Valentine’s Day: Η Αγάπη στο Δικό σου Πλαίσιο!

    Στις 14 Φεβρουαρίου γιόρτασε την Αγάπη και τον Έρωτα με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο. Φόρεσε το χαμόγελό σου, αγκάλιασε το ταίρι σου και πρόσφερε το δώρο που θα σας γεμίσει ξεχωριστές στιγμές!

    Αγίου Βαλεντίνου

    Happy Valentines Everyone!❤️ Η πιο τρυφερή ημέρα του χρόνου καταφθάνει, για να σε γεμίσει χαμόγελα, αγκαλιές και τι άλλο; Μα φυσικά, πολλή-πολλή αγάπη.

    Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, φόρεσε κι εσύ την καλύτερή σου διάθεση και γιόρτασε την Αγάπη, όπως της αξίζει!

     

    Ναι, όπως της αξίζει, αλλά και όπως Σού αξίζει! Γιατί κακά τα ψέματα, αυτή η ημέρα είναι κυρίως αφιερωμένη σε εσένα και στα απέραντα συναισθήματά σου. Σε εσένα και σε όλα όσα σε καθορίζουν. Κλείσε το μάτι στην αγάπη που ήδη έχεις ή που… σε περιμένει στη γωνία και θέσε το δικό σου, μοναδικό πλαίσιο, για να την ζήσεις στο φουλ.

     

    Αγάπη στο Δικό σου Πλαίσιο σημαίνει:

     

    💕Να μην φοβάσαι να μπερδευτείς. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, μόνο αυτό που σε γεμίζει!

    💕Να ακούς μονάχα την καρδιά σου…  Ακολουθώντας σταθερά τους χτύπους της!

    💕Να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία & Να την αγκαλιάσεις, χωρίς ενδοιασμούς!

     

    💘Digital Love

    Σε απόλυτο συνδυασμό με την αγάπη στην εποχή μας, η τεχνολογία μοιάζει με το ψηφιακό βέλος του Έρωτα, μειώνοντας τις αποστάσεις. Από εφαρμογές γνωριμιών μέχρι τα γνωστά σε όλους emoji, η τεχνολογία ρίχνει μια νότα μαγείας στις ρομαντικές προσπάθειες. Οι βιντεοκλήσεις μετατρέπουν τις εξ αποστάσεως σχέσεις σε εικονικά ραντεβού, ενώ τα social media γίνονται ψηφιακά λευκώματα αναμνήσεων! Έτσι, αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αγκάλιασε τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία προσθέτει… αλατοπίπερό στα love story, κάνοντας κάθε σύνδεση πιο δυνατή.

     

    🎁Κι επειδή από αίσθημα καλά πάμε, μήπως να δούμε τι θα κάνεις και με τα δώρα; 

    Αφού, Αγάπη στο δικό σου πλαίσιο σημαίνει επίσης και ένα μοναδικό δώρο για το άλλο σου μισό.


    Η ευτυχία είναι ένα πολύχρωμο παζλ από όμορφες, μικρές στιγμές. Έτσι κι εσύ, διάλεξε τα ιδανικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου ανάλογα τη στιγμή και δημιούργησε τις ευτυχισμένες αναμνήσεις του αύριο.

     

    Φτιάξε την Ιδανική ατμόσφαιρα

    Και δώσε τον τόνο σε μια βραδιά αποκλειστικά για εσάς με ένα πρωτότυπο neon φωτιστικό, ένα αρωματικό χώρου που γεμίζει τις αισθήσεις και ένα ατμοσφαιρικό κερί.

    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου

    Ανήκεις στην Tech Love Generation;

    Μοιράσου την αγάπη σου για την τεχνολογία και επίλεξε ανάμεσα σε smartphone, ακουστικά ή tablet. Ποιος θα μπορέσει να σου αντισταθεί μετά από αυτό;

    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου

    Μήπως κάνετε Προπόνηση για Δύο;

    Αν αυτό το πρόγραμμα δεν γίνεται πιο… personal, τότε ένα smartwatch είναι ό,τι πρέπει για να συντονίζεστε. Και φυσικά, ένα blender για τα energy smoothie σας.

    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου

    Home Cinema Paradiso!

    Στήσε το τέλειο σκηνικό για τις βραδιές σας με ταινία και κρασί. Πώς; Κάνε την μεγάλη έκπληξη με μια καινούργια τηλεόραση, ένα σούπερ soundbar ή μια πρωτότυπη συσκευή popcorn! Όσο για το κρασί… Ας το βάλει το έτερον ήμισυ!

    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου

    Από hobbies πώς πάμε;

    Βρες αυτό που σας ενώνει και δημιουργήστε μαζί τις στιγμές σας. Κάμερα, σακίδιο ή παγούρι για τις εκδρομές; Η επιλογή είναι δική σου!

    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου
    • Αγίου Βαλεντίνου

     

    Tώρα που πήρες ιδέες για το δώρο που θα προσφέρεις στο ταίρι σου, δεν σε κρατάει τίποτα από το να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Eπισκέψου ένα κατάστημα Πλαίσιο ή μπες στο plaisio.gr και κάνε τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και κυρίως… στο δικό σου πλαίσιο!