It’s Valentine’s Day! Special δώρα για… ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!

    Παραδοσιακά, η 14 Φλεβάρη είναι μια ωδή στον έρωτα! Με το κόκκινο χρώμα και τις καρδιές να κυριαρχούν ολούθε. Ωστόσο, για εσένα που έκατσε να είσαι... στο club των χωρισμένων φέτος, μην πτοείσαι!

    Valentine’s Day

    Αγαπητέ φίλε/-η, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε, όμως εσένα σε βρίσκει σε «ανάρρωση» από πρόσφατο χωρισμό; Ψυχραιμία! Ναι, οι απανταχού ερωτευμένοι απολαμβάνουν αυτό το «ζουζουνιάρικο» κλίμα με καρδούλες, δώρα, γλυκά, τραγουδάκια και λουλούδια. So what? Και οι χωρισμένοι έχουν ψυχή και οι χωρισμένοι… «γιορτάζουνε πάντα».

     

    Γιόρτασε κι εσύ την αγάπη με τον εαυτό σου ή για τον εαυτό σου. Σκέψου πως θα ήθελες να περάσεις την ημέρα, κάνε κάτι όμορφο και πρόσφερε ένα ξεχωριστό δώρο σε σένα, ξεκινώντας από τη συγκεκριμένη ημέρα αγάπης.


    Εμπρός λοιπόν! Κάνε στην άκρη τα χαρτομάντηλα, κατάγραψε τη λίστα με τα δώρα, που «είδες και σε σκέφτηκες» & φύγαμε για ένα δυνατό shopping therapy!

     

     

    #01 Αφέσου στα GAMES… της κονσόλας 

     

    Ώρα να στήσεις το δικό σου gaming station στο σπίτι. Εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα (Κονσόλα, Controller, Monitor, Soundbar) που θα απογειώσουν το gaming και θα σε οδηγήσουν στο βάθρο της επιτυχίας και του Victory. Άσε που θα απολαμβάνεις ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους σου ως τα ξημερώματα. Τέεεερμα πια εκείνη η φωνή που ακουγόταν στο background: «Μωρό μου, σήκω να κάνεις καμιά δουλειά, άντε γρήγορα.» Απαπάααα.. Τώρα κάνεις ό,τι θες, όπως το θες και όποτε το θες. Κοίτα επιλογές που έχεις για να φτιάξεις το πιο hot - gaming spot…

    • Sony PlayStation 5 Slim
      Sony PlayStation 5 Slim
      Εκρηκτικές επιδόσεις νέας γενιάς, αστραπιαία ταχύτητα, εκπληκτικά γραφικά, τρισδιάστατος ήχος: με το PS5™ απολαμβάνεις ισχυρή τεχνολογία gaming σε μια κομψή και συμπαγή σχεδίαση κονσόλας.
    • Microsoft Xbox Wireless Controller Pulse Red
      Microsoft Xbox Wireless Controller Pulse Red
      Ανασχεδιασμένο Xbox Controller - Red, με ανάγλυφες επιφάνειες και εκλεπτυσμένη γεωμετρία για βελτιωμένη άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!
    • LG Monitor 27" UltraGear 27GR75Q-B
      LG Monitor 27" UltraGear 27GR75Q-B
      Οθόνη 27” QHD (2.560 x 1.440 pixels), ρυθμό ανανέωσης 165 Hz (1ms GtG), HDR10, κάλυψη sRGB κατά 99%, AMD FreeSync™ Premium και NVIDIA® G-SYNC®, ρυθμιζόμενη βάση και τρίπλευρη σχεδίαση χωρίς περιθώριο.
    • Razer Gaming Soundbar Leviathan V2 7.1
      Razer Gaming Soundbar Leviathan V2 7.1
      PC Soundbar με οδηγούς πλήρους φάσματος και THX Spatial Audio, συμπαγή σχεδιασμό, τροφοδοσία μέσω υποδοχής USB-C, Razer Chroma™ RGB (18 ζωνών), ισοσταθμιστή (10-band EQ) και σύνδεση Bluetooth® 5.2.

    #02 Καλλωπίσου σα να έχεις DATE night

     

    Το outfit, το styling και γενικά ό,τι σχετίζεται με το image είναι μία από τις προτεραιότητες ενός… χωρισμένου. Η προσωπική περιποίηση είναι το κλειδί της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης. Και ως γνωστόν, όταν τα πας καλά με τον εαυτό σου, τα πας καλά και με τον κόσμο. So! Ετοιμάσου για έξοδο σήμερα! Πάτα pause στη γλυκανάλατη ταινία που παίζει, άσε κάτω τις σοκολάτες και τα chips και πήγαινε αμέσως να σουλουπωθείς. Απόψε φόρα τα καλά σου, βάλε τα αρώματά σου και γιατί όχι… Και για αγάπη ετοιμάσου. Φτιάξε το hairstyling που ξέρεις ότι σου ταιριάζει «γάντι» και η βραδιά είναι δικιά σου… (Σου έχουμε εμείς τους βοηθούς καλλωπισμού έναν προς έναν).

