Περιεχόμενο της Sony Pictures Television έρχεται στο ERTFLIX

    Η ΕΡΤ και η Sony Pictures Television (SPT) ανακοίνωσαν μια σημαντική συμφωνία-αφιέρωμα σε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

    Sony Pictures Entertainment (SPE), has announced the launch of its portfolio of free streaming television channel ERTFLIX

    Στο πλαίσιο του αφιερώματος μία πλούσια συλλογή πρόσφατων blockbusters, γνωστών κλασικών ταινιών και αγαπημένων οικογενειακών ταινιών της μεγάλης και της μικρής οθόνης θα μεταδοθεί στα ελεύθερα, μη συνδρομητικά κανάλια της ΕΡΤ και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

     

    Η συμφωνία θα φέρει μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους και δημοφιλείς τίτλους της βιβλιοθήκης της Sony Pictures στους τηλεθεατές της ΕΡΤ, με ταινίες όπως το Spider-Man: Far From Home, το Once Upon A Time… In Hollywood, το Ghostbusters: Afterlife, καθώς και τις αγαπημένες οικογενειακές ταινίες Peter Rabbit και Peter Rabbit 2: The Runaway. Περιλαμβάνονται επίσης επιτυχημένοι τηλεοπτικοί τίτλοι, όπως τα Magpie Murders, A Spy Among Friends, A Very English Scandal και A Very British Scandal και Better Call Saul.

     

    Ο κ. Jonathan Riesel, VP Distribution & Networks, Ελλάδα, Ισραήλ, Βαλτική και Αφρική της Sony Pictures Television, δήλωσε: «Φέτος, η Sony Pictures γιορτάζει την 100ή επέτειο από την ίδρυση του αμερικανικού κινηματογραφικού στούντιο Columbia Pictures. Είναι φανταστικό σε αυτή τη χρονιά ορόσημο να μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη συμφωνία και τη νέα συνεργασία που θα φέρει μερικές από τις πιο αγαπημένες και αναγνωρισμένες ταινίες μας, μαζί με μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς και δημοφιλείς τηλεοπτικούς τίτλους της βιβλιοθήκης μας, στους τηλεθεατές της ΕΡΤ στην Ελλάδα, στα κανάλια της και στην πλατφόρμα ERTFLIX».

     

    Βρες Smart TVs σε όλες τις διαστάσεις και τεχνολογίες, εξοπλισμό Home Cinema και αξεσουάρ στα καταστήματα Πλαίσιο και στο plaisio.gr, για αγαπημένες σειρές, ταινίες και περιεχόμενο από κορυφαίες VoD (Video on Demand) πλατφόρμες.