Plaisio x Logitech G | Παίξε με τον "Pun1sher" και κέρδισε πλούσια δώρα!

    Το Πλαίσιο και η Logitech G σε προσκαλούν το Σάββατο (21/10) στο The Mall Athens για να αγωνιστείς σαν PRO, να αντιμετωπίσεις «1v1» τον Κωνσταντίνο "Pun1sher" Κατσικαδάκο και να διεκδικήσεις πλούσια δώρα!

    Logitech_G_Pun1sher_Event

    Με την υποστήριξη της Logitech G και των πρωτοποριακών gaming περιφερειακών της, το κατάστημα του Πλαισίου θα μεταμορφωθεί από τις 15:00 έως τις 20:00 σε… αρένα και θα υποδεχθεί τους υποψήφιους μονομάχους, οι οποίοι — κατόπιν κλήρωσης — θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον κορυφαίο παίκτη των WLG.

     

    Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του "Pun1sher" στο Twitch, γι’ αυτό προπονηθείτε σκληρά!

     

    Logitech Promo P2 NL

     

    Ακόμα και αν δεν μπορέσετε να βρεθείτε «1v1» με τον Κωνσταντίνο Κατσικαδάκο, το Πλαίσιο και η Logitech G έχουν φροντίσει να μην φύγετε με «άδεια χέρια»: κατά τη διάρκεια του event και μετά από κλήρωση ένας τυχερός θα αποχωρήσει με μία τιμονιέρα Logitech G G923 TRUEFORCE αξίας 299€ για Xbox, PlayStation™ και PC (για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να αποδεχτεί τους όρους χρήσης του διαγωνισμού), θα παρέχεται 30% έκπτωση σε επιλεγμένους κωδικούς προϊόντων Logitech G PRO, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για 30 δωροεπιταγές αξίας 20€ για αγορές προϊόντων Logitech G, θα υπάρχει cosplayer για να γεμίσετε το Insta σας με μοναδικά stories και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα!

     

    ZERO OPPOSITION | PRO SERIES BY LOGITECH G

     

    Η σειρά Logitech G PRO είναι μια βραβευμένη σειρά gaming headsets, ποντικιών και πληκτρολογίων επαγγελματικής ποιότητας, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των κορυφαίων παικτών Esports στον κόσμο.

     

    Logitech G PRO

     

    Σχεδιασμένα μέσω ενός αυστηρού προγράμματος Design by Collaboration, τα προϊόντα της σειράς PRO περιλαμβάνουν προσεκτικά επιλεγμένα χαρακτηριστικά και καινοτομίες για να επιτύχουν το απόλυτο αποκορύφωμα της απόδοσης, παρέχοντας παράλληλα άνεση χρήσης όλη την ημέρα που απαιτούν οι επαγγελματίες παίκτες.

     

    A PRO ICON EVOLVED

     

    Τα τρία τελευταία χρόνια, η Logitech G δούλεψε με εκατοντάδες από τους καλύτερους παίκτες Esports στον κόσμο για να δημιουργήσει τη νέα γενιά της σειράς PRO.

     

    Το Gaming Mouse Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 συνδυάζει ακρίβεια, απόδοση και αξιοπιστία κάτι που το κάνει ένα απαραίτητο πλεονέκτημα για gaming υψηλού επιπέδου.

     

    Logitech G PRO Mouse

     

    Τεχνολογίες αιχμής και κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως οι υβριδικοί διακόπτες LIGHTFORCE, με τη νέα τεχνολογία απτικών-μηχανικών διακοπτών, φέρνουν επανάσταση στη ταχύτητα και την αξιοπιστία επαγγελματικού επιπέδου με ξεκάθαρη απόκριση και μηχανική αίσθηση που αγαπούν οι επαγγελματίες παίκτες.

     

    Το νέο ποντίκι περιλαμβάνει επίσης τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα HERO 2 με tracking άνω των 500 ιντσών ανά δευτερόλεπτο και έως 32.000 DPI, καθώς και μοναδική σχεδίαση αισθητήρα διπλής συστοιχίας που αυξάνει το εύρος του χώρου εργασίας και διατηρεί την απόδοση κίνησης, ακόμα και όταν σηκώνετε ή γέρνετε το ποντίκι.

     

    Logitech G PRO Mouse 2


    Με βάση τα σχόλια των επαγγελματιών gamers, το νέο PRO X Superlight διατηρεί το βραβευμένο σχήμα και τη γεωμετρία του αρχικού PRO SUPERLIGHT όπως επίσης και το βάρος στα μόλις 60 γραμμάρια.

     

    Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: τεχνολογία επιπέδου PRO, USB-C, διάρκεια ζωής μπαταρίας 95 ωρών, συμβατότητα POWERPLAY, μεγαλύτερο αισθητήρα και το καλύτερο στην κατηγορία 25 kilohertz frame rate. Τα πέλματα καθαρού PTFE προσφέρουν ομαλή ολίσθηση για απρόσκοπτη αντίδραση σε οποιοδήποτε παιχνίδι.

     

    Logitech G PRO Mouse 3

     

    DESIGNED WITH PROS. ENGINEERED TO WIN.