    • Dyson Σεσουάρ HD07 Supersonic
      Dyson Σεσουάρ HD07 Supersonic
      Σεσουάρ HD07 Supersonic της Dyson με ισχύ 1600W, 3 ταχύτητες και 4 επίπεδα θερμοκρασίας για μέγιστη απόδοση στεγνώματος! Απόλαυσε κάθε φορά, την τέλεια περιποίηση που ταιριάζει στον τύπο μαλλιού σου!
    • Dyson Ισιωτική μαλλιών HS07
      Dyson Ισιωτική μαλλιών HS07 Corrale
      Τέλειο ίσιωμα και πλήρης ευελιξία κινήσεων με την ισιωτική της Dyson, που έχει αυτονομία μπαταρίας 30min. Διαθέτει οθόνη OLED, 3 επίπεδα θερμοκρασίας & έξυπνο αισθητήρα παρακολούθησης της θερμότητας.
    • Dyson Multistyler HS05 Airwrap
      Dyson Multistyler HS05 Airwrap Complete Long
      Μπούκλες, κυματισμούς, φορμάρισμα ή ίσιωμα; Όποιο κι αν είναι το mood της περίστασης, με το multistyler της Dyson πετυχαίνεις το hairstyling που θες, διατηρώντας τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά!
    • Sentio Beauty Set Μωβ 10τεμ
      Sentio Beauty Set
      Το πιο girly σετ μακιγιάζ ever! Περιλαμβάνει 1 τσαντάκι καλλυντικών, 1 mini χτένα, 7 πινέλα μακιγιάζ κι ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ… Και είσαι έτοιμη για το επόμενο beauty routine!

    #03 Γίνε ο προσωπικός σου INSTRUCTOR

     

    Και τώρα που χώρισες, μήπως να φτιάξεις τους απολλώνιους κοιλιακούς που πάντα ονειρευόσουν; ΟΚ μαζί σου, δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει να δοκιμάσεις. Για αρχή, ξεκίνα την αγαπημένη σου δραστηριότητα στη συχνότητα που θες. Εκτός από τα οφέλη στην εξωτερική σου εμφάνιση, η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος τόνωσης και εκτόνωσης. Μη χάνεις χρόνο… Με αυτό τον απλό εξοπλισμό έχεις ό,τι χρειάζεσαι για να «λιώσεις» το κορμί…

    • Sentio Λάστιχα Γυμναστικής
      Sentio Λάστιχα Γυμναστικής
      Sentio λάστιχα γυμναστικής, για να γυμνάσεις όλο το σώμα και ιδιαίτερα την περιοχή των γλουτών. Συνδύασέ τα με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ γυμναστικής και μπες σε πρόγραμμα!
    • Sentio Ρόδα Εκγύμνασης Κοιλιακών
      Sentio Ρόδα Εκγύμνασης Κοιλιακών
      Ετοιμάσου να γυμναστείς από την άνεση του σπιτιού σου, με την καταπληκτική ρόδα εκγύμνασης κοιλιακών της Sentio. Δες το σώμα σου να αλλάζει μέρα με την μέρα και απόλαυσε τα ευεργετικά αποτελέσματα της προπόνησης!
    • Sentio Kettlebell 4 Kg
      Sentio Kettlebell
      Τα Kettlebells 4kg με ειδικές λαβές, θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις το στόχο σου! Γυμνάζει πολλές, διαφορετικές μυϊκές ομάδες συνδυάζοντας ασκήσεις με βάρος και αερόβια εκγύμναση.
    • Sentio Σχοινάκι Γυμναστικής Γκρι
      Sentio Σχοινάκι Γυμναστικής
      Σχοινάκι της Sentio με τεχνολογία περιστροφής 360°, κατασκευασμένο από χάλυβα κύλινδρο και με αντιολισθητική λαβή αφρού, που είναι μαλακή και φιλική προς το δέρμα και αποτρέπει ενδεχόμενες ολισθήσεις εξαιτίας του ιδρώτα!

    #04 Βγάλε τον CHEF που κρύβεις μέσα σου

     

    Προσωπική φροντίδα, check! Γυμναστική, check! Διατροφή, check! Το perfect match για να ολοκληρώσεις την προσωπική σου φροντίδα είναι η μαγειρική. Το κατέχεις ή δεν το κατέχεις το «άθλημα», η μαγειρική αποτελεί και top μέθοδο ψυχοθεραπείας! Εντάξει, δε χρειάζεται να μαγειρέψεις όλο τον τσελεμεντέ για να τον/-ην βγάλεις από το μυαλό σου. Τσέκαρε τις προτάσεις μας για τις μαγειρικές σου απόπειρες, βάλε ποδιά και ξεκίνα…

    • Philips Φριτέζα Αέρος HD9280/70 Airfryer XL
      Philips Φριτέζα Αέρος HD9280/70
      Airfyer της Philips για να μαγειρέψεις τα αγαπημένα σου φαγητά εύκολα και υγιεινά. Τοποθέτησε τα υλικά στον κάδο των 6.2Lt, επίλεξε μία από τις 7 προεπιλογές μαγειρέματος και Bon Appétit!
    • Kenwood Κουζινομηχανή KVC3110S Chef
      Kenwood Κουζινομηχανή KVC3110S Chef
      Φτιάξε τις πιο νόστιμες συνταγές με την κουζινομηχανή της Kenwood 1000W, με 9 ταχύτητες για μαλακά και σκληρά υλικά, μπολ ανοξείδωτο υψηλής αντοχής και λειτουργία Pulse για ομοιόμορφη ανάμειξη.
    • Tefal Ingenio Unlimited Σετ Τηγάνια
      Tefal Ingenio Unlimited Σετ Τηγάνια & Χερούλι
      Σετ τηγάνια της Tefal για να απογειώσεις τον εξοπλισμό της κουζίνας. Συμβατά με όλες τις εστίες, έχουν διάμετρο 22cm και 26cm και με αντικολλητική βάση, για πιο υγιεινό φαγητό από ποτέ.
    • Tefal Ice Force Σετ 5 Μαχαίρια με βάση
      Tefal Ice Force Σετ 5 Μαχαίρια με βάση
      Εξοπλίσου με το Σετ 5 Μαχαιριών από την Tefal και απογείωσε τις μαγειρικές σου δεξιότητες. Από ανοξείδωτο ατσάλι και για όλες τις ανάγκες κοπής, θα αναβαθμίσουν τον μαγειρικό σου εξοπλισμό και θα κάνουν την προετοιμασία των γευμάτων παιχνιδάκι!

    #05 Δημιούργησε το δικό σου DECO design

     

    Xωρισμός σημαίνει Ανανέωση! Και αφού ξεκίνησες από τον εαυτό σου, γιατί να μη προχωρήσεις και στο σπίτι; Άλλωστε είναι ο χώρος που περνάς τις περισσότερες ώρες. Εκεί ηρεμείς, χαλαρώνεις, ξεκουράζεσαι, άρα πρέπει να είναι μοναδικός, να έχει στιλ, φινέτσα και κυρίως την προσωπική σου πινελιά, το δικό σου χαρακτήρα. Άσε ελεύθερη τη φαντασία σου και εμπνεύσου από τις επιλογές που σου δίνουμε. Καιρός να βάλεις χρώμα και στη ζωή σου και στο σπίτι σου… 

    • Sentio Neon Light Box Smile
      Sentio Neon Light Box Smile
      Το φωτιστικό Neon Light Box «Smile» από την Sentio, θα δώσει μία ανάσα ανανέωσης και λάμψης στον χώρο σου. Είναι επιτραπέζιο, όμως έχεις τη δυνατότητα να το κρεμάσεις και στον τοίχο.
    • M&Sense Κερι & Sticks Pink Champagne
      M&Sense Κερι & Sticks Pink Champagne
      Σετ κερί & αρωματικά sticks Pink Champange, από την Μ&Sense! Χάρισε στον χώρο σου μοναδικές νότες αρωμάτων και δημιούργησε την πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα!
    • Sentio Πορτοκαλί Κερί Intense
      Sentio Πορτοκαλί Κερί Intense
      Απογείωσε τη διακόσμηση στο χώρο σου με τη σειρά Intense Sentio. Κάνε την αρχή ή ολοκλήρωσε τη διακόσμηση του χώρου σου, με το πορτοκαλί κερί!
    • Sentio Πράσινο Βάζο Intense
      Sentio Πράσινο Βάζο Intense
      Ανανέωσε το χώρο σου με το πράσινο διακοσμητικό βάζο της σειράς Intense Sentio και δώσε χρώμα στο δωμάτιό σου.

    Μπορεί φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος να σε βρίσκει χωρισμένο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ερωτευτείς ξανά και ξανά και ξανά… Άλλωστε,
    Αγάπη στο δικό σου πλαίσιο είναι… 

    ❤️
    Να μη φοβάσαι – Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
    Να ακούς την καρδιά σου & να ακολουθείς τους χτύπους της.
    Να δημιουργείς τις δικές σου ιστορίες & στιγμές αγάπης.

     

    Σήμερα, λοιπόν, κάνε μια γλυκιά πράξη από σένα – για σένα, φρόντισε τον εαυτό σου και πού ξέρεις… Η αλλαγή μπορεί να είναι στην επόμενη γωνία!