Get Ready To Race: Το Πλαίσιο σε προσκαλεί στο Logitech McLaren G Challenge 2021!

    Συνδυάζοντας την πλούσια κληρονομιά της McLaren στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την τεχνογνωσία της Logitech G σε esports και τεχνολογία εξοπλισμού gaming, η Logitech και τα καταστήματα…

    GChallenge2021-Main
    Συνδυάζοντας την πλούσια κληρονομιά της McLaren στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την τεχνογνωσία της Logitech G σε esports και τεχνολογία εξοπλισμού gaming, η Logitech και τα καταστήματα Πλαίσιο προσκαλούν - και προκαλούν - τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο γεμάτο αδρεναλίνη Logitech McLaren G Challenge 2021!  Το G Challenge 2021 προσφέρει στους ερασιτέχνες οδηγούς και τους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ την ευκαιρία να ανταγωνιστούν και να ανταγωνιστούν όπως επαγγελματίες οδηγοί. Όποιος το επιθυμεί θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί το πάθος του για αγώνες και να δοκιμάσει τις δικές του δεξιότητες, σημειώνοντας τους δικούς του χρόνους στις πίστες του Assetto Corsa Competizione (επίσημου video game του GT World Challenge). Κάνε εγγραφή σήμερα στο δωρεάν για όλους τους Έλληνες, Ισραηλινούς και Κύπριους simracing event, έλα σε ένα από τα τρία καταστήματα Πλαίσιο - σε Αργυρούπολη, The Mall και Ελευθερίου Βενιζέλου (Θεσσαλονίκης) - διαγωνίσου στα ειδικά διαμορφωμένα Racing Simulator Cockpits (δύο ανά κατάστημα) και κέρδισε το Wild Card, που θα σε οδηγήσει απευθείας στον τελικό του Logitech McLaren G Challenge (Λας Βέγκας). Ένα τετραήμερο ταξίδι, τριών διανυκτερεύσεων στο Σαββατοκύριακο των Μεγάλων Τελικών στο Λας Βέγκας όπου σε περιμένει ένας τελικός γεμάτος συναρπαστικές εκδηλώσεις, όπως μια ζωντανή εμπειρία οδήγησης στην πίστα με εξωτικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, επίσημες συναντήσεις με επαγγελματίες οδηγούς, αθλητές και άλλες διασημότητες. Και φυσικά θα διαγωνιστείς για το Μεγάλο Έπαθλο - μια VIP εμπειρία αγώνων McLaren! Ο νικητής κερδίζει ένα τετραήμερο ταξίδι στο Λονδίνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Εκεί θα περιηγηθεί στο Τεχνολογικό Κέντρο McLaren, καθοδήγηση από τον διεθνώς φημισμένο οδηγό αγώνων αυτοκινήτων Lando Norris και μια εμπειρία VIP στο F1 British Grand Prix 2022! Είσαι έτοιμος για το G Challenge;

    1η Φάση - Χρονομετρημένες Δοκιμές

    Κάνε σήμερα εγγραφή και θέσε τον καλύτερο χρόνο σου από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου, στη πίστα της Suzuka, για να είσαι μεταξύ των 30 ταχύτερων που θα προκριθούν στα ημιτελικά (2η Φάση).

    2η Φάση - Ημιτελικά

    Online Πρωτάθλημα 3 αγώνων για τους 30 οδηγούς που προκρίθηκαν από τη 1η Φάση. Σε κάθε γύρο, η διάρκεια του αγώνα θα είναι 1 ώρα και η διάρκεια των προκριματικών θα είναι 20 λεπτά.
    • 1ος γύρος: 24 Οκτωβρίου, 21:30 - Πίστα του Paul Ricard
    • 2ος γύρος: 31 Οκτωβρίου, 21:30 - Πίστα του Spa
    • 3ος γύρος: 7 Νοεμβρίου, 21:30 - Πίστα του Silverstone
    Οι 8 κορυφαίοι οδηγοί που θα έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στο τέλος της 2ης Φάσης, θα προκριθούν στο Μεγάλο Τελικό.

    3η Φάση - Μεγάλος Τελικός

    Στις 20 Νοεμβρίου οι 8 κορυφαίοι οδηγοί της 2ης Φάσης, θα διαγωνιστούν για το Wild Card σε πίστα που θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο Μεγάλος Τελικός αποτελείται από 3 αγώνες. Σε κάθε γύρο, η διάρκεια του αγώνα θα είναι 20 λεπτά και η διάρκεια των προκριματικών θα είναι 10 λεπτά.
    • 1ος γύρος: 20 Νοεμβρίου, 21:00 - Πίστα του Brands Hatch
    • 2ος γύρος: 20 Νοεμβρίου, 21:30 - Πίστα του Misano
    • 3ος γύρος: 20 Νοεμβρίου, 22:00 - Πίστα του Nurburgring
    * Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα πραγματοποίησης αλλαγών σε οποιαδήποτε από τις Φάσεις της εκδήλωσης, εφόσον το κρίνουν απαραίτητο ή εφόσον χρειάζεται για την τήρηση των τοπικών νομοθεσιών και υγειονομικών μέτρων, ενάντια στην πανδημία του COVID-19. Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!