Author's thumbnail
    Πηγή Φιλοσίδου
    Δεκ 15, 12:34μμ

    Αυτοί είναι οι #06 τύποι που κάνουν κάθε ρεβεγιόν… αξέχαστο!

    Μάθε τα πάντα γι' αυτούς τους μοναδικούς τύπους του ρεβεγιόν και κάνε τα πιο ξεχωριστά δώρα που θα τους ταιριάξουν... γάντι! Μήπως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς;

    xmas 2023

    Υπάρχουν σε κάθε γιορτινή μάζωξη. Σε κάνουν να κλαις από τα γέλια. Ίσως κάποιοι σου τη δίνουν και λίγο στα νεύρα… Όμως, κατά βάθος τους αγαπάς. Τους αγαπάς πολύ και χωρίς αυτούς δε θα είχες να θυμάσαι τόσα! 

     

    Αυτοί λοιπόν είναι οι έξι τύποι ανθρώπων, που καταφέρνουν να κάνουν κάθε χρόνο το ρεβεγιόν ξεχωριστό.

     

     

    Camera Guy

    Ο τύπος #01 είναι ο camera guy. Ξέρεις… εκείνος που έχει έρθει με την πλήρως φορτισμένη κάμερα στο χέρι και παίρνει συνέντευξη απ’ όλους τους καλεσμένους. «Έτσι, για να έχουμε κάτι να θυμόμαστε ρε αδερφέ!», όπως λέει κι εκείνος.

     

     

    camera guy

    Babysitter

    Τύπος #02; Μα φυσικά ο babysitter που αναλαμβάνει όλους τους μικρούς καλεσμένους. Συνήθως ξεκινάει με ένα «Τί παιχνίδι θέλετε να παίξουμε;» και καταλήγει στο παιδικό δωμάτιο να φτιάχνει κατασκευές με τουβλάκια… στην καλύτερη περίπτωση. Α! Να σημειωθεί ότι είναι ο αγαπημένος τύπος μαμάδων και μπαμπάδων… με διαφορά!

    Sound Guy

    Τύπος #03 είναι ο sound guy. Εκείνος που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μουσική της βραδιάς. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, αυτός ο τύπος ορίζεται από μόνος του ως ο DJ της παρέας, όμως σε κανέναν τελικά δεν αρέσει η μουσική του. Αλλά ο sound guy συνεχίζει ακάθεκτος… γιατί ο sound guy ξέρει!

     

    sound guy

    Eternal Teenager

    Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των καλεσμένων. Ο τύπος #04 είναι ο Eternal Teenager… αυτός που για πάντα θα νιώθει έφηβος ασχέτως ηλικίας! Ναι, είναι ο τύπος που κάθεται με τη νεολαία στο τραπέζι και προσπαθεί μανιωδώς να συμμετέχει στις συζητήσεις τους.

     

    eternal teen

    Gadget Flexer

    Τύπος #05 είναι ο Gadget Flexer... αυτός που όλη την ώρα «φλεξάρει» το καινούργιο του gadget. Δε θέλει με τίποτα να περάσει απαρατήρητο το νέο του απόκτημα και το διαφημίζει με κάθε -μα κάθε- τρόπο. Συνήθως, είναι και ο τύπος που δέχεται τα περισσότερα πειράγματα από την παρέα… ειδικά όταν το παρακάνει με το flex.

    Socialista

    Εδώ έχουμε τον τύπο #06, τον Socialista, που είναι ο influencer της παρέας. Είναι ο τύπος που δεν αφήνει τίποτα χωρίς photo shooting. Ξέρεις, αυτός ο… σπαστικός τύπος που δε θα σε αφήσει με τίποτα να αγγίξεις τα μαχαιροπίρουνα μπροστά σου αν δεν post-άρει πρώτα το γιορτινό τραπέζι ολοκληρωμένο!

     

    socialista

    Χριστούγεννα σημαίνει δώρα. Και δεν υπάρχει καλύτερο, από το να προσφέρεις κάτι μοναδικό σε εκείνους που αγαπάς. Στο plaisio.gr θα βρεις πολλές ιδέες για να κάνεις τα πιο ξεχωριστά δώρα… «με τύπο» και στο φετινό ρεβεγιόν!