     

    Όπως και το PRO X SUPERLIGHT 2 Gaming Mouse, το νέο ασύρματο Gaming Keyboard Logitech G PRO X TKL σχεδιάστηκε από και για επαγγελματίες παίκτες για να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ανταγωνιστικού παιχνιδιού.

     

    Logitech G PRO Keyboard

     

    O σχεδιασμός tenkeyless διαθέτει προγραμματιζόμενα πλήκτρα, φωτισμό RGB με LIGHTSYNC, καθώς και χειριστήρια πολυμέσων και κυλιόμενη ρύθμιση έντασης ήχου και την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της ασύρματης τεχνολογίας LIGHTSPEED της Logitech G. Εκτός από το dongle LIGHTSPEED, οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth® ή μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C σε USB-A.

     

    Το PRO X TKL διαθέτει πλήκτρα PBT διπλής διαδικασίας δημιουργίας που επιτρέπουν στο LIGHTSYNC RGB να λάμψει στο μέγιστο. Η τυπική διάταξη επιτρέπει τη συμβατότητα πλήκτρων τρίτων κατασκευαστών ενώ έχουν προστεθεί πλήκτρα πολυμέσων για γρήγορη πρόσβαση κάτι που έχουν ζητήσει πολλοί επαγγελματίες παίκτες. Και το να είναι το πληκτρολόγιο tenkeyless σημαίνει ακόμα περισσότερο χώρο για την κίνηση του ποντικιού, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τους επαγγελματίες παίκτες.

     

    Logitech G PRO Keyboard 2

     

    Οι παίκτες θα μπορούν να είναι «ετοιμοπόλεμοι» όπου και να βρίσκονται καθώς το πληκτρολόγιο είναι εξαιρετικά φορητό αλλά και χάρη στη θήκη μεταφοράς που περιλαμβάνεται και διαθέτει είτε απτικούς διακόπτες (GX Brown), γραμμικούς διακόπτες (GX Red) ή διακόπτες κλικ (GX Blue).

     

    Νέο Gaming Headset G PRO X2 LIGHTSPEED με Οδηγούς Ήχου PRO-G GRAPHENE

     

    Σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από κορυφαίους αθλητές Esports, το νέο headset PRO X 2 διαθέτει ολοκαίνουργιους, επαναστατικούς οδηγούς ήχου PRO-G GRAPHENE, προσφέροντας τον απόλυτο ήχο στα παιχνίδια και ένα must-have εργαλείο για τους πιο απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς παίκτες.

     

    Logitech G PRO Headset

     

    Εκτός από τον ολοκαίνουργιο οδηγό ήχου PRO-G GRAPHENE, το PRO X 2 διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τα υπάρχοντα ασύρματα gaming headsets PRO X, όπως:

     

    • «Ισχυρές» Συνδέσεις: Αντιμετωπίστε οποιαδήποτε κατάσταση σε οποιοδήποτε μέρος με βελτιωμένες ασύρματες συνδέσεις Bluetooth® και LIGHTSPEED αλλά και ενσύρματη (3,5mm Aux). Η τεχνολογία LIGHTSPEED παρέχει ασύρματη σύνδεση επαγγελματικού επιπέδου με έως και 50 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση και σταθερή εμβέλεια έως 30 μέτρα.
       
    • Βραβευμένη PRO Σχεδίαση: Σχεδιασμένο για επαγγελματίες παίκτες και σε συνεργασία με αυτούς, το PRO X 2 διαθέτει ανθεκτικό αλλά ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο και χάλυβα και εξαιρετική άνεση με περιστρεφόμενη, ανθεκτική άρθρωση και αφαιρούμενα μαξιλαράκια αυτιών από δερματίνη και βελούδο. 
       
    • Επικοινωνήστε με εμπιστοσύνη: το καρδιοειδές μικρόφωνο 6mm σε αποσπώμενο βραχίονα, με το προηγμένο λογισμικό Blue VO!CE «φιλτράρεται» μέσω του G HUB, για ξεκάθαρες και σταθερές επικοινωνίες.
       
    • DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound: Ο ήχος κυκλικής ακριβείας σάς βοηθά να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται οι αντίπαλοί σας πριν σας βρουν, με καθηλωτικές εμπειρίες στο ηχητικό περιβάλλον κάθε παιχνιδιού.

     

    Logitech G PRO Headset 2

     

    Στα Esports, η καθαρότητα του ήχου και των επικοινωνιών είναι κρίσιμοι παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά τη νίκη. Το να μπορείς να ακούς το παραμικρό ήχο αλλά και να επικοινωνείς με τους συμπαίκτες σου κάνει τη -μεγάλη- διαφορά.

     

    Ο νέος οδηγός ήχου PRO-G GRAPHENE έχει εξελιχθεί με έμφαση στη λεπτομέρεια και ενσωματώνει διάφραγμα γραφενίου 50mm με βασικό χαρακτηριστικό την φυσική ανάρτηση, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πλήρη εμβύθιση σε ηχητικά περιβάλλοντα παιχνιδιών όπως ποτέ ξανά.

     

    Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!