρος συχνοτήτων στα 20ΗΖ-20Khz, τα Kiddoboo ακουστικά επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και ασφάλειας για μεγαλύτερα παιδιά που είναι περισσότερο εξοικειωμένα με τις ακουστικές τους δυνατότητες.

    Μπορείς να τα βρείς εδώ! 

    • 6 years cable mint
    • blue wired 5 6 and up
    • 6 years cable blue
    • blue wired 5 6 and up

    Kidoboo με Bluetooth!

    Kiddoboo bluetooth pox

    Η τρίτη προσθήκη στη σειρά της Kiddoboo είναι ένα ασύρματο Bluetooth 5.3 μοντέλο, επίσης σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Με περιορισμό έντασης στα 86dB, περιστρεφόμενα και αναδιπλούμενα μαξιλαράκια για πρόσθετη ευκολία, LED φωτισμό στο ακουστικό για περισσότερο στυλ, καθώς και ενσωματωμένο μικρόφωνο, δυνατότητα ελέγχου της έντασης και εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας, αυτά τα ασύρματα ακουστικά είναι ιδανικά για παιδιά που επιζητούν μια πιο εξεζητημένη ακουστική εμπειρία και αγαπούν την τεχνολογία.

    Μπορείς να τα βρείς εδώ! 

    • kidoboo 6 years bt
    • bluetooth mint
    • kidoboo 6 years bt
    • bluetooth pink

    Πλέον οι γονείς και οι κηδεμόνες έχουν μια αξιόπιστη λύση για την παροχή ασφαλούς και ευχάριστης εμπειρίας ακρόασης για τα παιδιά τους.

     

    Εστιασμένη στην καινοτομία και την ποιότητα, η Kiddoboo ανοίγει στα παιδιά έναν νέο, συναρπαστικό κόσμο. Ένα κόσμο σύγχρονο, διασκεδαστικό, ασφαλή και διδακτικό για κάθε παιδί!