Το Honor 9X έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και κόστος κάτω από 300 ευρώ

    Το Honor 9X, η μεσαία πρόταση της Κινεζικής εταιρείας που στοχεύει στο νεανικό κοινό θα γίνει διαθέσιμη τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα  έρθει με τουλάχιστον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε τιμή που δεν…

    honor9x_camera2
    Το Honor 9X, η μεσαία πρόταση της Κινεζικής εταιρείας που στοχεύει στο νεανικό κοινό θα γίνει διαθέσιμη τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα  έρθει με τουλάχιστον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε τιμή που δεν θα χρειαστεί να βάλει κανείς το χέρι βαθιά στην τσέπη. Στο Honor 9X ξεχωρίζει η pop-up selfie κάμερα που ανασύρεται από το εσωτερικό της συσκευής, ενώ στην πίσω πλευρά ξεχωρίζει η τριπλή κύρια κάμερα. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6,59 ιντσών και είναι σχεδιασμένο χωρίς περιθώρια. Αυτά και αρκετά ακόμα φέρνει το Honor 9X, μια εντυπωσιακή value for money πρόταση, που έρχεται να προσθέσει στην οικογένεια των προϊόντων της το νεανικό smartphone brand Honor. Το Honor 9X συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας, που έγινε γνωστή και αγαπητή στο κοινό για τις συσκευές της που συνδυάζουν μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, διατηρώντας τις τιμές τους σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα. Με το Honor 9X αυτή η παράδοση συνεχίζει με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο, καθώς το νέο smartphone αποτελεί το μοναδικό smartphone της αγοράς που φέρνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά με την τιμή του να κινείται χαμηλότερα από τα 300 ευρώ.

    Μέχρι να μας έρθει δες εδώ όλα τα HONOR X κινητά εδώ

    Pop-up selfie κάμερα

    Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Honor 9X είναι αναμφίβολα η pop-up selfie κάμερα. Κρυμμένη στο εσωτερικό της συσκευή όσο δεν χρησιμοποιείται, η κάμερα αναδύεται αυτόματα σε 1 μόλις δευτερόλεπτο μετά την ενεργοποίησή της, παίρνοντας τη θέση της σαν περισκόπιο, πάνω από την οθόνη της συσκευής. Επιπρόσθετα, για την καλύτερη προστασία της, ακόμα και αν σου γλιστρήσει από το χέρι το Honor 9X, οι αισθητήρες του αναγνωρίζουν την πτώση, ενεργοποιώντας την αυτόματη απόκρυψή της, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της πρόσκρουσης στο έδαφος. Χάρη στην «πατέντα» της pop-up selfie κάμερας, ο χρήστης απολαμβάνει μια τέλεια εμπειρία οθόνης, πλήρους θέασης. Δεν υπάρχει η ανάγκη εγκοπών στην οθόνη για να τοποθετηθεί η μπροστινή κάμερα, οπότε δεν υπάρχει και κανένας φραγμός κατά την προβολή κάθε είδους περιεχομένου και πληροφορίας. Το Honor 9X προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία παρακολούθησης περιεχομένου, χάρη στην εντυπωσιακή οθόνη του, που καλύπτει το 91% της επιφάνειάς του. Με μέγεθος 6,59 ίντσες και εξαιρετική ευκρίνεια προβάλλει πιστά κάθε video και φωτογραφία που θα επιλέξεις να δεις.

    Τριπλή κύρια κάμερα

    Για τους φίλους της φωτογραφίας το Honor 9X έρχεται με ένα προηγμένο σύστημα τριπλής κύριας κάμερας, που σου παρέχει πλήθος επιλογών. Ο στάνταρ ευρυγώνιος φακός του Honor 9X, με την μεγάλη ανάλυση των 48ΜΡ και το επίσης μεγάλο διάφραγμα f/1.8 προσφέρει φωτογραφίες με πλούσια λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα, ενώ ο υπερευρυγώνιος, ανάλυσης 8ΜΡ σου προσφέρει το περιβάλλον για να εξασκήσεις τη δημιουργικότητά σου και να τραβήξεις ιδιαίτερες φωτογραφίες. Το σύστημα συμπληρώνεται και από έναν αισθητήρα βάθους 2ΜΡ, o οποίος προσφέρει εντυπωσιακά εφέ βάθους πεδίου, για να θολώσεις το φόντο και να αναδείξεις τα πορτρέτα ή το κυρίως θέμα της φωτογραφίας σου. [gallery link="file" columns="2" size="large" ids="45332,45331"] Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες νυχτερινής λήψης που διαθέτει το Honor 9X έρχεται επίσης να σου αποδείξει ότι δεν χρειάζεσαι το ιδανικό φως για να πετύχεις μια καλή φωτογραφία. Εξίσου καλό είναι και το αποτέλεσμα και με το λιγοστό νυχτερινό φως, καθώς σε αυτές τις συνθήκες το Honor 9X τραβά μια σειρά φωτογραφιών, τις οποίες συνθέτει αυτόματα, για να σου δώσει τη μία, τελική εικόνα που ήθελες. To Honor 9X διαθέτει ισχυρό, οκταπύρηνο επεξεργαστή, υπέρ-αρκετή μνήμη RAM 6GB αλλά και αποθηκευτικό χώρο 128GB, ενώ η μεγάλη μπαταρία του, χωρητικότητας 4.000mAh, εξασφαλίζει πολύ υψηλά επίπεδα αυτονομίας.

    Μέχρι να μας έρθει δες εδώ όλα τα HONOR X κινητά εδώ

    Το Honor 9X θα κυκλοφορήσει σε τρία μοντέρνα χρώματα. Midnight Black, Sapphire Blue, Ultra Violet και η είσοδός του στην ελληνική αγορά αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο.